Navštíveno 7431x

superpráce..líbí moc..ahlavně to bude schopný jízdy..co má děláno s motorem? je tam ason vačka?vidím tam zřejmě 130l

03.01.2007, 19:10 |
mourl to je nádhera :-)

03.01.2007, 19:34 |
m1tv tak todle mužu! akorat bych dodělal lemy ke kolum:)a hlavně naky nizkoprofily ne takovydle balony to tak někde zuje..

03.01.2007, 19:46 |
nok nějaký nový druh zvedáku :-))
prostě náááááááááááádhera
mno já naopak myslím, že k takovýhlemu retru se hoděj takovýhle gumy a ne že díky tomu, že na to obuje nějaký šprcky to bude vypadat, že na to dal kola z koloběžky ...
ja k takhle zvednutejm autum proste nemam duveru :) obzvlaste po celolaku :)

03.01.2007, 20:52 |
Syrup masakr
slint.... super prace.moooc pekny
ty kola jsou ARCcka??kolik maji palcu??
neni to zvednuti uz trochu prehnane? zase tolik bych zelezu neveril.

03.01.2007, 21:24 |
Tichy skoda toho mraceni kapoty :o(
Až na ty barvičky na motoru a kolem něj a ty pneu to vypadá dobře.
to není železo, ale násada vod lopaty
predek trochu divokej ale jinak libi... prekvapuje me ten petikanal :)
asi origo 130 petikanal.ale delaly se i rapidy 120se 4 kvaltem?ikdyz tady je 5kvalt
Kolesá jsou teda pěkný brutálky.
KaCzaba: delaly... ale jak si ten 5kvalt poznal?
u-geen
podel toho cervenyho kryciho plechu :-D
sem myslel podle nypravy,ale ted mi doslo ze ze 4kvalt v rapidu je ta sama naprava jako 5 kvalt... :-))))))))
uz sem myslel ze se buh :-)

04.01.2007, 04:04 |
Kesam Tak to je pecka :-)

04.01.2007, 07:59 |
Boris Mazec.... není nad takhle nějak udělanou šáde.... je to hrozně koukavý...
A nemuselo by vůbec vypadat špatně to že je na M chrom nárazník z L je to něco jinýho ale líbí moc....

04.01.2007, 09:30 |
itchy mne sa to paci vyzera paradne, pls hod fotky ked to dorobi
me se nelibi ta kapota.... jinak pekny....akorat docela dost prace na tohle auto.....
tak tohle můžu..pecka !!!!
kola jsou ARC brno,
jinak opravdu krasna prace,uz se tesim na dokonceni
Jediný co se mi nelíbí, je to mračení. Když už dal ten chromovej nárazníček, tak to vypadá jako pěst na oko. Jinak super jednoduchý, skoro ideál, k tomu zástavba 1.8T a je to fakt bomba :o)
motor z TT bude prej v létě
super! ty kola jsou parádní, to jsou okruhový z RS , ne? jendoduchý, mě se líbí moc!
SPEEDY: proc? v tomhle uhlu uz na to zelezo(nasadu od lopaty) pusobi uplne minimalni sila...
mno tak aspoň je vidět, že můžu mít kamarády i lidi se škodovkama :o))
Tak asi první šáde, co se mi líbí:o)
Maradeur: jo to me hodne prekvapilo :-)
Vypadá to zajímavě, škoda toho mračení a motoru, ale jinak parádní.
u-geen: :o))
nadhera.takyto styl sa mi pači.inak aký motor tam dáva?

06.01.2007, 00:49 |
cepik pěkný. Moc se mi líbí zadek, starý lampy jí sluší
Nádhera, kámoš měl taky jednoho, a jdou z toho dostat zajímavý rychlosti i se škodováckým motorem-upraveným.....

