Navštíveno 14238x

tak se mi pod ruce dostalo toto, ojedinely kus, domácí bodikit, auto rok a půl stálo tak ho ted rozhejbavam a davam do kupy, motor po roce a pul naskocil na skytnuti což sem hodně čumel! V motoru se zda vse ok zatim sem udelal jen olej, vycistil filtr,sání rozchodil servo. Jediná bolest je roztrhanej kineťák a ložisko na pravem prednim kole, do 14ti dnu by melo bejt vse ok pak se doladěj ostatni drobne nedostatky a pujde do světa. Jinak je v tom 2,2 turbo, turbo po repasi než se to odstavilo najeto jen par km takže fouká krásně. Interier trošku paskvil na prvni pohled to vypadá jak auto na zavody NASCAR :-D bodikit už místama praská bylo by pak potřeba překitovat a mozna znovu celolak.. jinak kazda strana rozšířená cca 35-40 cm vče plech + lamino. No posuďte sami :)))

jo kdyby někdo náhodou nevěděl :-D jedná se o Ford Probé

zadní část interieru racing style :-D

bolestivé kolo

motor před

motor po :-))

věc která me v motoru dostala nejvic je domaci pojistka na ABS :)))))

asi nejhlavnejsi cast motoru :)))

kola před..

a po :)))

a jeste pro zajimavost bordel vysypanej z vysavače po vycisteni vložky filtru :-D

jinak jeste podotknu že každý kolo je nahnaný 10cm podložkou a to tak že doslova kdo nevidel neuveří :-D by me zajimalo jak se na to tvářej čepy atd...
jo a technickou to ma jeste pul roku sice nevim jak ji to ziskalo ale ma :-D

08.09.2009, 21:55 |
Piwko Nadhera,fakt ze jo,Kdyby si cokoliv schanel ozvi se nam na probeclub.cz , registraci uz mas zdarma,a na todle tam sezenes cokoliv,sam mam dve tydle turba =o)
no nevim jak to u me bude dlouho tak uvidim jestli hodim registraci ale asi jo at se na to kouknou i tam, sice chlouba cizim peřim :-DDD jinak bych potreboval za co nej cenu to co pisu ze je vhaji na tom kole..

08.09.2009, 21:58 |
Kesam Ty vole to je šíře prdel jak lambo :-)
jo a to nevis jaka je prdel s tim projizdet nekde uzkyma ulickama mijim auto předkem vpohode jedu pomalu koukam do zrcatka a najednou sem zadnim blatnikem od auta 5cm :-D
kráwo to si někdo vyhrál...

08.09.2009, 23:11 |
TROY docela bych chtěl vidět fotky podložek :-)))))
pekne nafoukly , ale ten interier je no jak to rict nic moc
vypadá to opravdu dost zajímavě....sice na můj vkus jsou ty kola dost zalezlý ( 10 cm podložka je hondě mazec) ale jinak to vypadá fakt vostře...

09.09.2009, 00:37 |
Rudi něco takovýho bylo kddysi snad v ústí i na prodej
hrozná chůjovina :)) jinak jako rudi
foto podložek snad dnes udelam protože to opravdu stojí za to :)))
timo: je to opravdu čistá práce co sem tak koukal žádnej bastl narychlo doma na koleni, někomu to dalo dost času a práce, vše do hladka žádý ďůlky nebo hrboly v tom laminu, celolak taky vypada ze byl odborne delanej, jen ten interier vypada jak když je natiranej štětkou na žluto.. jinak zadní část vykuchaná protoze tam kdysi byla audio zástavba přez pulku auta

