Navštíveno 4358x

Uz jsem videl ze sklopkou, ale tohle jeste ee :-)

08.02.2009, 10:51 |
Kapka (M)
te pero..by me zajimalo jak tohle projde STK...
to je pohřebáckej jezevčík ne?!:)Dal bych si paletu cementu dozadu k vratům a z křižovatek bych vyjížděl po zadních:)

08.02.2009, 11:03 |
kucik Exkluzivní pohřebák,nebožtík má aspoň zajištěnou originalitu,i když už je mu to celkem fuk
a pak ze pick-up nedma misto na mrd*ni :-DDD

08.02.2009, 12:28 |
fredh to nebude Vt, koukni na hagusy, s tim by se nikdo nesral

08.02.2009, 13:57 |
Pagoš Hagusy luxus, to aby mohl dát rakev i na střechu :)
VT, hagusy sou jednoduchy ;)

08.02.2009, 14:07 |
Skury Tak pak máš ještě Feldu Lauretu, ale fágo vypadá skoro jako home-made...

vypadá jak fejk..hlavně část za víčkem nádrže má oproti zbytku auta nepřirozenou perspektivu...

08.02.2009, 15:08 |
Rudi to je asi fejk ne?
jo je to VT. bouda, hagusy....za nádrží je ten zadek auta vodorovně místo aby pokračoval dál šikmo a i je tam trochu jinačejší odstín. zadní hrana na boudě je taková nepřirozeně zesvětlená. určo tam sou ještě další věci.
z hlediska fyzikálního bych řek že je to blbost, pač kdyby se frklo něco dozádu, tak páka by nenechala na sebe čekat a přední kola by šly do vzduchu.
Panove panove... Do prdele to jsem vyfotil ja dnes dopoledne v Hodonine pred NC Cukrovar. Takze zadny fake.
tak co ted je to fake nebo ne?:o)
důkaz místo slipů? člověka s metrem u toho..
No je pravda, ze jsem o tom nenasel nikde zadnou zminku ani mistr google, ale vazne to neni fake.
chtělo to vyfotit z více stran.třeba i zespodu jak je to udělaný a tak :-)
koukam, samej expert na perspektivu :-)
je to pohrebacky facko.
se me libi jak sou lidi naprosto presvedceny ze je to fake :-)

08.02.2009, 23:32 |
Skury Samantus: A tohle pro ně bude taky fake. :-D ;o)

08.02.2009, 23:38 |
swep phity: cukrovar sem poznal ale ten pohrebak to se mi nejak nechce libit.. ale zase kdo by se sral s tim VT, to je fakt, u nas je mozne vsechno, vaham jestli tomu verit :)

09.02.2009, 01:47 |
Rudi sedanový fáčko vypadá skoro 120ka( z profilu teda neuvěřitelná podoba) nebo swišť

09.02.2009, 07:11 |
skuutr | Upraveno: 2009-02-09 07:11:23
Rudi: jj, uplne jako swift sedan.
Jinak pickup dle me fake neni...a je to mazec!
sedan fake není..těžkej škodováckej prototyp..
Do toho pohřebáka naložit nějakýho mrtvýho tlusťocha, tak to stojí na zadních :-))
newim jestli už tady bylo, trochu z jiného soudku. goliath:-)

pípa v kufru,taky dobrá věc:-)

fake to neni stejne jezdi i v praze, minuly tyden jsem ho potkal za strasnickym krematoriem, pohrebak.
bylo vyrobeno pár pohřebáků, četl jsem to článku o prototypech Škoda, stejně jako fáčko sedan, 120-pickup, felicie 1.9TDI a podobné pokusy
No vidite :-D
Priste nic neukazu a bude :-DDDD
Priste vyfot vic fotek, at tu nejsou pochyby o VT :o)