Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosim o VT laku

o Navštíveno 4402x o
o 07.04.2008, 10:56 | Thullo
Pratele, protoze se mi stala nemila vec s autem (jeden zavistivy ZMRD mi cely bok polil nejakym sracgolem, co mi sezral lak az na zaklad a vzal i pres ALU kola) musim dat novy lak. Chci stejnou barvu jako uz mam, tedy tyrkysovou modr ovsem, zajimalo by me, jak by to vypadalo:
1) S cernou strechou a prednimi A-sloupky
2) S podobnym nebo stejnym prouzkem ve tvaru sipky jako je na tomhle prvnim obrazku (ktery je mimochodem taky VT) nebo podobnym JEDNODUCHYM motivem - barva je na vas - nic vystredniho - spise decent
3) s upravenyma kolama (neb se musi taky lakovat) tedy - bud Tyrkysovy prouzek po obvodu, nebo Cerny ci opet Tyrkysovy prouzek na kazdem paprsku po cele jeho delce az ke stredu kola napriklad - nebo proste nejaky vas narh. Poradit si necham

Dekuji predem vsem, kteri nad tim chvilenku ztrati nebo se mi k tomu nejak vvyjadri - diky THULLO

foto k příspěvku  od Thullo

o 07.04.2008, 10:56 | Thullo
No a par fotek na VT laku teda a kol - diky jeste jednou
THULLO

o 07.04.2008, 10:57 | Thullo

o 07.04.2008, 14:42 | P3RF3KT
lidi sou horzny kur.y...muzes sem hodit foto co ti to s tim lakem udelalo jinak sorry za OT
o 07.04.2008, 14:54 | Verano
ti tam vylily na to brzdovku ne???ta rozežere lak až na plech.........jinak tak parádní auto a oni ho zmrvěj,závistivci co nemaj nic no
o 07.04.2008, 15:23 | Corry
Takhle no... nevim...ale ta černá střecha ... nic moc... snad to takhle stačí ... :o)

foto k příspěvku  od Corry

o 07.04.2008, 15:30 | ebeerman
Corry moc hezký!!!Ještě bych přidal tu linku na kola v barvě laku...něco jakko tohle...

foto k příspěvku  od ebeerman

o 07.04.2008, 15:34 | Corry
Ok... ale neni to zrovna můj styl...
o 07.04.2008, 15:38 | ebeerman
No můj donedávna taky ne,ale tohohle Civica se prostě nemůžu nabažit:))
o 07.04.2008, 15:39 | Corry
Docela to jde...

o 07.04.2008, 16:06 | Thullo
Hosi to vypada moc dobre - az teda na tu strechu - davam Corymu za pravdu, a strechu cernou teda nechci - i kdyz mozna, ze zalezi jen na uhlu pohledu (na cervenem jsem to videl a bylo to hezky - ale bylo to cerny i se zrcatky)

Jinak ja VIM KDO MI TO NA AUTE UDELAL - jen ho musim usvedcit - trosku prace to da, ale snad to klapne - pak vam dam vedet, jak ten ZMRD dopadl!

Fotky prikladam - snad je to z nich patrne - to cerne na kolech neni barva, ale barva PRYC :o) a ten zluty pruh na zemi je taky sezrany a je tam patrne, jak ta sracka na to strikla a v Garazich, kde je kamerovy system mi tvrdi, ze to bile u kola je sul - i kdyz nejezdim v zime ani v desti :o) takze prijela PCR a jak z kriminalky - otevreli kufrik, vzali vzorky a ze vezmou i 15dni uchovany videozaznam z kamer - o 4dny pozdeji jsem sel na PCR doplnit info a kazety NEMELI - ze jim obsluha garazi rekla, ze na 15dnech po 24hodin zaznamu neni NIC VIDET (kdo na to asi tak koukal???) - tak to proste POLICISTE nebrali - vsak proc taky, jejich skoda to neni, ze :o) tak jsem se zaangazoval sam a dodal jsem potrebne dukazy nasim policistum JA SAM OSOBNE - ted uz jen cekam na VYSLECH a pak uvidime! :o) no parada...