09.09.2009, 12:54 |
Bucci až na ty hrozný zadní světla se mi to líbí... i když je tam hromada detailů k dodělání
je to pěkně široký, jediný se mi nelíbí to zahloubení spz, mezi těm akulatejma světlama je to strašný.
Mno ono je to cely nejaky strasny...
p3rf3kt: neni to auto z ústí nad labem???:D to parkuje u mého kámoše pře barákem...:D docela raketa...
tap: je to vec nazoru no me se to libi i nelibi je to hrozne prehnany no..
bucci: detajlu tam je na dodelani dost no obvzvlast po tom roce a pul stání na mrazech,snehu,desti atd.
hanzy: uz nestoji uz stoji u me :)) a konecne se o nej nekdo stará :)
no nevim...trochu jsem se nato byl juknout,,,a je takový divný:D nevím co teda máš v plánu..ale asi na tom bude dosti práce..motor je pekný no 2.2 T to poletí:D právě mému kámošovi ho nabízel:D taky uvažoval...tak sjem zvědav co sním vyvedeš
Snad bych to chapal, pokud bylo za velice symbolickou cenu nebo zadarmo. Ale i tak bych to nechtel, s tema 10cm podlozkama to budou jizdni vlastnosti v haji, a tech 145 koni (pokud tam neni nejaka brutalni uprava) s tim taky nejak vyrazne nezahejbe...
dalsi ukazka promrhanyho casu a penez....
strasny auto, strasna uprava, strasny vsechno, neco jako tatrabant, zoufalej bastl.
tyhle starý probe vůbec nejeli tudíž neřikal bych tomu ani raketa ani okruhovej speciál :))) je to prostě jen proti klasice probe motor s turboefektem jinak to nijak zázračně nejede..... 10cm podložky bych taky řek že to bude lítat po silnici jako splašený a pokud tam byl el. štelovací podvozek tak to je opravdu škoda to takhle domrvit :) nicméně taky jsem to už někde viděl to auto ale bude to x let zpátky.....
jen tak dotaz bylo to zadarmo/výhra nebo si za to platil popř. kolik cca ? :)
u mě je to zadarmo :)) a jen přechodne typek na to nemel cas aby s tim neco delal proto to rok a pul stalo tak to ted davam do kupy a cely to rozhejbavam, dily co sou vprdeli schanim ja a majitel to plati - neni toho moc, no a pak se to proda majitel chce urcitou cenu to co bude navic je moje jako ze za praci :)) chci to poslat do sveta kolem 20 tis. jinak je to upraveny na 170kobyl a jak uz sem psal turbo cele po repasi, nejede to spatne, ty 10cm podložky sou sice picovina ale nak to na silnici netancuje, jel sem s tim teda vzhledem k tomu kolu max. 70 a to asi 10 metru pak sem brzdil jinak to přepravuju rychlosti kolem 30km okruhovej special sem to nazval ne kuli motoru ale kuli tomu ze to vypada jak kdyz to nekdo ukrad s okruhu nascar :-D
tohle sice není můj vkus, ale nevypadá to špatně...
to chceš prodat za 20tis.? tak to věřím tomu že se nějáký blázen najde, co to koupí :)
taky si myslim ze by se nekdo mohl najít, on to neni nejakej nedomyšlenej bastl vše je pekne dodelany a dotazeny dokonce a dokonce to i doceal funguje ja v tom aute zadnej problem nevidim jen je to trosku prehnany no.. ale jak rika nynejsi majitel na deni jezdeni to urcite neni
toť otázka zdali za to někdo dá 20 .... vidim to na jasný aukro :)

09.09.2009, 19:59 |
maxov nahod fotku zepředu se zavřenou kapotou...malinko uhlem ...ja si nedokazu predstavit furt tenčumak

09.09.2009, 19:59 |
maxov a jinak za 20+tisíc sem viděl už takovejch bastlů a hnus aut a vše se to prodalo...tohle mě nepřijde zas tak strašny...
maxov předek vypadá žej je jen vyhlazenej a vyřízlá velká díra takže klasický rozměry a tvary GT plastu

09.09.2009, 23:04 |
JP Mě to přijde jako hroznej stodola tuning, ale asi by to chtělo vidět v reálu. Každopádně když nic jinýho, tak je to určitě zajímavý a za 20 se po tom zapráší...
Ty podložky chci taky vidět:D
tam patrijou nejaky ty megasiroky bbs nebo pseudo-bbs co se davaly na riegerovi silenosti... pak by to slo bez podlozek ;-)
jo to sem řikal taky dat tam naky 10,5 ne 11ti palcovy kola a fungovalo by to i bez podložek takhle to vypadá ze zadu i směšně když to je široký jak hovado a pod tim se točej 7mi palcový kolečka :))) pánové podložky snad už dneska včera sem se k tomu vubec nedostal..
jinak si taky myslim že za 20 si to urcite nekdo veme