08.01.2007, 08:30 |
zazaa jirka-328: obzvlaste kdyz pekne keca tachometr :)))
nejrychlejsi seriovej 5qalt s prevodem 3.9 jede pri 3000 102km/h
tohle ma na otackomeru tak 4500 coz odpovida 155km/h za predpokladu ze tam ma original "hadice" 165SR13 a ne neco nizsiho :)

08.01.2007, 14:50 |
Jirka-328 | Upraveno: 2007-01-08 14:55:32
jo máš pravdu, ale s origo obutím......
no hele můžeš posoudit sám že ty zadní kola nemaj s originálem moc společnýho, obvod byl mlohem větší než serie takže reálná rychlost nebyla určitě nižší než co ukazovalo tacho.....

08.01.2007, 18:53 |
zazaa peknej rozmer , kolik to je ?
ale o moc vetsi nez serie nebude a i kdyby tak 20% odchylku to neudela :)))
tohle je taky balon a rozdil je do 3% :)

08.01.2007, 20:25 |
m1tv no tak u nas mel manik taky rapida akej motor z fava furt že mu to jede vic než 180 tacho a když sem ho potakal tak že se ukaže jel na max a předjiždel sem ho ve 150..takže bych to vyděl stejne ...ta rychlost realna tak 145 -150 max..
Nechci do nikoho rejpat, ale proč u těch rapidů nejsou aspoň rozšířený blatníky? Jinak jsou pěkný, ale ty kola ven fakt ne..
A k té rychlosti já mám ve favu ten dlouhej převod a při 4,5t. ukazuje tacho cca 170. Podle GPS mi přeměřuje tacho o 5-6% a na druhou stranu vím, že otáčkoměr ukazuje naopak míň!

09.01.2007, 11:09 |
zazaa mozna to tak vypada, ale ja mam kola mormalne pod podbehama .....
a je to Garde :)
jj ja jsem jel 200 se 136tkou ale ten točil 6000 a na 205/45R16 :) ale to bylo vo zivot. Jinak tohle je blbost ten tachac, takhle dlouhou prevodovku ma TDi :)
Tady je hodně slušný vzoreček pro výpočet rychlosti:
[ Link ] Mimochodem já mám max. speed s pneu 195/50 R 15 při 5600 ot/min. a 5q s SP 3,9 podle digitálního tachometru 185,9km/h viz.
[ Link ]
těma pákama se zapíná 3 stupňovej raketovej pohon
zazaa:
Jo to ještě jde, proto jsem psal "u těch rapidů"
Přesně... Ten úplně v pravo je ale na bombu s jadernou hlavicí a zaměřovač je nastaven na cíl Marauder Z28 :o))
Pro Ty co pobrali trochu inteligence je to na zesíky, aby když potřebuju, tak mu odpojím spínané REM+ a hraju třeba jen předek a zadek bez wooferů a nebo když chci naopak jen "zatlačit". To jestli někdo má pocit, že vypínače jsou k tomu neadekvátní, já mu to neberu, mě se to tak líbí a ve skutečnosti to vypadá lépe než na fotce.
Mě sedí rychlost dle GPS/otáčkoměr podle tohodle grafu, ale vychází to jinak než u odkazu od tunera.

jasně to každej hned inteligentní pozná, že spínače pro nos odpojujou zesíky ...
T.O.M.A.S. Nevím jak má poskládané kvalty Favorit, ale to co jsem dal já, je pro 5q ze 130 - 136 sedana Mko a ten má SP 3,9 a kvalty mám někde v knížce nebou budou na netu, ale nebude to rozhodně to samé co Favorit... proto ty jiné rychlosti...
MarauderZ28: Pro inteligenty jsem myslel Ty lidi co si nedělají jen prdel a psal jsem to jen jako vysvětlení na co je mám. Rozhodně to nejsou vypínače na NOS :o)) ale na cokoliv, kde chceš mít možnost ryhlého vypnutí...

