Navštíveno 5322x

Tak už jsem se do toho dal.Je to zatím v počatku,ale tady mám pár foteček,jak se začínalo :)
zkouška jak budou vypadat zadní lemi,omlouvám se za foto je to z mobilu :)

a tady je,jak to vypadalo,když se sundalo zadní origo křídlo.
Hrůza,ale už je to zavařený a zahlazený

a tady je finální úprava,jak by to mělo vypadat :) ale to jeste bude asi trvat trošku déle

akorát tam budou jestě tyhle světla co jsou na tomhle VT a carbon kapota (pouze imitace)

tady je ještě jedno VT tam ten lak vypadá možná ješte líp,akorát není auto zahlazený

Jo kdyby měl někdo lepší nápad na kombinaci barev,tak šup sem sní,byl bych mu móóc vděčný! jinak modrá metalíza zůstava,pouze spodní barva se bude dělat
ja bych to udelal jednobarevny a jiny kola
3 barevna kombinace nic moc..
kdyz uz,tak celou do te hnede metly bez toho modreho nahore
a nechat puvodni oz turismo
no jestli to bude takhle ve finále vypadat tak to potěš prdel, možná bys to mohl prodat Benettonu, united color of ....
:( tak diky ,kola zůstanou origo,tohle jsme jenom zkoušeli a tu barvu ještě právě nevím!rád si nechám poradit,ale kdyžtak normálně a né : " no jestli to bude takhle ve finále vypadat tak to potěš prdel, možná bys to mohl prodat Benettonu, united color of ...."
o takový názory nestojím
každý má jiný vkus to zaprví a já jsem to jen zkoušel a taky to ještě není jistý!nevím jak by to vypadalo ve finále,aby to vážně nebilo,jak vánoční stromeček

29.11.2006, 21:49 |
m1tv rozhodne jednobarveny ne takle to vypada fakt hrozně ty 3 kola vypadaj super ale ne na tomdle autě
m1tv :jako nechal by jsi původní barvu?
a kola tam asi zůstanou OZ racing 16"

29.11.2006, 22:34 |
JR Mare vole neblbni, nebo ho zase chytnou vykricniky :-)

29.11.2006, 22:35 |
m1tv no pokud chceš lakovat cely auto tak bych skusil zabrousit jinam možna světlejši modrou nebo tak nejak chce to skusit vt a hodit na to par barev černou bilou červenou zaleži jakej maš vkus..
m1tv :právě že nechci lakovat celý auto.pouze spodek,který se děla,proto se chci chytit toho prolisu a změnit nějakou barvičku.
jo pokud by jsi měl chuť udělat nejaký VT tak mužeš budu rád. díky
a/ sezen dost penez aby to za neco stalo
b/ nech to tak jak je
kral007 (M) : tak už je pozdě už se začalo a peníze nejsou :D
scháním sponzora

29.11.2006, 22:58 |
m1tv tak potom nech barvu jaka je protože dvoubarevny auta nejsou nic moc .jediny co se mi zamlouvalo tak bylo morej spodek a střibrnej vršek ale to bylo auto od firmy elia jinka mě to moc nnebere a hlavne k tydle modry nic nepude aby to vypadalo..tot muj nazor..
nooo me to neprijde spatny... zalezi jak chces bejt moc videt... osobne bych taky lakoval cely auto, navic me to neprijde o moc nakladnejsi nez delat tenhle "polo strik...."
ale jinac na tech VT to nevypada zle... akorat aby pak real nebyl moc "extravagnt" na tu miru tuningu co na tom mas..
darkbug :mno ješte se budou dělat spilery prahy a tak :)
zatmavovat okna,asi jiny zrcátka,nebo tyhle do laku... uvidíme
bud nech barvu co je, nebo celolak
k tyhle nic nedopasujes...
celo lak je hoodně peněz.mně nepřijde tohle zas tak špatna kombinace mno uvidíme

