Navštíveno 7075x

Caute. Potrebuji prodat tenhle votunenej sportak:-) zadek bez tuningu. predek decentni tuning. kdyby mel nekdo zajem tak muzete odhadnout cenu za kolik je to prodejny. je to na papirech a je to tak jak je. rok tusim 97, klima, motor ok. tacho netusim, ale jelo to jako strela a taky to tak skoncilo:-). pripadne detaily zjistim behem dneska. Nebo prosim poradte kde by se to dalo prodat za nejakej peniz... dik za kazdou radu. mozno prodat i dily, kdyby byl zajem.

Knightey- proc to chces jako vedet? neni to jedno? nebo to ma vliv na cenu? jestli to narval do dodavky nebo osobaku tak podle toho je jina cena pak??? ja myslel, ze fotky staci...
Se hned necerti boze. Nic spatnyho jsem nerekl.
Jen ze mne to pripadalo jako by to nekdo poslal do vetsiho auta co melo tazny. Tak proto se ptam, jestli jsem to poznal. Na cenu to asi mit vliv nebude.
Knightey-
jo jsi dobrej poznal jsi to do ceho a ted mi jeste napis kdo to tam poslal a jsi dobrej:-) (ja bych rekl, ze to byl asi ridic toho auta co myslis....), protoze tak znela cela tva otazka. kdyby znela do ceho to bylo poslany tak reaguji asi trochu jinak, protoze bych si mozna myslel, ze mas zajem, ale to si vazne nemyslim a ja to sem nedaval jako hadanku do ceho to kdo poslal chapes? ja se to snazim jen pomoci prodat. dekuji za zadne dalsi OT pouze rady kdo by mohl mit zajem, pripadna autovrakoviste v okoli prahy. dik

21.11.2007, 11:26 |
bafis
po dílech rozprodat jinak za to dostaneš nula nula prd ......... už takhle se prodávaj espera za pár šušňu a bouraný počítej tak kolem 15k neb za dvacet už by se s opravou nevyplatilo :)

21.11.2007, 12:13 |
Rudi zkus to hodit na nějakej daewoo club, jestli by to někdo nechtěl na náhr. díly bo na opravu to už asi fakt nemá cenu a prodejní cena takovýho auta je pak nula nula prd
jinak dobře zmuchlanej levej přední disk :-))
jo dik ty slustice jsem uz slysel tak tam zkusim zavolat a poslat fotky.
no po dilech by asi za to bylo vic, ale tech esper myslim zas tolik neni a je potreba to odvezt co nejdrive kvuli prostoru na kterym momentalne je takze spis pujde jako celek. jsem myslel, kdyby mel nekdo zajem trebas o svetla, dvere, skla nebo volant tak bych mu to dal za babku nez se ho zbavime celyho... ale to nevim kde inzernout. tady asi moc esper lidi na klubu nemaji...:-)
esper jezdí po čr mraky......... je to fakt výborný auto za ty prachy a mívaj slušnou výbavu......... za ty love rozhodně lepší než koupit nějakou filcku bez výbavy..... esperem sem jednou jel na mácháš a jak výkon toho dvoulitra tak podvozek naprosto super v týhle kategorii :)
no kdyz to rikas tak ti to budu verit. ja je teda moc casto nevidam, ale tak snad. hodil jsem to na esperoclub tak uvidim... jo auto to nebylo spatny a temer bezporuchovy az na nejake drobnosti... docela je ho skoda...
paajiik:
tvoje odpoved jen a jen zavani aroganci. Jak rikam, nenapsal jsem VUBEC NIC ve zlym a nic mirenyho proti tobe. Polozil jsem jen prostoduchou otazku, stacila na to normalni odpoved a nebo treba nereagovat radeji vubec nez tak jak jsi reagoval. Navic jsem se na to koukal na telefonu z prace, takze na tom malym displeji neni toho moc videt, proto jsem se treba ptal. Kdyby jsi mi normalne odpovedel bylo by to pekny. Jelikoz jsem se chtel optat totiz jak na tom je motor atp. Ted radeji na to nemam ani naladu a ani ptat se za kolik by to bylo cely ci jen ten motor s prevodovkou.
K-
taky ti nepisi vubec ve zlym, ale tak to asi nepotrebujes, kdyz na to nemas naladu. pises, ze chces motor a ne me tak kasli na moje jednani a nahod cenu... ale pochybuji, ze mas zajem tot vse. ja zase nemam naladu ztracet cas, kdyz mam v praci fofr chapes...
jinak motor je urcite ok pro pripadne zajemce... ale jak jsem psal. potrebuji se zbavit nejlepe celeho kusu. cena bude na dohode ke spokojenosti vsech zucastnenych stran.