Navštíveno 5237x
Proč ne,počásko je ještě dostačující:)
23.09.2009, 19:30 |
M.a.R.i | Upraveno: 2009-09-23 19:30:52
to Knightey: Takhle se Rapidy předělávali v Anglii. Bylo několik variant.
23.09.2009, 21:19 |
Kesam Pěknej anglán :-)
23.09.2009, 22:29 |
sotek ještě by to chtělo origo kola
Jéé Gryzly byl někde na výletě :-) Koupil to nedávno a je to samozřejmě origo a jen přestavba na leváka.
Pokud by to někoho zajímalo, tak tady jsou typy i s popisem a že těch variací nebylo málo:
[ Link ] U mě vyhrává MTX a pokud je navíc třeba v úpravě od firmy Gunsch, hmm...
23.09.2009, 23:08 |
Kesam tak ta je pěkná ta poslední z čeho to má lampy??
23.09.2009, 23:14 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-09-23 23:15:03
Předělaná maska z Audi/Škoda
Audi
to MTXo znam ze srazu v Běšinech, je nádherný
23.09.2009, 23:55 |
Kesam jo dík pěkný.
dotaz - co to je za kola na tom MTX?
Evžovi sklouzl prst, má to být ATS
Jé moje auto. Jsem byl s ním včera na evidenčce a pak v práci a po práci jsem musel jet nakoupit do Kauflandu, tak jsem sundal střechu, bylo ještě teplo a provětral jsem si hlavu. Schválně jsem zaparkoval co nejvíc na tu čáru, aby mi to někdo neodřel. Včera jsem to měl týden.
24.09.2009, 20:51 |
fredh to museli pekelně vyztužit ne, to MTXo? že nemá ani ten zpevňující oblouk.
jinak je to pěkný.
To MTXo mělo vyztužené prahy, mělo tam vložený ještě jeden silný plech, který byl delší než práh. Ale co se týče ochrany při převrácení, tak je nulová. V té době to ještě takhle šlo, dnes by to samozřejkmě nikdo neschválil. MTX jich vyrobil 12 a 6 ta firma v Německu odkud je i ten kousek na mé fotce.
Gryzly: Koukal jsem na facebooku, moc hezký kup a těším se až ho dáš jak se říká do pucu :-)
24.09.2009, 23:25 |
gizmi Tuner#2: za foto toho cerneho MTX mas u me male bezvyznamne plus ...;) Nadherny..;)
25.09.2009, 08:00 |
TUNER Ještě by to chtělo fotku motoru pro ty co by si mysleli že tam je chcíplá jednatrojka ))))
ta je v galerii, co dával Honza
25.09.2009, 12:07 |
gizmi Tuner: dekujuuu! Kazdopadne ze vsech tech fotek dle meho za neco stoji jen to cerne MTX, modre Rcino, MTX felda a pekne udelanej je i ten Plzenskej favorit (ikdyz na barvu kol jsem si tezce zvykal)..a mezi nama krome techto aut jsi tam musel byt za krale TY, protoze jinak se mi nelibi nic nejak..
Kromě těhle aut tam bylo plno dalších libovek, ale to něco řekně jen někomu, kdo tomu holduje a ví o co jde(žluté eRko ´71, Zlámalovo MBX, bílý Rapid, Olinovo MBG....)
gizmi: Není zač, ale jinak jako vždy s Tebou nemůžu souhlasit. Hned druhé v galerii Štěpánovo eRko je naprostá špička, vedle první eRko z roku 1971 po renovaci do šroubku a takhle bych mohl pokračovat... jarní Běšiny byli na libovky zrovna hodně povedené a to že se tam najde i nějaké obyč auto a nebo tuzing, to je bohužel daň tomu že jsou to levná auta, ale musím říct, že tuzing pomalu vymírá, neb se to už přesouvá spíš na Fabie a Octavie a to je jen dobře, protože tím naše srazy získají na prestiži a budou tam jezdit už jen hezká auta ke kterým mají majitelé vztah.
25.09.2009, 17:58 |
gizmi Tuner#2: souhlasim ;) Ja se proste za peknou 120acou neotocim, porad to ve me evokuje jinou dobu a nevidim v tom nic extra. Ale Rko, nebo stare 1000covky, felicie, octy..to uz je jina. Jen jsem zastancem serioveho vzhledu a co tak koukam, tak vetsina lidi dopedu cpe pridavna svetla nebo mlhovky:( Mel jsem je na svem prvnim aute taky, o to zadna..ale uhlazene tvary auta jsou to nejkrasnejsi..;) Kazdopadne zvazoval jsem zda se pijedu podivat do Besin a nakonec jsem mavl rukou ze to bude jako vzdy stejne. Musim priznat ze ted docela koukam, opravdu srotu a tuzingu ubylo a kvalitnich praci pribylo..;)
Mattess: nemyslis snad bile Erko od Vertiga, protoze na cokoliv co ta "firma" vytvorila jsem alergickej.. Kdyby to auto bylo v serii, tak 100x lepe..
sry, ATC fakt Classic nevyrabi :-)
gizmi: Já se tady raději otočím ze pěkným eMkem, než za starou felicí, octavií apod. Tyhle prdlavky mě vůbec nic neříkají, já žiju autama z 80 - 90 let, dle mě nejlepší doba včetně skupiny B v rally a skupiny C v Le Mans.
Co se týče Jardy, tak si nevybavuju, že by dělal nějaké eRko? Ano udělal jednoho celkem hezkého Rapida, sice to není taky úplně můj šálek kávy ale bylo to přání tehdejšího majitele a Jarda odvedl super klempířskou práci... Až budeš umět něco podobnýho, tak přijď a můžeš kritizovat, zatím jsem viděl na fotkách jen schnilou starou Hondu.
Jinak MATTESS myslel tohodle bílýho, najeto tuším 27tkm - luxusní stav:
[ Link ]
gizmi: add bílý Rapid - asi jsi tu galerii viděl hodně z rychlíku a pak píšeš bludy. Jinak Erko je Erko, Rapid je Rapid. Máš v tom trochu zmatek a prosím nezaměňovat
Tuner#2: mam pocit, že má snad méně, asi 23t km
MATTESS: Tak ono hned reakce z 25.09.2009, 12:07 nasvědčovalo o tom, že gizmi koukal asi na jiné fotky než ukazuje můj monitor :-) Pravda, ty km byli ještě méně.