Navštíveno 24974x

Nazdar chlapi, nemáte někdo zkušenosti, nebo aspoň nějáký nápad jak zahladit tu drážku po liště v zadním nárazníku na octávii? Nic mě totiž nenapadá. Dík za tipy a rady.

Chtěl bych aby to vypadalo něják takto.

surpová oktáva ta červená, fakt povedená. máš dobrej vzor :-) jinak sory nedokážu poradit.
Vzit k nekomu, kdo vari plasty a nechat zavarit, taky sem to tak udelal
Nejspíš zalaminovat,ale já bych to nedělal...uvidíš jak ti bude chybět když budeš mít poškrabanej nárazník...

04.01.2009, 14:00 |
Kesam Nechat zavařit.
Jo ta dole je luxusní.
Nebo kopit jinou lištu jestly jsi jí ztratil jelikož po zavaření následuje new lak a to bude pálka jako prase :-)

04.01.2009, 14:01 |
Kesam ebeerman:Nesmysl to nebude tak držet zavařit je nejlepší volba.

04.01.2009, 14:38 |
kasko dělal jsem to na fábii. Prostě to chce vzít kit a zakitovat. Je to nejaký spec. kit se skelnými vlákny..

04.01.2009, 14:44 |
Kesam kasko: a co je na něm specialniho klasickej kit se skelným vláknem jak to tam máš dlouho na fabii už ti ten kit leze ven nebo to prasklo???

04.01.2009, 14:48 |
kasko neleze, neprasklo. Mám ho tam 3 roky. Je jich více druhů, tohle nějaká sračka, či co. Lak super, žádná prasklinka, dostal vcelku dost ran od sněhových závějí
no já to měl udělaný laminátem, ale byl udělanej po celým nárazíku, vlatně jako takovej převlek.....nic nepraskalo, bylo to i docela pružný, jednou mi spadl bok nárazníku a otočil se o 90st. ......a ani to neprasklo... ;-)

04.01.2009, 15:05 |
fredh lamino někde blbě ťukneš a máš prasklinu hned, zavařit plastem a je to, za pár korun
ne ne, mě to teda neprasklo a to jsem už párkrát ťuknul....nevím jak to bylo udělaný, dělal mi to kámoš, ale udělaný to bylo moc dobře, hodněkrát jsem s tím drknul do něčeho, nebo při přejíždění retardéru sem tam málem nechal zadek, ale v pohodě, měl jsem auto asi 4 nebo 5 let a nikde nic

04.01.2009, 15:39 |
Kesam kasko,Thomas: Nevěřim a to o 90 stupnu taky ne neříkej mi že ani prasklinka vím co laminat udělá při tukanci.
jako johanik
zavařit u plastáka. cca 500kč.

04.01.2009, 15:43 |
Kesam Deliquente: A pak lakýrník cca 2 liry broušeni matroš leptadlo plnič lak.
plasták musí umět a vedět jak to chce lakýra, já jsem měl plastáka vedle lakýry a no problém i na větších plochách.
zavařit nejlepší volba než se sr*t z laminátem

04.01.2009, 16:11 |
Kesam Lak bude nejdražší stejně takže dohromady se do 3ky vejdeš.
S novým lakem počítám! Takže asi bude nejlepší to nechat zavařit tím plastem. A pak to bude třeba ještě zakitovat do rovna že? Nevíte o někom z okolí Ostravy kdo by to zvládnul? Popř. i firmu. Dík

04.01.2009, 18:19 |
Kesam to nech zavařit a pak lakyra si to zakituje a udělá.

04.01.2009, 18:52 |
fabi já jsem ji měl zakitovanou kitem se skelným vláknem...měl jsem to cca rok a bez problému a to jsem se párkrát pěkně o něco opřel:-)

V okoli ostravy je jich více :)
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Pak bych ti mohl sehnat tel na jednoho z Ludgeřovic což je kousek od OV
Případně se mi ozvi na ICQ vzpoměl jsem si ještě na člověka, který s takovýma věcma má přímo zkušenost. Dokáže cokoli... je z Hlučína
Ta červená je fakt luxus, nevíte někdo jak vlastně vypadá dneska? Vím že ve slovenským Autotuning Autohifi byla tak před dvěma lety.