29.11.2006, 23:48 |
m1tv no tak když se podivaš tak ti zbejva už jen střecha a jestly kapota takže na tom budeš stejneě.když to střikneš do toho prolisu tak te vyde lak na třeba 15t a když cely tak na 18t ... je to stejne prace navic u toho zastřiku budeš muset platit rozlešteni a bude to stejn epoznat ..
m1tv : zbývá přední kapota,střecha a toď vše ,máš pravdu mno!tak nějakou barvičku poraď?rád se nechám inspirovat. diky
vidíš ani jsem si to neuvědomyl
bílá?? hmm to se mi tea moc nechce.
to už radší černou perleť :) at se hodi ke svetlum a tak :)

30.11.2006, 07:05 |
Hnata boooze muj ... to je teda barevna kombinace .... jako JR a jako vsichni ostatni nademnou
nelíbíí. lepčí jednobarevný
jako král oo7,¨
¨
k modré se dá dokombinovat bílá, stříbrná, nebo jinej odstín modré... ostatní barvy jsou dost neštastné na kombinaci k modré...
co se týče mne, tak bych volil bílou s nějakou modrou perletí + nějakej zajímavej přechod.... haubnu určitě ne karbon (imitaci) pokud ano, tak ne dvojbarvu auta, tříbarevná kombinace se težko pěkně kombinuje....
Kola se mi líbí, nechla bych je stříbrné, nebo kovové, případně vyleštit, ty turbíny vyleštené vypadjí úžasně...ale dost peněz.
tak toje muj skromný názor...
Lakovali jsme passata na tříbarevnou kombinaci, povedlo se,ale bohužel modrá je dost neštastná....
zkoušel jsem najít nějakou kárku s dvojbarevnou kombinací s modrou a vcelku dost marně! :-(
tak aspon tohle....

30.11.2006, 08:13 |
m1tv hodte to nekdo do bily perleti jak by to vypadalo mohlo by to bejt hodne fajn...a černou taky nic nekaziš..
jednoduchost = krása.... 1barva a jiné kola ! tod muj názor :))))

30.11.2006, 09:16 |
m-t-s ou yeah to je ten golfik co jede přes 300!!! jinak misto te zlate radeji sedou metlu nebo tak nejak ta zlata je silenstvo
Ja bych neco napsal, ale lukas by mi odpovedel vykricnikama, tak radsi nic nenapisu.
slusne barevnej cirkus......................radsi si za ty prachy kupo poradnej podvozek, brzdy atd.......
mrazi:-)))))))

30.11.2006, 13:28 |
Katy barevna kombinace se mi moc nelibi
Ta kapota už je moc, tři barvy nee. Nechal bych ji modrou......muj názor
me se ty turbinove kola libi.....
nechcete mi udělat někdo nějaký VT s barvou?asi udělam celolak!vyjde to opravdu skora na stejno :)

01.12.2006, 10:23 |
zrno 2 Žralok po uh hradišti jezdi cca 8 aut v kombinaci stříbrná modrá a tyhle byrvy mě osobně už lezou krkem
zrno :nechceš mi sehnat nejakou fotečku jak to vypadá? díky
Nechal bych to v modrý, ale přidat perleť
:) perlet nadhera jj diky

02.12.2006, 00:38 |
Satas Vy jste rozřízli ten BauSet okolo toho vokna??Jestli jo tak to neni moc good.
tak tady jsou další a koněčně lepší fotečky.Sice to ještě není ani z poloviny dodělaný,ale to neva.
Tak co nato říkate?
ješte se musi dodělat a zabdousit kit,udělat prední lemi a halvní věc,dát do plniče : )
ještě přemíšlím o nějakým nádechu na kapotu,ale zatim asi ne
konak preju at se povede, ja uz bych se dneska do neceho takovyho nepoustel :-)
ta SPZ je jen provizorne :)
taky bych zkusil kulatou koncovku na vejfuk...
mozna ze se mi to zda, ale ta koncovka mi prijde krive
me taky prijde koncovka krive, ale rozhodne barva modro-zlata ne! karbon kapota-ok, kola oboje-ok ale jen jednu barvu, please!!! nedelej z toho benzinatuning:-)
jo a cerny angel eyes tomu taky sluší! :-)

03.12.2006, 09:46 |
d3DEk JJ, ta modrozlatočerná kombinace je hnus, k modrý metle jedině stříbrná metla, pokud ale chceš tu karbon kapotu tak jedině jednobarevný auti!

no a me treba tahle modrostříbrná přijde jako paskvil
asi jako Kral. když vidim, jak to máš křivý, nechtel bych to okitovavat.