09.01.2007, 16:39 |
TUNER Hele nevim kde furt lidi berou že jsou 17" na škodofku velký kola.......vždyť to je se seriovou 13" 165/80 na milimetr stejnej obvod kola....jen je tam míň tý hadice nooo...)
No a jak tohle "málo hadice" snáší čepy, tlumiče atd?
a roztacet je musis nohou :-)

09.01.2007, 17:34 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-01-09 17:34:59
hihi tady někdo nechápe význam velký kolo ... takže pro vysvětlenou - velkým kolem se nemyslí jako kolo s gumou, ale ten elektron co v 17" váží oproti škodováckejm plecháčům asi tak 20x víc ... takže to fakt je super plus třeba při brždění apod :o)
MarauderZ28: TUNER a já jsme to mysleli jako narážku na to, že 205/40 R 17 je obvodově úplně to samé co 165/80 R13. Jinak TUNER má na větší hmotnost kola (což je samozřejmé) i jiné brzdy než sériová Škodovka a já taky.
Já sériový nemám - je tam felina s úpravama a TUNER má 1,8 T, ale má taky větší kola něž já. Já vím, auto pod 300HP není auto, ale mě to stačí a už se těším na jaro až se zas svezu. :o)

09.01.2007, 18:56 |
zazaa RedBaron: cepy, tlumice a vsecko to snasi OK ...... pri tech km co se s tim najezdi :)
MarauderZ28: nevazi 20x vic , ale i tak to je dost znat v tom mas pravdu .... to co mam na fotce byly 16" (rozdil proti plechum cca5kg coz nekdo skoro dokaze nahnat poradnou podlozkou) predloni sem jezdil na 15" BBS RS a loni sem poridil 14" ze stareho Porsche ktere uz sou ve vysledku lehci nez plechace a na tech nasich rozjebanejch silnicich se s tim jede o dost prijemneji ...... vzhledem k postupne tendenci mam i sadu superlehkejch elektronovejch 13tek, ale nemam je momentalne cim obout takze zustavam na 14" :)
T#2: ja se nejen tesim ja uz zacal konecne i neco delat .... vyndal sem webery, ladim trumpety a jestli vydrzi jeste chvii pocasi tak to chci trochu testnout :)
to bylo myšlený všeobecně ne na Tebe nebo Tvoje kola a auto - to je takovej ten všeobecnej jev že spousta lidí honí kdejakýho koně a pak na to pleskne nějaký noname 18" a myslí si jak mu to nepojede, když vezmu kolo z Camara do ruky tak je jak peří a když vezmu repliku Lorinserů z STS tak mám co dělat abych je udržel ...

09.01.2007, 22:13 |
zazaa vsak ja sem to nebral osobne ;-)
jen sem si prozmenu dovolil s tebou souhlasit a podporil sem to vlastni zkusenosti ;-)

10.01.2007, 08:49 |
TUNER Mě tam ty kola přijdou akorát....))
RedBaron : Myslim že při mejch 3000-4000 km ročně tam ty čepy s tlumičema pár let vydrží. ;-) Navíc spousta věcí je upravenejch,lepších a nebo ani nejsou seriový... ;-)
.mycTD + Mar : ne roztáčí je seriovejch 150 koní,což myslim že stačí...;-)
Jinak samo že větší kola budou těžší.Taky bych bral nějaký hořčíkový,který vylepší poměr neodpuženejch hmot a taky keramický brzdy s duralovejma 4 pískama a trubkovou nápravu......ale je to holt taky dost o penězích který určujou co se použije...;-)
Co máš na Camaru za kola? Hořčík? Kdyžtak pošli foto,dík
;-)

MarauderZ28: OK, v tom máš naprostou pravdu. Ty 15" co mám já jsou těžší než plecháče, ale zase ne o moc.
zazaa: Já dnes koupil termo-tec pásku na svody, koženku na nové čalounění a jdu na to taky. Do teď nebyl díky práci vůbec čas...

10.01.2007, 13:29 |
TUNER Hmmm,hezký....18" ?
To už by na mě bylo moc.....)))