04.01.2009, 19:04 |
Kesam fabi:máš nějake divné značky ne? francouské ne.
Creams: Tak pokud znáš někoho z Ludgeřovic nebo z Hlučína tak by to byla paráda. Já jsem totiž z Ludgeřovic :-D
ruffrider: Tak jak vypadá dnes to nevím, ale rok zpátky vypadala takto

a takhle zepředu

no v tý červený se mi líbila víc, ale i ten chameleon je pěknej

04.01.2009, 19:47 |
Kesam Ta čevená jí sluší více ....
..taky jeden mazel

neco mi to pripomina... ;)
ja si to varil sam, coz je vazne nejlepsi volba, zatavit to stejnym materialem jako je naraznik...
btw. muj milacek je porad na prodej ;)
(cena 149 000,-)

05.01.2009, 08:42 |
fabi kes@m: jo no to jsem měl na srazech
daveo041: taky máš pěknou a zachovalou octávku, dost se mi líbí ty kola RH - fakt na to seděj na 1*
taky sem našel v kompu fotku libové oktávy, ale asi je to ta stejná co sem dával už nevřis...tohle je zas pohled pod kapotu

nebo tahle oktáva se mi ve své době líbila, byl to showcar na usblaster myslim.

Já jsem dal lišty jen do laku a tak 14 dní na to mi do toho nějaká kun*a hned drbla, tak že lahoda :)
tak ty RH na to dle me nejdou

06.01.2009, 16:03 |
Kesam Kokty jako bejk.
Jo jo mazlice to jsou pořádné. Ale ta oranžovo-černá se mi moc nelíbí.

Moje bejvalka :-)))) ........ :-(((((

...........

..........

fanys.h:
A jak si nakonec dopadl s prodejem ?
Prodal si to tak jak to je, nebo si s toho udělal serii a ostatní věci si prodal, nebo jak ?
Tak jak je,jen pár drobností jsem si nechal..

07.01.2009, 12:53 |
Losky fanys.h - foceno u Olympie. Neprodával si ji teď v prosinci? Nejsem si jistej, ale mám pocit, že jsem ji viděl u dopravního inspektorátu v MB
Jojo u olympie.. Prodáná už je cca 2 měsíce..
fanys.h: Tu oktávu znám ze srazů. Krasavice! Asi bych jí nedokázal prodat.
Taky jsem si říkal, ale bydlení je bydlení stavíme barák tak jsem se s ní rouzločil. Ten drndím Fordem Mondeo MKIII Combi.

07.01.2009, 23:14 |
dakty Na Golfu jsem si nechal zavařit lišty taky. Dal jsem jim starej nárazník a z něj si brali kousky na vaření. Provedení luxus a je to plast na plast.
Nedoporučuju žádný laminát ani kit.

19.03.2009, 12:39 |
Hanys73 | Upraveno: 2009-03-19 12:45:55
Tak si to tady trošku obnovím aby jste viděli že se neulejvám :D

19.03.2009, 12:40 |
Hanys73 | Upraveno: 2009-03-19 12:42:29
Nyní už je hotov, a myslím že se mi to povedlo.. posuďte sami ;)
Až bude pěknější počasí tak ho šoupnu na auto, teď je v ložnici :D

ještě jedna :)

jestli se to povedlo nebo ne uvidis tak za mesic.. ;)
zda se kit nepropadne nekde, nebo nekde nepraskne...
pokud ne, tak uz muzes byt klidny :)
kazdopadne vypada to hezky :thumbs_up:

19.03.2009, 14:23 |
Adler pekny nemas foto celeho auta? co to mas za barvu ?
Dave0401: na 99,9% věřím že se to nepropadne ani nepraskne :D
Adler: je to tmavě zelená metla (smaragdová), tak trošku chameleon :D foto auta dodám až tam bude nárazník a bude to naleštěné ;)
A když se to potom zavaří tak jak se potom ten nárazník sundá když jsou tam vlastně otvory pro šrouby??? Nebo je to apk na pořád: :)
dejvyxxx: oživuješ tady dva roky staré téma, ale nevadí...
u zadního nárazníku problém není, tam se šrouby šroubují uvnitř kufru, takže není třeba nic předělávat, ale u předního nárazníku jsem musel ty šrouby upravit, zavařil jsem je do nárazníku a z motorového prostoru na ně jen nasadím matice a dotáhnu
PS: koukám že jsem kdysi dávno sliboval foto, tak tady je ;-)

jinak je to r.98 takže jsem si to na facelift vlastnoručně překopal :-)

oživil sem ale zajímalo mně to no..Tak se omlouvám a zároveň děkujii :)

21.02.2011, 23:31 |
hawai jak jste sem dáváli ty octy s tou měnící se barvou, jsou přímo někoho z vás? jednu vídám hodně často v Benešově, tak jestli to náhodou někdo neni odsud :-) jinak sry za OT