Navštíveno 234744x

Tak předběžně na prodej showcar Mitsubishi 3000GT atmosfera,3.0 V6, 163kw Popis:
TOP STAV,NEBOURANÝ,udržovaný,pravidelný servis,v zimě nejetý, absolutně bez koroze,nová všechna těšnění,filtry,rozvody, baterie, repasovaný alternátor i startér. Přes zimu děláno: ramena, tlumiče, čepy, ložiska, přední brzdy. Interiér – renovované sedačky,18´alu + nové pneu+sada originálních 16´ alu kol. Motor v super stavu,nutno vidět a projet.Ojedinělý kus i stav v čr
Je to spíš prodej audia za maloobchodní cenu a auto k tomu zdarma :-)) Kdo zná ví že auto sloužilo jako showcar poslední rok, jinak jsem jeho majitelem přesně 3 roky, auto udržuji, přes zimu nepoužívám. Jsem schopný poskytnout i záruku. Pro členy AHC určitě sleva. Více informací o autě i komponentech po icq nebo mailu.

auto sem viděl v Brně a luxusní kousek a luxusní hudba!

14.10.2009, 17:36 |
kupis auto vídám před barákem...vždy si poslintám volant :-)
nadhernej kousek, snad nejhezci GT co jsem u nas videl, vic by se mi v tom libila VR4 :-)
škoda toho motoru, ale jinak auto moc pěkný, muzika jek by smet
jaká je vůbec cena?
škoda motorizace.... ale i s atmosférou se dá trochu svést..
mám atmo i VR4, prvně koupil atmo, ale nějak nenadchlo, tak jsem mazal pro VR4 :-)
Představa o ceně? Kámoš shání VR4, já mu svou neprodám, tak můžu zkusit nabídnout..
Sice bez turba zato spolehlivý nezničitelný motor se spotřebou 10 litrů na 100km..
Cena je 240 s hudbou. A když se dají levnejsi basáky a zesíky je mozná velká sleva. Jde o to že hudba musí zůstat kvuli té kožené zástavbě, jen je možné ji vyměnit za levnější kousky
Soupis hudby:
Pioneer 88RSII
Hifonics X3 OLYMPUS
Hifonics X3 COLOSSUS
Hifonics MX6.2C
Hifonics ATL6.2C
JL AUDIO 12W7 - 2x
Laminátová kožená zástavba na zakázku
2x autohifi baterie 3000A zkrat.
Signály a napájecí kabely nejvyšší řady AIV

15.10.2009, 07:36 |
TUNER Jj,taky vídam po Plzni. Peťa Hirschl i vyprávěl.. ;-)

15.10.2009, 07:43 |
foxos Peťo bude ho škoda,jestli on nahodou ten dodge charger nebude pro tebe:-)

15.10.2009, 11:26 |
gizmi V aute jsem nedavno sedel a jeste vecer me piskalo v usich :D Hraje to tedy peckove, to klobouk dolu..
Peta_R19: tak vyndej muziku a ja to auto za 40 beru;-):-)

15.10.2009, 14:57 |
fredy :) nadherné autí
tak tak, auto znám a díky tomu že to je USA verze (nemá oranžový blinkry) je to asi nejhezčí kousek co znám.....sice škoda naprosto lenochodnýho motoru ale design super a stav velice dobrej.....
Viděl jsem v Brně :) jen ten lak by si zasloužil lepší péči :)
Moc pěkné,škoda,že to není VR4 jaká je její cena? Ze zvědavosti... klidně na michael19@seznam.cz
Blázen:240000...čti pořádně.Přeju at jde do dobrých rukou...A furt neřešte motory,stejně ty výkony na normální jízdu nevyužijete..
Nismo.Power: lenochodnej motor? Záleží co srovnáváš. Zvuk 6ti válců, zátah jako kráva a každou TDI ochcávku to zmastí. Myslím že na čr stačí :-) Ono taky záleží jak je motor udržovaný. A když by se vyndalo 150kg hudby a daly tam origo 225 šestnáctky taky to jede jinak..
Akordýsek: přesně tak, 1)VR4 v čr budou totální vraky, 2) spotřeba tohledle mazlíka je okolo 10ti litrů (ale žádná dědkovská jízda!!) Takže pro čr a normální jízdu je to ideální.
maiky46: R19 šla do věčných lovišt, takže chybí wintercar a tak nějak něco většího na celoroční užití. Proto zkoušim prodej. Ale nemusí jít za každou cenu.
Bez hudby bys to neprodal??? Kdyby jo, cena bez hudby?
Raimmii: Psal sem ti do ICQ
Nová cena: 220.000 včetně hudby a 170.000 bez hudby
Pak uz jde na zazimování :-)
Auto je sice zazimované ale začíná se rozhodovat co bude příští sezonu, tudíž zimní nabídka:
149.000 bez hudby, 179.000 s hudbou. Najde se nějaký autohifi nadšenec?
skoro jako Ferrari :-)

se divim ze nikdo nechce kara pripravena na sezonu