o 07.04.2008, 17:36 | Majk-fox
Useknout ruce:-(, pak napiš, jestli si toho hajzla usvědčol.
o 07.04.2008, 18:08 | Verano
chudáček autíííííí,todle mi někdo udělat tak střílim tyvoe
o 07.04.2008, 20:20 | Thullo
Pratele, taky jsem nebyl nadseny, kdyz jsem to zjistil, to mi verte - pak kdyz kumpan mi praskl toho, kdo to udelal a ten kdo to udelal se mi smal do oci ze nemam dukaz a ze to teda nebyl - a ten jeho kumpan ze na PCR to zapre - to jsem byl jak ETNA tesne pred explozi - ale nebbojte - na kazdou svini se polivvka vari... jinak, stale mi jde o to VT - CORRYho verze je hezka, ale je jen jedna - rad bych i takovy ten prouzek, jako je na tom mem prvnim VT - zkuste prosim neco dalsiho jeste... Diky moc
o 07.04.2008, 21:02 | Verano
Thullo: tak jestli jsi si 100% jist kdo to udělal tak di za tim maníkem a začni se ho na to vyptávat a nějak ho dostan,nahraj si to a máš důkaz....někde sem slyšel že bez soudního příkazu se takový nahrávky dělat nesmějí,ale jestli jsi si jist že to byl on,nevidím problém udělat si takovýto materiál.......jo a promin že ti tady brzdim ten virtual ale takovýhle lidi mě můžou fakt vytočit,mě zase na auto kokoti flušou,vim že to neni takový problém jako u tebe ale naštve to. Nu což,tod vše
o 07.04.2008, 21:30 | Corry
Tak já už nevim... :oP

o 08.04.2008, 09:44 | Thullo
Posledni verze zatim nejzajimavejsi - ta strecha uz nevypada tak hrozne, kdyz jsou k tomu i ty zrcatka - mozna jen kdyby nebyla matna, ale leskla jako zrcatka.

Ted se ke me dostal nazor, ze to mam zkusit hodit taky do bile - takze prosim jeste jednu variantu BILE AUTO + CERNA STRECHA + CERNE KOLA s BILYM OBVODOVYM PROUZKEM. Tedy asi posledni VT jen z Tyrkysove udelat Bilou - dekuji
o 08.04.2008, 13:09 | panyx
i tak vypadají kola fajn..

foto k příspěvku  od panyx

o 08.04.2008, 16:26 | tomi666
Kua a kde? neříkej že v těch garážích na dubině!! já tam celou zimu parkoval targu,v domění že to tam je hlídaný kamerama a hlídačem..no tak to potěš koště..
o 08.04.2008, 19:45 | Thullo
2 tomi666:
Ano presne tam - ano je to tam hlidane kamerama, ale dle slov spravce jen proti kradezi jsou pojisteni a nebo proti tomu, kdyz tam nekdo udela pozar atd... jinak ne - to jsou veci, vid? Ja tam parkuju 4roky po 1100,- mesicne - to uz jsem mohl nechat auto stat pred domem :o)

Prosim o jeste dalsi VT - jinak i posledni varianta zajimava...
o 09.04.2008, 16:17 | venito
jak sem psal na probeclubu:
ladiku tohleto me mrzi, sekani prstu kdyby zavedly v EU, byl by klid. Jelikoz se to nestane, tohleto bude cimdal casteji:( jelikoz je to podle nasich zakonu stara ojeta popelnice, nahlizi se na to jako na starou shnilou felcku, protoze ta stoji prave tolik co tyhle krasne auta:(
o 09.04.2008, 17:41 | Lucass
Vsechno bych to nechal striknout stejnym zakladem a zbytek si nechat polepit, stejne se to okouka a muzes to sundat =) Nejlepsi je puvodni...
o 02.03.2009, 18:29 | hifim@ni@k
Možná k té černé střeše zkusit černou kapotu a kufr.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.446 sekund.