03.12.2006, 13:11 |
zrno
Scream :jak křivý?to ješte neni hotový,ne?musí se to ještě dodělat a dobrousit :) v patek to už bude tak dám další fotečky
Luke_288 :jj ta koncovka je křivě?ale je křivě celej vejfuk,protože mi prdla ta gumička co to drží,proto je to tak nakřivo :)
no prave proto. no jestli na tom budes delat do patku celej den kazdej den, tak je sance, ze to dodelas:-)
Scream :jj dělá se na tom každý den tak od 9 do 10 dovečera i dýl :) samo s přestávkama a i kdyby se to nedodělalo tak mám hooodně casu nikam nespěchám
BILEJ JE SUPER, skoda zes prodal to kridlo...
jsme si jen tak hráli,tak to neberte tak moc vážně
tmx.806 : proč? tětka už je hladká záď :)

05.12.2006, 22:33 |
m1tv bila super ale bez ty černy kapoty ..
ta ta býlá se mi líbí nejvíc...
bila nema chybu, zkus tam k tomu carbonu hodit jeste tu cernou optiku :-)))
jednobarevny..... pokud ta karbon kapota nebude karbon-lehci, ale jen potazena-na efekt tak bych se na to vyprd...podle me tuzink....
kola bych nechal....
jinak mit auto v hi-tech looku - karbon veci - a na zadni naprave sviti ty cerveny bubny... sorry ale to se mi nelibi......
auto je podle me hezky jednobarevny, nenapadny ale funkcne lepsi nez serie.......
to je ale muj subjektivni dojem.....
Když už kituješ a brousíš zadní lemy, tak si příště sudnej zadní spojler:
[ Link ]

06.12.2006, 10:55 |
Hnata ta bila varianta se mi libi ale s tim co se tu reklo nademnou. Kdybys ponechal karbonovou kapotu tak do udelat cerne i strechu? teda nejen strechu ale i sloupky a horni cast kufru (tam co bylo kridlo)
hlavne carbon kapota se hodi na tak na dtm nebo jinej race styling. Na seriovem aute to je jako pest na oko.
Lucni.konik : Vtipe! jestli nevidis,tak jsem to auto zase musel ustrojit,protoze jsem snim o vikendu musel jezdit jinak je samo dole :)
assassin :cus na brzdy snad taky dojde,ale zatím je scháním,až dudou k mání tak je koupím a dám je tam ( buď z RS 2000,nebo z XR3i)
OK :) ta carbon kapota byl jen takovej pokus,jak by to vypadalo!na opravdovej carbon asi nemám,nebo i mám,ale skoda peněz a samolepka by asi byla vážně trapná :(
Ftipe, tak takhle domrdat kitování a broušení - nezlob se........když už máš sundanej spojler, tak to kitování a broušení udělám až do náběhu vespod........a ne takhle dobytkářsky - jak to máš ty.....
Lucni.konik : až to bude hotový tak to komentuj,tetka jsem potreboval na rychlo auto,tak to nebylo dodělany

06.12.2006, 15:29 |
Katy 05/12/2006 22:07 vykysalylukas
-to se mi libi nejvic

06.12.2006, 20:18 |
Lefi 05/12/2006 22:02 bezkonkurenční,můj názor

07.12.2006, 01:14 |
Satas Tu A6 znam-)))
Esklada : tady něco pro Tebe :)
doufám,že se ti to bude líbit ( to si u mně obědnal),ale neni to zas tak super :(

Ta bílá vypadá na obrázku efektně,ale ve skutečnsoti by to už tak pěkný nebylo, nebo by ten lak byl hodně drahej.....
Cossie : jj neboj nejsem blázen,hlavně je totálně nepraktická
ale vypadá na tech VT vážně dobře, hlavně natom combiku od Daniéla :)

07.12.2006, 23:42 |
m1tv ty měnavky sou fajn ale cena uplne jinde:)