Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P-Recaro Style s Klimapaketem 1-2 kusy

o Navštíveno 6084x o
o 22.04.2014, 16:26 | CervinVega
Prodám sport sedačku Recaro Style, Antracit provedení s Klimapaketem (odvětrávání a výhřev), jednoduché zapojení "+" a "-" 2 dráty a vše funguje.
El. náklon opěráku a zvedání sedáku, pneumatická bederní opěrka. Manuální posun sedáku dopředu/dozadu, prodloužení-výsuv, sklápění (vhodné tedy i do 3dvéřových aut), nastavitelná šířka bočnic.
Vše funkční, potah pěkný a nepotrhaný, jen by snesl pořádně vytepovat. Mohu přidat univerzál konzolu z jiné sedačky (vhodnější je si vyrobit ze stávající nebo koupit origo na svoje auto od Recara - kolem 100-200 Euro).
PC přes 1000,- Euro. Do Prahy po dohodě dovezu.

Mám ještě jednu, ve stavu nové s 2 dvojitou bederní opěrkou, konzolí na Bmw e39 (jen jako komplet za 10tis).

foto k příspěvku  od CervinVega

o 22.04.2014, 16:28 | CervinVega
detail levé bočnice (není zborcená, prošoupaná ani opravovaná), nicméně nová taky není (ta druhá co mám v autě je jak nová, tuhle jsem chtěl ke spolujezdci, tam by byla super)

o 22.04.2014, 16:31 | CervinVega
sklopná z obou stran... ten ovládací panel by šel taky prohodit na pravou stranu (udělat do plastu díry a prohodit jen tlačítka-spínače)...
jinak Recaro na to prodává díly, takže by se to určitě dalo i ofiko přestavět na druhou stranu, včt konzoli na daný typ auta s krytkama a pod...

o 28.08.2014, 09:45 | CervinVega
up...
5999,- ta na foto
druha s 2jitou bederkou a v zanovnim stavu za 6999,-
nejakou uni konzolu pridam gratis k tomu (nutne upravit na sve auto)
o 29.08.2014, 06:40 | cendler
sakra zajímalo by mě, jestli bych ji dostal do MR2 co mám, sice mám sportovní, ale sere mě ta kůže
o 19.04.2015, 08:17 | CervinVega
--prodáno--
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4055 sekund.