Navštíveno 10358x
konecne ze jsi nas taky vyvez tato :-)))
potreba dobrousit? spatna poloha? nevadi... hodim si na hlavu gatě - aby mi neshorely posledni 3 vlasy a brousime ;-)
vzheledem kl narocnosti manipulace s kastli mi dneska dorazili pomoci kamaradi...: Somalecek škodofkaman (hlavni vařmen), Dydy Fiaťák, Ondra Porschista, Viki Ibizman Porschista a já... zatlacime placku dovnitr...
kolem kastle se musi kmitat ;-)
a zvedáme...
polozeno... a ted jak tu kua usadit?
kua sedne? :-/
tak jak? :-D
no dovarime a dobrousime dalsi vyztuhy a treba to pujde... :-)
posidime jeste druhou stranu... nejde? ok zatizime :-) 215kg uz pomuze :-)
aspon nejak... je to taaaaaam! :-))) sice jen zatim na jedne strane i nabodnuto ;-) rano jdeme doladovat dvere ;-)
odřezané výztuhy spolujezdcovy strany nachystane na rano na pasovani dveri ;-)
konečně je brouček zase auto...
Naaaadherne se to sleduje. Vsechna cest.
bez tý kastle to vypadá líp :)
19.03.2010, 00:48 |
hoff jako nismo :O) jinak ty výztuhy jako mazec takhle natvrdo vařit na plech :OP to čumim
opet super prace vsechna cest
Jako ti nademnou! :o) fakt sikula...
Luku, kua žádný odpočívání ... my diváci chceme další díly a to hned :o)
je to fakt lepší než když Pusencký prznil Flintovo přítelkyni :oD
19.03.2010, 09:09 |
Brda Luku: skvělá práce
19.03.2010, 09:26 |
WiLaS Je to fakt luxus!
19.03.2010, 09:43 |
Augi Palec nahoru.
Hoši já fakt padám na prdel..on to fakt zvládá.Já bych to měl rozdělaný tak deset let..všechna čest máš u mě flašku-ale vyžerem ju spolu uděláme zase na porschaku minibar:-PPP
Jo a vyvaříte mě pak aviu když vám to tak jde?:-)p
19.03.2010, 13:52 |
Augi Akordýsek: první na řadě je moje Cortina :-)
kdyby tam nebyly na těch fotkách lidičky, tak to vypadá jako bburago ...
Paráda,všechna čest.Jen bych měl dotaz amatéra,proč je vlastně teď důležitý, mít ty dvě půlky kastle spojený jeklama?Nebylo by jednodušší nasadit každou zvlášť a dopasovat pomocí dveří potom obě na svý místo?
19.03.2010, 20:30 |
vypuk Na těch dveřích ten nápis Warning a ostnatý drát - doufám že to není varování že máte wc prkýnko z ostnatýho drátu...??? :)))
Tak dneska jsme konečně osadili dveře, sedli jako gatě na prdel, doufám že Luke dá brzy fotky...
to: ebeerman
je to dobrý k temu , aby se kastla nepokrůtila , dyž se s ňů táhajů hore a důle
jak pise jura...
nicmene somalecek ma pravdu... dneska usazeny a spasovany dvere...
To jsi si oddechl Luku, coz? ;-)
ale tak docela jo... sice jeste neni vyhrano... ale uz je to lepsi... dvere sedi s kastli, ale doladit zamky aby se i oteviraly tak jak maji bude chvilku trvat.... ale to uz neni problem slicovani kastle ;-)
nicmene fakt je ze treba ridicova strana ted sedi lip jak sedela...
ser na zamky tam muzes naskakovat jak v americkejch filmec :o) ne parada , ale to auto si zaslouží peci
20.03.2010, 12:45 |
fredh parádní auto a parádní práce. Nevim jestli si to tu už psal nebo ne, ale jaká bude barva kastle?
Myslím že někde psal, že barva bude stejná, jako byla
jj o barve se velmi dlouho rokovalo a premejslelo a barva nakonec bude stejna... libi se mi a v broukarske "scene" je ojedinela...
22.03.2010, 00:06 |
Kesam Dobrý jedeš vostře mede :D
Jedna technická. Mohl by jsi vždy na začátek nového Partu dát odkazy na ty předchozí ? Někdy ten vyhledávač tady nenajde ani přesný název :-( Bylo by to přehlednější.
Luky: klobouk dolů. Parádní práce.