Navštíveno 11363x
Nemáte někdo v Praze prosím doma ERDOMED(usnadňuje vykašlávání)..jsem od 3 let lazar na h./d.cesty dýchací(několikrát oboustrannej zápal plic atd.Skolila mně nějaká chřipka a můj doktor na baterky mi napsal klasický léky a Bromhexin..ten ale nefunguje,tak jak by měl(proštěkaná třetí noc a to doslova).Doma mám poslední 3 tablety Erdomedu(na předpis)a nutně se potřebuju dát dohrmady a co nejdřv do práce..Nemáte ho prosím někdo doma v zásobách?případně známou lékárnici?Jinak mi nezbyde,než strávit x na Bulovce na pohotovosti+výpalný 90,- a další otravný procedury..
Přijel bych kamkoliv..(samozřejmě zaplatím)
Děkuju moc!
já asi jo, nedávno mi ho doktor dával, ale 150Km pro něj asi nepojedeš:D
a nezkoušel si něco volně prodejného?
tommas: to ne no.. :o)
Midnite: jj...Sinecod,Biotussil(ten je fajn-samý bylinky,ale na tohle nestačí),Stoptussin...ze zoufalství jsem si vzal tabletu Erdomedu a po prvních pár hodinách jednoznačně zlepšení(a konečně jsem se i vyspal)..bohužel mám už jen tři.
walish: ee ... loňská nedobrá zkušenost..zázrak se nekonal(ještě ho mám schovanej)
Já teda musím zaklepat,vždycky,když jsem potřeboval, tak pomohl a do 3 dnů jsem byl ok
31.03.2012, 11:17 |
DaveX Zkus slivovici, lék na všechno ;)
Rusta: a co jitrocelový sirup? Müllerovy pastylky... Je to mnoho a účinného
DaveX: tj,ale suchej štěkavej kašel ne.. :o( bohužel
31.03.2012, 11:21 |
CRK Acc long?
CRK: (mám)a taky nic,resp.nic extra..funguje,ale jsou to spíš reklamní kecy(aspoň u mne)..= Bromhexin.
31.03.2012, 11:36 |
CRK mam s tim docela velky problemy a urcite mi ulevil
mě teda lépe zabíral Stoptusin než Erdomed. Ale asi záleží na typu virózy.
tommas:mimo jiné ano.. :o)
31.03.2012, 12:42 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-03-31 12:43:16
hpus.. 2x
Mam, kdyztak Praha 3 :) 777271126
necham Ti ho zadax, mame ca 23 tablet
31.03.2012, 22:46 |
tomas2285 | Upraveno: 2012-03-31 22:51:09
Už to asi není aktuální, ale mám tu asi 6 kousků,takže kdyby náhodou jsou k odběru.
Rajdlos: kruci a já to zaspim.... :o) Zítra nějak písnu/zavolám kdy by se to hodilo..
Moc díky! ! !
jo...zázračné léčivo ten Erdomed...dostal jsem ho jako sirup a po chvíli velká úleva.