Navštíveno 7965x

Info o voze:
Renault Clio 1.8 16V
99kW (135 k) při 6500 ot/min
Základní výbava:
elektrické okna
úpravy vozu exteriér:
kola Speedline Monza 16"
přední nárazník SK Tuning
nástavce prahů
lak slonová kost + perleť
zavařené boční a střešní lišty
čirá optika vepředu, vzadu
vyfuk remus
interiér:
sportovní sedačky
sportovní volant
nástřik palubní desky
čalounění + flockování dveří
čalounění zadních sedáků
dodam k tomu origo zrcadka,svetla,kat.Technicka do 12.2010
motor je nefunkcni a predni spoiler potrebuje dat do laku Cena s koly 26tis,bez kol 20tis specha!!!!

rozteč kol? + rozměr kola, ET? rozměr pneu ?? :) díky

15.12.2009, 20:55 |
Bucci ufík... jj pro tebe by to bylo polovic práce... motor už máš :-P
kola jsou 4x100 et nevim..Jsou na nich 205,45,R16 gumy jsou 70proc znacka continental
Ufik:pac nemam na opravu.Go motoru mi bylo receno 12tis seru na tuning chci seriovku na kolech a okna a jsem spokojen a zapomel jsem dodat muziku.Stav tachometru je 160tis rovnych jsem zapomel napsat
je mozno prodat zvlast kola ale radeji prodam jako celek rad bych to nekde vydel treby v mimoni:D
prosim na zpavy kolik chces za zadni svetla nereaguju,neprodavam na dily...
kdyby nekd naidl neco slusne tak trba i vymenim..Ale radeji prodej..

16.12.2009, 15:52 |
Kesam NP: že to nikdo nechce :-)

16.12.2009, 16:29 |
Rudi bo je s tím práce...

16.12.2009, 16:31 |
Kesam njn vyměnit motor :-)
vymenit motor nejni nejak narocne ne????v tom bych problem nevidel ...

16.12.2009, 16:40 |
Rudi jenže ještě motor, tady naštěstí jeden je
[ Link ]
cena za nepojízdné je ,,velká,, ... jinak bych problém ve výměně neviděl ale ty motory jsou prostě skoro všechny trosky.

16.12.2009, 22:11 |
Muff copak se stalo že je motor nefunkční??

16.12.2009, 22:17 |
Kesam Na new auto máš a na opravu ne jo??
bylo mi receno ze lozisko na klice.Jel jsem se pojet a najednu to zacalo jet malo neslo to vycit na vic jak 3tis pak to cvakalo.Kdyz jsem byl v praci tak mi rekl kamos ze s tim zajede do servisu a kdyz jel z nej tak kdyz vyradil tak to chciplo a nejelo...
ja uz nikdy nudelam takovou chybu abych cpal penize do auta seru radsi kopim seriovku..
zitra se na to prijede podivat kupec a chce to bez kol tak kdyby nekdo chtel tak piste nabidky na majl joko obvykle nejvyzsi vyhrava:D bigmat@seznam.cz

17.12.2009, 11:21 |
Lumík Bych dal 10 klacků za motor a jezdil dál a nerval bych si vlasy kolik jsi do auta nastrkal.

17.12.2009, 16:03 |
Muff 16 v clia jsou abnormálně choulostivé na to jak se snemi zachází.Stačí tomu vyloženě trochu šlápnout za studena a motor je v p.či!takže to že koupýš seriovku nemusí vubec nic vyřešit.Mam taky clio 16v..a předchozí majitel vyměnil za rok 3 motory!pač byl trotl a nic o tom aute nevědel:-(..radši sežen,nebo postav motor a nech si to.
stale aktualni cena 26tis specha
potrebuji na vanoce byt pojizdny a momentalne jsem bez koruny takze jsem nucen to prodat a koupit najakou filtzku posranou a nekdy koncem ledna si koupim asi zase clio ale od 2000 nahoru podle penez co budou samo ze ne 1.2 a ani naftu nemam rad saze z vyfuku...
nebo se mi pak libyla laguna rv.2003 2.0 benzin a kdyby sel benzin dolu tak by to bylo jednoduzsi celkem se mi libyla jizda v suprB 2.8 V6 nato ze nejsem fanousek skodofky kdyz potkam radeji predjedu ale 2.8 mi prislo ze docela maze!!!!!!!!!!!
2.8 pojede asi tak jako to clio akorat ze tam je opravdu pohodly coz uz bych ocenil pac uz neeee kupe!!!
Muff - svatá pravda. Mám 16v motor co má přez 200 tisíc najeto, necvaká mu jediný hydro, samet. Jak se to říká, jaký pán, takový krám. Jaký si uděláš, takový to máš. S tímhle se musí jak s turbem.
Jasny nedaval jsem mu cihlu za studena auto jsem vzdy nastartoval a nechal 5min hrat nez jsem vyjel a zadny pridavani na miste nedelam a kdyz jsem vydel ze se alespon pohnula rucicka na teplotu oleje tak jsem vyjel samo ze normalne a kdyz uz jsem mel ohrate auto a teplota oleje stoupla na polovinu te stupnice co tam je tak pak jsem se treba svezl pekne ale auto jsem koupil a jezdil zhruba 2mes a odeslo to semnou to najelo cca 2 az 3tis tak jako co s tim na opravu seru nikdy se mi nevyplatilo srat penize do auta??
popravde jedine auto o ktere jsem se snazil trosku starat aby jezdilo a fungovalo jak ma u megana jsem najel tak 20tis a nikdy nic a sral jsem na nej za studena dostal cihlu a jed a jel a mel 210tis nalitano a slapal jak hodinky nez jsem ho vzal do zdi:D
clio dostalo tukanec na parkovisti od jedne pani chtel jsem to s ni resit ale nechtela nic vypsat ani zajet na pojistovnu ze na me sere tak jsem ji zato zozkopl svetlo u fabky a zozpaskl naraznik az kdyz na me zacaly lidi tak blbe cumet tak jsem jel do pici!!! Oprava me stala 7tis a bez laku:( tudis uz nechci nic podobneho..Radsi klidne auto s normalnim nejakym vykonem kolem tech 100kw a vic a uz nikdy od zadnyho 30letyho zavodnika!!!
me se vali doma ale obyc 18ka -))

18.12.2009, 14:07 |
Bucci to ufajzovi se válí wilda :-) ale ten už příjemce orgánů má
kolik by jsis predstavoval za 8v??

