Navštíveno 8229x

Dělají se na koktu přední xenon. lampy s černou barabolou ?
Hmmm, kua, tak to jsem přesně slyšet nechtěl :o )
Blinkry dělají a světla ne, no to je v prd.... ! ! !
Qcko ma cerny ma na svy ochcafce :-)
kral007 (M): Nějaké foto by nebylo, či kontakt na Q ?

14.02.2008, 20:28 |
clown :o))))))) jojo .. Q je dobra reference :o))
fotky jsou nekde v historii fora
kontakt
[ Link ]
kral007 (M): Ten kontakt jsem myslel třeba mobil, do profilu se umim taky podívat :p
A vyhledávač zde na foru, ten nebudu rači ani komentovat, asi mam na něj nějak smolíka :o )
kral: hm, ale nejak si zapomel dat to cislo, nebo foto. Jinak doufam, ze si pochopil o ktere svetla mi de, jinak pro mene chapave raci napisu, ze ne cerne jako spinave, nebo strikle sprejem atd. Jo a kokta je r.v. 03
dodělávka doma v garáži ano ale série ne tak jsem to myslel,obrať se na člena satas dělá si myslím super práci a černou zmákne ak že to bude vypadat jak z továrny,jeho tel číslo je 608 974 322 má na to dobrý finty jak docílit toho co hledáš v kvalitě jako ze sériové výroby
ja bych se do toho nepoustel nidko ti to uz nevrati do puvodniho stavu jako original xenony tzn vetsi sance mlzeni, dle meho nazoru to za to nestoji, nedavno se u me jeden clovek co to delal u originalu zastavoval a lampy od silikonu pac se mu to zacalo mlzit atd
Dane každý neplácá silikon na světla a ty víš že satas nedělá špatnou práci,já to můžu potvrdit z nexenonu na audi mi udělal xenon sundal přední skla(plexi)opět nandal a auto nikdy nemlžilo a takovou skušenost má od něj hodně lidí,nechci říct že ty neděláš dobrou práci ale on do světel leze ze předu a ty zezadu

15.02.2008, 00:36 |
JR xenonman mluvi z vlastni zkusenosti. minulej vikend jsem se konecne podivat na lampy u Q a zpracovani hruza.
Jak uz napsal Pavel, tak Tomas (satas) je na to sikovnej a dokazujou to treba ted fotky toho Corrada.
JR: A Qcku to delal kdo ?

15.02.2008, 07:24 |
xenonman | Upraveno: 2008-02-15 07:29:34
ty lampy jsem delal ja a rec je tu o tehle lampach
panove vubec nevite o cem tady mluvite hlavne ze do toho mluvi kazdej kdo tomu vlastne vubec nerozumi
audi rozdelas, ze to nepoznas a zase slozis delam taky a nic na tom neni, kazdej neplaca silikon ? a cim to podle tebe zadelas kdyz tu lampu narusis asi dobrym slovem panove, nevim oc se tu preme ja vim o cem mluvim
skoda octavie original xenony nerozeberes aniz by si tu lampu narusil uz chape o cem tady mluvim a je to uplne jedno kdo to bude delat at je satas jak koliv sikovnej
JR a co ma jako bejt? ja se jedine bavim jak vzdy kecej lidi furt dokola ty kraviny a jen si v tom libujte me je to uplne jedno, kdyz vam to udela dobre a lampy q se uz jednou resili a vracet se k tomu nebudu. Mozna by se to dalo omluvit, ze opravdu tehdy byla jina doba :-)
dokazujou to fotky treba corada ty woe co to je za keci tuning lampy rozdelas behem 10 sec uplne bez problemu, ale tady je rec o original lampach. to je jako kdyz se tu mluvi o hruskach a ty koktas o jablkach
fridom a je to asi otazka vkusu jestli to ma cenu do toho jit

15.02.2008, 07:25 |
xenonman | Upraveno: 2008-02-15 07:26:01
puvodni

a hlavne celou dobu se tu resi uplne jina svetla nez ma Q jen pro predstavu, jak tato cela debeta vznikla

je vzdy pri tehle debate vyjedu z kuze rec je o vecech, ktere se zacali delat prez 2 roky na zpet mozna i vice, kdy JR se prohanel s vybojkama d2s v parabolach, ale dulezite, ze mel xenony at to svitilo jak koliv atd proste tohle sem nepatri a jednou se to uz vyrikalo, ale pokud ma nekdo nejaky mindrak nebo nejaky problem muzeme si to vyrikat at uz tu nebo kdekoliv jinde, ale hlavne at furt dokola nemele nekdo hubu plnou kecu jak je desne nespokojen i presto, ze jsem uznal chybu a nabidl gratis napravu, Pokud je neco spatne vetsinou uz lepsi to nebude :-))))) a nebo pak muze cekat na zazrak

