Navštíveno 29446x

06.12.2007, 16:20 |
sagi mam v planu koupit tyhle tlumice...co na to rikate?zadni par stoji stejne...
[ Link ]
supersporty sou v poho - doporucuju

06.12.2007, 20:15 |
sagi cena se me zda nejaka podezrela...
Ja myslim,ze cena dobra. Me stal sice komplet podvozek 15k (Inter Alloy), ale kamos ted daval komplet Supersport na Targu za 8k.
No a dnes byl zase druhej pro podvozek na BMW E30 a stal ho nakejch 4,8k.
Takze cena prizniva. Bud rad! :o)

06.12.2007, 23:21 |
JR cena je to normalni, Supersport je nejlevnejsi znacka co u nas muzes koupit a tomu pochopitelne odpovida i kvalita. Stane se, ze nejakej tlumic vytece, ale vyrobce se k tomu stavi v pohode a reklamace uznava. Taky se muze stat, ze ten tlumic zacne vrzat, vyrobce o tom vi, ale bohuzel s tim nejde nic delat.
klidne mi napis na icq nebo mejl a muzeme to probrat.
Tak na tudle firmu ¨pozor!!! objednával jsem tlumiče,poslal jsem zálohu 4t.človíček nebere telefony,na e-mail nereaguje.asi si udělám výle do Brna!
U tedle firmy bych neobjednával!!!!!

07.12.2007, 13:49 |
Kesam Ja mam super sport komplet a stal me asi 9000kc

07.12.2007, 14:15 |
ph s telefonem jsem mel v posledni dobe dost problem, za coz se omlouvam, ale zadny mail mi nedosel. Objednavka, na kterou se vztahovala tato zaloha byla zrusena zakaznikem a zadnou novou, na kterou by se mohla uplatnit jsem nedostal. Zaloha by sice dle obchodnich podminek mohla propadnout, ale bude zapocitana do dalsi objednavky. Staci vyplnit objednavku nebo pouzit kontaktni formular na strankach (pokud neprochazi normalni maily), poslat dopis...

07.12.2007, 14:46 |
ph Jinak co se kvality tyce, tak je to stredni trida za velmi prijemnou cenu, u nas bohuzel hodne podcenovana. Myslim, ze snese srovnani s podvozky typu Weitec a podobnymi, rozhodne neni vylozeny lowend. Momentalne zacina Supersport v ramci joint venture velmi uzce spolupracovat se Spaxem, coz by melo prinest dalsi rozsireni sortimentu a je i jistou zarukou kvality.
Predpokladam, ze podvozky Spax se objevi v nasem sortimentu jeste do Vanoc, stavajici nabidka i cenova hladina podvozku prodavanych pod znackou Supersport by mela zustat stejna, Spaxy (vyskove i tuhostne stavitelne) by se mely pohybovat zhruba o 20% levneji nez KW.
Jinak moje firma je oficialnim partnerem Supersportu, reference je mozne si vyzadat primo u vyrobce.
Problém vyřešen,PH mě kontaktoval.
před měsícem jsem koupil na ebay celý set tlumičů a pružin na Civci, tak jsem zvědavej jaký to bude až to dáme na auto ....

09.12.2007, 13:40 |
karma HaR určitě dobrá značka

11.12.2007, 16:00 |
sagi no zacinam premyslet :)

11.12.2007, 16:28 |
JR tak H&R je na druhym konci zebricku :-)

13.12.2007, 15:15 |
ph samozrejme ze H&R je trosku nekde jinde nez Supersport... Pohybuje se zhruba ve stejnem segmentu jako Spax , K&W - proste firmy, ktere delaji zavodni veci a k tomu i "tuningove"