10.09.2009, 14:17 |
maxov kup tam tyhle
dle vzhledu sou to BBS RS ty široky co se davali např na riegr golfy 2
[ Link ] chce za ně prý 7tisíc

10.09.2009, 14:31 |
Mikoň moc se mi na tom nelibi ty zadni svetla, jinak fajn vozitko :o)
inzerat supr :-D jinak kola by na to byli jak delany ale ja na to kupovat nic nebudu s tim at si pohraje pak novej majitel :)) jinak mam tu fotku ty slibovany podložky a předku se zavřenou kapotou jak tu taky nekdo chtel, u podložky sem kecal ma jen 6cm..

na fotce je videt krasne rozm*dana manžeta :)) tady sem dokonce našel i čidlo na ABS :)))

a tady ty slibeny fotky zavrenyho čumáku

až teď je vidět, jak je to auto hrozný :o(

10.09.2009, 21:20 |
TROY : o ) hezky pěkně zrezlý
Asi je to bastl,ale tvrdit o autu z roku 89-91 že nic moc nejede,se mi trochu nezdá,tohle natrhne prdel,kde jaké 132 kw audině TT a dalším všemožně načipovaným koncernům ftedéíčku z roku 2000 a výš,takže za mě kastle nic moc,ale motor super.

11.09.2009, 12:43 |
aphex Docthor: nevim jestli tohle má parametry na to, aby to natrhlo TT.
Ford Probe
Power-to-weight 108.94 bhp/ton
Audi
Power-to-weight 144.85 bhp/ton
to aphex: ano na papíře je jedna věc,a na vlastni kůži a oči je věc druhá,i když to má "pouze"108 kw,tak nemají šanci,bavím se o sprintu,samozřejmě že podvozkově i brzdama se nemůžou rovnat.Měl jsem možnost srovnání,jelikož kolega vlastnil TT 132 i 166 kw a já měl nachvilku Probe 2.2T 108 kw, jeli jsme 5 krát,měnili jsme se ve vozech,a jasný vítěz 2.2T.

11.09.2009, 13:24 |
Kesam Hele toje na výměnu ty kotouče mede :))

11.09.2009, 14:15 |
aphex Tady:
[ Link ] jsem našel zrychlení 0 - 60 mph a 1/4 mile skoro všech seriových aut. Tak to vypadá že FP je asi rychlejší, ale ta jedna desetinka nedělá tak jasného vítěze.
2003 Audi TT 1.8 Quattro 7.3 15.7
1988 Ford Probe GT 7.3 15.6
Tak jasně,je toho spoustu kolem a kolem,záleží v jakém stavu je celkově motor i turbína,šířka kol atd.atd.,já jen že jsem si ze začátku taky říkal pche 108kw,to bude líné jak lemra,ale nakonec jsem byl velice překvapen jak svižně to jede.Asi jsem měl dobrý kousek :-)))
dneska sem videl na vlastní oci a jako fakt mazec autiko.-)na tech fotkách to není ono jako v realu,fakt pekne provedená prace,vse vyhlazené atd... minimum prasklinek zpozoroval jsem jen na narazniku:-)
:)) šak sem řikal že reál je jinej a že to neni žadnej bastl narychlo delanej ale že si s tim nekdo dal práci :)

12.09.2009, 21:00 |
Piwko Sou to jenom čísla,moje probe 2.2T má 200hp,ale nestíhají mě i výkonější auta,jedinej problém je tu FWD,na tak velký auto,mínus na startu....
200hp s tim musi pekne hejbat tohle ma tech 170 a taky docela upaluje

13.09.2009, 16:52 |
Piwko Je to 140kw, a Fiat Coupe s 162kw v zakladu nestiha :-)
Jako H-Honza, naprosta katastrofa.
odkud jsi? možná bych na to měl kupce za těch 20t :D
hanys: jj usti nad labem, kdyztak pisni do mejla