18.12.2009, 22:46 |
Rudi tak je to 16let starý auto, který sloužilo hlavně k tomu, aby se prohánělo, čili, to, že ten motor půjde do kopru nebo byl je víceméně jasný. Sám, když sem hledal Clio 16V v ČR, tak všechny až na jedno měli něco s motorem a převážný většiny byl právě KO.
tohle jelo ale 2 mesice:D

19.12.2009, 14:17 |
Muff

22.12.2009, 12:14 |
Kesam 18.12.2009, 01:49 | bigmatclio dostalo tukanec na parkovisti od jedne pani chtel jsem to s ni resit ale nechtela nic vypsat ani zajet na pojistovnu ze na me sere tak jsem ji zato zozkopl svetlo u fabky a zozpaskl naraznik az kdyz na me zacaly lidi tak blbe cumet tak jsem jel do pici!!! Oprava me stala 7tis a bez laku:( tudis uz nechci nic podobneho..Radsi klidne auto s normalnim nejakym vykonem kolem tech 100kw a vic a uz nikdy od zadnyho 30letyho zavodnika!!!
7 litru bez laku ty 2 škrábance???? Hele asi takhle jo ty fotky co jsou nahoře jsou pěkný,ale dle mě to auto tedka vypadá už uplně jinak a ne jak je na fotkách nahoře pokud jsi se sním proháněl tak tam bude rozmrdanej nárazník omlácené vrata atd. :-) dej foto aktual celého jak to vyzerá tedka po tom craschy.
fotil jsem to asi po tydnu co to bylo nepojizdne takto to ted vypada nikde zadny sram jen ten predek

co tu jsou lidi z melnika budou stopro vedet stalo to u shelky asi 14dni nez jsem to odvezl k baraku nikde nic jinak neni..
dnestni foto

je spinave ale tak na to se nehledi lak je ve 100pro stavu

26.12.2009, 18:23 |
Rudi 100% asi ne, když vidim ten přední růžek, ale jinak hezká kombinace!
tak krom toho ruzku jinak je supr:D ale toho si snad kazdy vsimne
tak panove clio jde nejspis v tydnu pryc tak jestly nekdo ma zajem o kola tak se mi ozvete cena dle dohody,ale na emajly typu za 5tis je vemu nereaguji..
tak stale mam kdyby nekdo mel zajem tak bych mohl prodat jako funkcni po GO motoru ale cena 40tis a s lakem 45tis hotove...
bigmat: za ty peníze asi neprodejné, na netu je fůra ,,hezkých,, clií za 30tis.. ale každé auto má kupce tak čekej..
nebo prodej na dily sice mi je auta lito ale pryc proste musi!!kdyztak piste na majl..
Midnite:za 30 jich moc peknych teda neni,neboj sleduju jak se pohybujou ceny

31.12.2009, 17:40 |
Rudi asi tak, 1,8 16V se hledaj těžko už a když tak to bejvaj pelechy s podobným osudem u motoru jako u tebe
auto za 18 bez kol specham!!
nebo na dily papiry mam technicka az do konce roku 2010 atd atd specham plss
Tak stale aktualni s jinym motorem plne pojizdne!!

03.02.2010, 22:29 |
Snakee | Upraveno: 2010-02-03 22:31:34
a kolik ta cena?je furt k mani?motor wiliams?takze 2,0 16v 148ps?
K mani je,ale williams v tom neni to by bylo za odost vetsi peniz:DD je to 1.8 16V 99kw jede jak drak dneska jsem prohanel po ulicich:DD
cena 40tis k jednani jinak mozna vymena za jine plus doplatek..

25.02.2010, 23:35 |
Kesam Tak jsem dneska koukal auto je prodáno dneska to jelo v C.B u Igi jsem na nšj koukal tak za kolik šlo koukal jsem mělo to i kola :-)
prijel jsi pro to kluk z tabora a slo to za 39tis.
jojo tak to už mi to objasnuje proč sem ho potkal tady ve Veselí..ale sem zvedav jak dlouho stim bude jezdit po tom co sem ho videl :-D
rekl bych ze dlouho ne,kdyz jsem vydel jak se s tim svezl kdyz pro to prijel rikal ze mel to sami,ale zboural to,takze tohle dopadne nejspis taky tak:(
ono je to možná lepší, aspoň pak člověk nemusí řešit žádný reklamace a podobný věci :-)
tak ve smlouve jsem mel napsano ze kupujici souhlasi s tim ze auto je nepojizdny pac jsem mel smlouvu z te doby co tam byl v prdeli ten motor.Kdyz mi volal tak mi rekl ze prijede v utery a prijel v pondeli vecer a ja jsem mu rikal ze nemam smlouvu ze jsem cekal ze prijede az druhy den nebo ze sepisem nejakou smlouvu a on ze mu to nevadi takze jsem i krytej...
joo tak to seš celkem v pohodě...aspon že tak každopádně až to uvidim se válet po stokách asi se tomu nebudu moc divit :-D