Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Armygreen - blizi se finale

o Navštíveno 11782x o
o 29.08.2010, 18:10 | Thullo
Tak, za poslední měsíc jsem s tím celkem pohnul - takhle z fotek to nejde poznat, ale pokaždé, když nepršelo, něco se dělo. (ne však jako u Luke-Jeepa :o)

01) Sundat Blatnik, Náraznik, Kapotu...
02) Vše řádně očistit a naspreyovat na černou
03) Vyměnit sundané za nastříkané nové
04) Dodat do motoroveho prostoru nádobky a hadičky, jež tam chyběly
05) Vyškubnout interiér a koberec, stropnici, kufrový koberec proprat (když jsem řídil to auto bez sedadel - popojížděl - byl jsem jak Hightower - v autě prcek a pak se z auta vysoukala takvá obluda jako já hihi)
06) Sehnaly se plastíky nanárazník, jež se nechaly povařit (polámané)
07) Sehnaly se nesehnatelné pozičky a z 6ti se vybraly 2 vhodné
08) Vhodné pozičky se nechaly potunit :o)
09) Zadělaly se díry v pozičkách, kam žárovky nepřijdou a dodělaly se díry tam, kde žárovky přijít měly
10) Připravila se kabeláž k pozičkám
11) Nasadil se nárazník
12) Sundalo se a upravilo jedno nesedící světlo
13) Namontovaly a zapojily se denní světla - DLR
14) Mezitím se nattřely třmeny na klasickou červenou :o) jiná mi tam moc neseděla

No, auto čeká ještě pár detajlů - ale až to bude hotovo, bude to kočka auto :o) 18ky Kola už na něj čekají, jen je přehodit. Počítam, že do měsíce půjde na celolak, pak se ješště doladí nedorazy - ale mám radost, neb je to 100 a 1 proti pořízení - ZASE :o)

foto k příspěvku  od Thullo

o 29.08.2010, 18:16 | Fordik
Pěkně ses do toho na parkovišti pustil, klobouk dolů :o)
o 29.08.2010, 18:18 | Thullo
Chtěl bych moc poděkovat kamarádům ONDROVI FILÍPKOVI (člen Mafian25) a členovi Docthorovi, za pomoc, kterou mi poskytli při tvoření tohoto díla :o) ne ale vážně, bez nich by to bylo o moc těžší...
o 29.08.2010, 18:19 | Thullo
2 Fordik:
Jo byt rodinny dum, delal bych na zahrade, takhle musim pred panelakem - sousedi se aspon nenudi a cumakujou z oken :o) hihi
o 29.08.2010, 19:10 | choze | Upraveno: 2010-08-29 19:22:01
Thullo - čumí a blbě radí :)

samo ti sousedi :)
o 29.08.2010, 20:35 | tommas
pěkné to máš, vtipná je ta žlutozelená izolačka :-))
o 29.08.2010, 20:59 | Cossie
obdivuju dělat tohle na parkovišti ;-), osobně bych volil denní svícení do originál poziček, ale jinak pěkný kus práce :-)
o 29.08.2010, 21:11 | Thullo
2 tommas:
No, cerna nebyla po ruce :o)

2 Cossie:
Dekuju - pozicky ale v tomto pripade jsou US verze a ty to denni sviceni zazdi, neb maji tmavy a nedobre pruhledny plast :o( nehlede na to, ze kdyz mam to denni na mazlovi - viz:
[ Link ]
tak vim, ze se tam moc casto meni zarovky (jednou za rok cca) a u US pozicek musi dolu cely NARAZNIK :o( takze proto jsou tam ty LEDky no... :o)

Jinak tady jak sviti ty upravene US pozicky :o)

foto k příspěvku  od Thullo

o 29.08.2010, 21:54 | Kesam
Ty vole servíz na parkáči jako hovado :-)
o 29.08.2010, 23:07 | mishan
to si slabý odvar Kesame :-)
já bych se na tom parkovišti cítil strašně trapně, to bych radši poodjel někam bokem, kde byhc měl klid, ale Thullo se zřejmě rád předvádí :-)))
o 29.08.2010, 23:15 | endru.ondra
Sem jednou měnil baterku před barákem a už kolem mě bylo x lidí a hnetka ze mě začli radit :D
o 30.08.2010, 00:51 | vypuk
No jo, sídlišťový "VIP" servis :) aneb co si neuděláš sám, to si musíš nakonec sám dodělat :) Kámoš takhle rozebíral motor od fáčka před barákem na sídlišti, a šel pry okolo něj starý děda a takovým tím rozechvělým hlasem staříka říkal "chlapče, myslíš si, že to ještě pojedé?" "Tož ku*va, že jo, dědo." :)) měl na chodníku rozebranej celej motor, pak to přetahal máti do vany - ta z něho měla prý "radost jak sviňa"... :) málem vystěhovanej...:-D
o 30.08.2010, 17:11 | Kesam
vypuk: taky náser :D
o 30.08.2010, 19:18 | Seat Power
moc hezka prace!
o 31.08.2010, 09:42 | Alííí
Motor ve vaně... :-D
Jsem přechodně v bytovce už skoro rok, a nemít u našich zahradu + dílnu + 2 garáže, tak bych zešílel...
o 01.09.2010, 21:09 | Luke-Jeep
me do toho netahejte :-D supr! tenhle borecje sikula... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3828 sekund.