15.02.2008, 07:50 |
xenonman | Upraveno: 2008-02-15 07:57:08
hlavne at to zase nekdo nebere prilis osobne pac tu vznikne debata asi uplne o nicem
celou dobu fridom mluvi o uplne jinejch original xenon lampach nez sou prizpevky lidi tu co davaji uplne jine lampy, ktere se rozdeli formou odloupnuti drzaku na nich a sklo vypadne

15.02.2008, 09:11 |
JR Xenon: S vybojkama D2S se prohanim stale bez jedinyho problemu a bohuzel tobe se tezko zkousne, ze nikoho neoslnuji.
Vzpominma si, jak si tady machroval kdyz nekdo hodil fotky svetel s cockama, tak si kricel, ze tam nema krytky kolem cocky a ze to tam sviti kolem a jak je to hrozny. Ted sem videl Vladovi svetla kam si krytky daval a sviti to pod nima jak pica. To si mu tam udelal svetelny krouzky jako bonus? :-D
Docela me dostava jak tady machrujes, ale kdyz clovek po tom vidi tvoji praci, tak zadnej zazrak.
Ale no tak pánové, přece by jste se mi tu nehádal !
To chce klíííd :o )
Mno já mam tyto světla, tak že nevim jak by to bylo proveditelné tak aby to dobře vypadalo a nějak se to nemlžilo atd.

15.02.2008, 12:50 |
BadyS 14/02/2008 20:11 Fridom
Blinkry dělají a světla ne, no to je v prd.... ! ! !
no jo, ale to dělaj čínani, to nikoli není origo..... xenony jako takové se dělají pouze v této podobě jak již bylo napsáno
BadyS: Tak to mi je v celku fuck kdo to dělá, na Fabii se dělají světla co mají černou parabolu, tak jsem myslel, že bude něco i na koktu.
Pokud tedy ne, tak se ptam " Mno já mam tyto světla, tak že nevim jak by to bylo proveditelné tak aby to dobře vypadalo a nějak se to nemlžilo atd."
Jestli to teda je nějak možné.

15.02.2008, 13:04 |
BadyS no koukni zde
[ Link ] tady je rozbor jednoho člena xenon světel, dával jsi AE kroužky.... neproveditelné to určitě není, ale je to spojené s tím, že přední plexy je nutno odřezat od lepidla, který jsou lampy slepené ke korpusu a pak se k tomu dostaneš a můžeš případně provádět své plány
BadyS: Kua už se tam taky musim zaregistrovat, furt to odkládam a koukam že tam je dost zajímavejch věcí :o)
Jinak asi bych si netroufl ty světla rozřezat, rači bych to nechal někomu kdo už ví jak na to.
BadyS :řezat plast nemusíš tam je potřeba to nahřát horkovzduškou pak to jde vše velice lépe

15.02.2008, 16:05 |
BadyS já nepsal řezat plast, já psal odřezal od lepidla, nahřát ano, ale tím se to neoddělí
jojo četl jsem to mc rychle :-))

16.02.2008, 16:27 |
kucik horkovzduškou bych to ndělal,to by se taky hodně lehce to plexi mohlo roztavit,ideální je do toruby na 80°stupňů a zhruba na 5 minut,lepidlo změkne v celé části a hlavně rovnoměrně a jde to celkem dobře dolů a hlavně je to lepidlo ještě použitelný,když ho nesundáš dolů,opěr stačí nahřát a slepit k sobě.

16.02.2008, 18:22 |
JP Jako kucik:)

16.02.2008, 18:34 |
clown heh, to si ze mne delate prdel, ze to lepidlo staci nahrat :o)))
ty woe, to vedet driv tam puvodni skla :o((
Fridom: hele a co jak svítí na potkávačky a na dálkový.to jako že na dálkový svítí 2 najednou a ještě do toho potk? nebo jak to je?nějak si to nedovedu představit
? mě taky svítěj na dálkový i potkávačky, nepozoruju, že by xenon zhasnul a svítila jenom ta H7 nebo H4 nebo co to mam ve světle

17.02.2008, 20:42 |
JR u kazdejch xenonovejch svetel zustavaji potkavacky svitit a k nim se akorat pridaji dalkovy.
to černé vypadá pěkně, ale jak to svítí
PNEUSVOZIL: Mno tak ty moje světla by se měli překopat a to tak, že celá parabola bude černá, místo xenonu se dá bixenon a tam kde je teď dálka, tak tam se dá led žárovka na denní svícení, tak že by to mělo svítit good.
Ale to se teprve vše uvidí jak to dopadne :o)