Navštíveno 4370x
Tak jak sem avizoval - jel sem se mrknout na Grossglockner na kole z Plzně :-)
Za 6 dní sem ujel přes 750km jel sem v plné polní a zvládlo se to v pohodě :). V Německu i Rakousku jsou na cykylisty dobře připravený a víc než 70% cesty bylo po cyklostezkách. JElo se dobře a v Alpách byl podle místních jeden z nejhezčích dní z celého léta.
Cesta tam na úpatí trvala 3 dny.
Našel sem si kemp ve FUSCH 800m.n.m kde sem nechal stan a veci, které sem nepotřeboval a druhý den jsem vyrazil na vrchol. Ujel sem ho za 4hodiny 17minut. A pak jsem se tam celý den kochal nádhernýma horama. Moc hezký. Nejvyšší bod 2571 m.n.m
Cesta za pátky se trošku zkomplikovala vcčera sem jel 10hodin v dešti, dojel sem jen do Straubingu a pak autem. Už nebyla motivace na cestu zpátky i když chyběl jenom jeden den a 140km.
Dojmy - jsem vyplesklej ze zálohovaných petek v Německu :-D, nikdo se mnou už nechce jezdit na kolem, a bolí mě prdel neskutečně :-))
Chlape tak to klobouk dolu.ja jsem pred 5 rokama taky zrak jizdu na kole ale pak jsem poridil auto a na luxusni kolo a vselijake takove ty blbosti se mi uz jen prasi
Klobouk dolu, my najíždíme tak polovinu. Jezdíme jen po zemích českých a vymetáme hospody, na večer lahev sladký vodky na osobu (kvůli cukru) a před obědem zase vyrazit. Tohle bych s tou naší bandou ožralů nedal.....
Doporučuju si ten kopec vyjet na kole aspon z toho kempu. Fakt to bylo daleko lepší než auta a motorky. Já si zastavoval všude, každou vyhlídku jsem si prolez, auta jen projížděli. Všude tam jsou svišťové strašná sranda je pozorovat :-D
23.08.2009, 10:31 |
choze O_O - mazec výlet, mě bolí prdel už po 45km :o)
super, gratulace, na takových pláštích to musel být voprc
23.08.2009, 10:47 |
schwaboid | Upraveno: 2009-08-23 10:49:20
No a co teprv takhle. Ale takovejhle vejlet do Alp bych si dal líbit. Člověk přepne do úplně jinýho režimu, žádný starosti, pohoda, krásný počasí, jen to trochu bolí :-)
Tak to čumim. Dobrej výkon hoši.
Viděl sem zamaskované nové porsche. Bylo tam ráno kolem 6:00 a než sem vytáh fotak tak si mě všimnul a zbyla tam jen černá čára :-D a byl pryč. A pak Taky novej Transporter zamaskovanej čumá, asi bude facelift :-)
Výlet supr.. ale včera 10 hodin jízda v dešti a to bylo náročnější než celej tyden před tím..
Každopádně vnitřní spokojenost.
Ad pláště, oba sem dával nové a jak sem byl hodně těžkej tak sem je sjel na 80%. Kolo vydrželo v pohodě, jen sem měnil jeden drát ve výlpetu, lanko na řazení. Jinak nic. Což potěšilo a to kolo je 10 let staré... :-) Cyklo veterán
fotky paradni... vzpominky urco taky, ale prdel me boli jen kdyz se na to podivam....:o)))))) a to ze jsem jednu jezdil tak cca 3.000km od jara do podzimu... ted uz ani prd :-) uz jsem na to asi starej :o)))
To je 2001 né, já mám 2003
já to myslel, tak že to musela být docela makačka, vím jaký to je, když přesednu z treka na horala, to pak člověk dře jak blbej a houby to jede, o silničce ani nemluvě
respekt, ja ma problem s pozadim po 80kmn atoz tohle :-)
24.08.2009, 11:18 |
Smrada (M)
Gratulace, fakt sem ti neveril, ze to date :)
O_O: to si borec ... na to, že jsem dřív jezdil na kole dost, tak ted mám problém s 20km :o)
24.08.2009, 15:55 |
Hanes Ty jo, to jsi borec, jel jsem to na motorce, na kole si to nedovedu představit, sviště jsme taky pozorovali, při prvním výjezdu jsme taky stavěli všude a kochali se, pak jsme se vrátili k platidlům a dali si to ještě jednou nahoru tentokrát na rychlejší svezení a vychutnání zatáček, byla to bomba. Fotky mám podobné.
24.08.2009, 18:14 |
gizmi Boha jeho..jako bych toho blazna znal osobne :D Snad se mi to jen zdaaaa :D Neee, ted vazne..fotky krasny a jeste bych dodal ze jsem vcera vecer byl na navsteve u tohoto "magora" a on po tomto vykonu prohlasil ze pujdem jeste nekam kalit a nebo ze si da alespon par kilaku na rotopedu :D
O-O: Velká gratulace. Kor k tomu, že jsi jel sám. Já nakonec jel na tu Korsiku,ale GG si určitě někdy dám, tak kdyby jsi si chtěl dát dyžtak repete, a až dom tak tě beru s sebou ;-) Fakt gratulace. Mě by nejvíc vadilo jet sám...
24.08.2009, 22:16 |
*DM* kurwa,vypadá to faktu super,ale s mojí fyzičkou bych to jel rok
trénoval sem na to 4 měsíce.. mezi tím sem shodil 17kilo, strhnul rotoped a najel Xtisíc km na kole :o) takže to jde
neprehrivaly se Ti na kole brzdy pak z kopce dolu? :-D Mazec,ja se priznam,do toho bych nesel a ze sem na kole kdysi jezdil hodne :-)
uplně v pohodě. Dolů sem jel pohodičku a ani sem nemusel měnit špalíky.