Navštíveno 5334x
Prodám sady vyhřívaných deček. Sad jsou koupil víc, aby zájemci ušetřili na poštovným. Takže jsou k dispozici 3 sady, cena jedné je 1100,-
Sada obsahuje: dečky na sedák a opěradlo pro obě přední sedadla. Podsvětlené vypínače se signalizací funčknosti.
Více o dečkách najdete zde:
[ Link ]
covece takova decka se da koupit i za 300,- .. sry za OT
to mě zajímá, dej link. Jestli tenhle komplet umíš za 300,- tak jich 20sad beru a nekecám.
to Midnite: To si dost přestřelil, nechápu,že někdo musí kazit inzerát za každou cenu
27.01.2009, 19:37 |
Midnite | Upraveno: 2009-01-27 19:37:37
.
cezetko: Je k tomu návod a nějaké potvrzení o fuknčnosti a bezpečnosti nebo tak?
návod u toho je, potvrzení nee. ale jsou to funglovky nepoužité sady, měl by jsi sakra peška, kdyby to nebylo funkční :-)
P_H: No o to mi ani tak nejde, spíš o něco jiného.... :-( Ale sem to nechci psát....
mno nějakej slovák to nabírá rovnou ve fabrice a na ahc už dobře zbohatnul, jinak fungujou dobře a návod sem já nedostal teda :)
nicméně za 300 se koupit nedá ani za litr a tyhle za 800 je dle mě pohoda........
Záruka je formou výměny, kdyby náhodou něco nefungovalo, tak není problém. I když chápu, že je to pěkně na prd, namontovat oživit a zjistit, že to nemaká.
ok, dotážu se tady, jde mi o to, zda je to opravdu uděláno tak kvalitně, aby od toho nechatlo auto např. o to mi jde, neb tady by stačilo málo a jak je to na molitanu sedačky, blaflo by to hnedka a jednoduše....
27.01.2009, 22:12 |
cezetko | Upraveno: 2009-01-27 22:14:22
mno tak vzhledem k tomu, že je to nový výrobek, co se teď montuje do aut. Jsou vyrobený z karbonu, tak by měli něco vydržet. Uvnitř už nejsou takový ty klasický lámavý drátky, ale jakoby provázky. Takže se dají i přehýbat, za jistých okolností i zastřihnout.
Navic maji termostat nastavený na 38-40 stupňů, takže teplotou potah nepropálíš.
28.01.2009, 08:04 |
Alííí HIGHTOWER: Přesně proto jsem si to rozmyslel... :-(
To radši oželim vyhřátou prdel, protože elektroinstalace je svinstvo. Ale věřim že to funguje.
28.01.2009, 08:17 |
cezetko | Upraveno: 2009-01-28 08:18:00
akorát nechápu, proč jsou tyhle diskuze v inzerátu, ještě ke všemu, když sem dal odkaz na diskuzní fórum o těhlech dečkách a jejich montáži.
28.01.2009, 08:58 |
Alííí Taky pravda, SORRY.
28.01.2009, 09:45 |
Mario jsou supr, uz sem namontoval do dvou aut a parada. Jsou original novy ze Suzuki, takze kvalita se ocekava.
jsou naprosto vpohodě, neni to taiwan je to prostě lohnutý z fabriky ....... pokud se bojíš že tam uhoříš tak to stejně tak můžeš uhořet v autě kde jsou od výroby...... normál se to samo dá přes pojistku a má to termostat takže easy :)
vůbec bych se toho nebál ...
29.01.2009, 20:25 |
Corry V předchozim příspěvku jsi psal cena 800kč komplet...teď je to za 1100,- ??? to neni moc dobrá reklama... :o)
Jinak teda zájem samozřejmně mám, zda je ještě nějaká sada... :o) BERU 100%
Corry : precti si to poradne v predchozim prispevku psal cenu 800,- protoze to bylo bez postovnyho a osobne mu to vyzvedli znami.. jinak cena i s postou vychazi na necelych 1200,- do CR vim to protoze jsem si je taky koupil...
jj.. 40€ + 70,- kč dobírečný :-)
včera jsem to taky domontoval, už jen natáhnout káble
tak ja mam regulaci postavenou. Fabia cena 1000 Kč za ovladače a 400Kč za postavenou regulaci. Přes víkend nahodím fota a podrobnosti. Funguje perfektně.
Jinak dečky prodány.
30.01.2009, 21:33 |
golfista hanz | Upraveno: 2009-01-30 21:39:14
cezetko: sorry ze se ti prifarim do tematu ale nechce se mi zakladat zbytecne novej prispevek... pokud by mel nekdo zajem mam taky jednu sadu na prodej nepouzita jen odskousena a k vypinacum jsou napajeny kabely.. cena za sadu 1000,- pouze osobni odber praha letnany.
jej, škoda žes to neřekl dřív. Já zrovna dnes dvě vezl do Prahy :)
PS. jaký je důvod prodeje? Jestli to není tajné.
zkousel jsem je dat do sveho auta chtel jsem je na zadni sedacky ale kdyz jsem je rozebral a zkousel dat pod potah sedacek tak jsem zjistit ze na potahu mam nasitou vrstvu molitanu cca 4cm takze to neprohreje skrz ten molitan...
...po roce...to by bylo aby nebylo
Kdyby to bylo aktuální taky bych to možná uvítal.
ahoj, napište na orsosrobert@azet.sk
23.12.2009, 17:25 |
LS Zkoušel jste je někdo vyměnit místo origo deček (škoda,VW,seat atd.)Tak ,aby fungovala origo regulace?
někdo tady na foru to napojoval na koncernový regulátory..
Jo já, na regulátory to jde. Z původní komfortkou je problém, že některý mají vstup od kontaktu termostatu. Ale asi to bude také fungovat