Navštíveno 10951x

Tak jsem kamaradovi pujcil na vikend auto - no podarilo se mu prejet a vyskubnout podbeh tak, ze to vyrvalo naraznik ze sroubu a ulomilo kus nesehnatelneho rozsirovaciho GT plastu - bohuzel nevi, jak, kdy a kde se to stalo, takze podbeh je v nenavratnu stejne jako kus toho plastu :( to me tesi... :( chjo, jestli ja nemam smulu...

Taky se mi to kdysi na jinem Probe stalo, ale byla to mrda jak svina... nechapu, ze to proste nepostrehl,kdyz ten podbeh byl asi na 5ti sroubech :(

To vieš že vie dobre kde a kedy sa to stalo... ja by som auto nepožičal ani bratovi :-)
nemáš... auto, prachy a stará se nepůjčuje...
njn,ceho se chces zbavit,to pujc.....stare zname prislovi

03.10.2010, 15:53 |
Komba to víš že to moc dobře ví,ale myslíš že se přizná,kord,jestli to bylo jeho blbostí :)
To auto jsem si pujčíl já a taky ho řídil, a opravdu si nejsem vědom že bych to ztratil, kdybych něco slyšel tak okamžitě zastavím a podívám se co se stalo! Ano byla to moje blbost a přiznávám že i moje chyba. Opravdu mě to mrzí
nepůjčuje... a natož mafiánům.. :-D
co uz nechces to pujc :o(
Slim: co by to asi bylo, když píše kord...
Kord je chladná poboční bodná a sečná zbraň, která se vyvinula z pozdních typů bodných mečů.

03.10.2010, 18:55 |
vypuk Auto, hodinky a baba jsou věci, které se nepůjčujou... ;) tak mi to řekl i bratránek... bejvalému majiteli jsem pučil bejvalou verunu... vrátil mi to a pak jsem s ní jel a desky sjete napadrť, dvojka a čtverka křapaly až to nebylo pěkne... aspoň ty desky mi z poloviny zaplatil, ale i tak - nikdy už nic jako auto nepůjčuju...

03.10.2010, 20:39 |
Kesam Mám doma jeden kord :-)

03.10.2010, 21:32 |
cuir zkusim ti ten plast sehnat...v tejdnu zavolam na par mist a uvidim. Minuly tejden sem sehnal za krasnejch 100kc weskerovi pravej plast..presne ten co cces ty ,ale na druhou stranu. bohuzel prodejce tu levou stranu nema, takze jeste zkusim par lidi a uvidim. Napisu ti pak na icq jak sem dopadnul.
a jinak smulu nemas jenom ty;)
[ Link ] [ Link ] a jak sam vis...tak ten zadni naraznik tehle verze j take nsehnatelnej..a nakonec sem sehnal a haluzi aji v moji barve :D sice s bude lakovat ,al jen proto ,ze je to lehounce tmavsi odstin. takze verim tomu ,ze aji ten plast sezenem..poptam se aji na ten podbeh...ten by nemusel bejt takovej problem.

03.10.2010, 21:34 |
BadyS to se zahojí a jezdit to třeba ještě bude

03.10.2010, 22:36 |
Komba Slim: tak ono se to píše asi s T,ale asi víme co máme na mysli že :) ... nevyučuješ ty náhodou Čj na základní škole?:D

03.10.2010, 22:47 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-10-03 23:03:04
a v čem je thullo problem? je přece uplně normální, že ten, kdo ti to zkurvil (mafian25) snad zaplatí opravu ne?
mě se stalo něco podobnýho. jel jsem s 2měsíce starou mašinou na kurz bezpečnýho ovládání motocyklu a instruktor, co tam předtim dělal psí kusy s goldwingem mi jí prostě složil. zaplatí mi montáž laďáku a opraví poškrábanej vejfuk a vyřešeno.
edit: víc než prachy mě sere to, že motorka je nová a padla někomu jinýmu než mě
Tak to tak píš. Alebo Ťa vôbec hanba nefackuje, že Ťa na to musí upozorniť slovák? ;-)
Všem:
Ano, rika se, ze auto se nepujcuje - ale jemu jsem ho pujcil uz nekolikrat a vzdy v pohode. Vim, ze to neudelal schvalne a mrzi ho to - vse mi uhradi rikal sam od sebe - o penize tady ale nejde, to me netrapi - skoda neni kdo vi jaka, jde o to, ze se to temer neda sehnat! :) nastesti uz ten PLASTIK MAM ;) takze mel stesti kluk jeden usata :) ale shanim podbeh, ktery holt nemam no...
2 Cuir:
Diky moc kamo, ale uz to mam - shanim podbeh :o)

04.10.2010, 17:09 |
cuir oki....pocitam ze myslis to plastove nadkoli...tak to bych mohl asi taky sehnat...jakou mas prestavu ceny? snazil sem se dovolat ,ale nezvedl mi mobil...zkusim pozdeji a nebo zejtra...
2 Cuir:
Domluvime to pres ICQ Milane ;o)

07.10.2010, 11:00 |
Jozzo vypuk: když jsi blby a nevis komu se veci pujcuji a komu ne,tak se nediv
to s tim půjčováním mě pripomělo jeden veselej :-D
Zdar kamo, mám pro tebe 2 zprávy.
Jo, to znám, jednu dobrou a druhou špatnou.
Ne, obě jsou špatný - někdo nám šuká tvou starou...