Navštíveno 11958x

Zdravím všechny, dnes v noci mi ze Vsetína byla odcizena Ibiza, tak kdyby ste na ni někdo narazil, dejte vědět. SPZ 4Z02256

:-O si delas kozy ne?odkad ti ji vytáhli?tak doufám že se najde!!
Budu koukat kolem sebe a zveřejnil jsem to na FB
dnes ráno jdu na parkoviště a auto nikde, si ospalý říkám, že sem to pích asi jinde a pak mi to docvaklo, bylo ukradeno asi včera kolem 21. hodiny, mamina šla večer se psem a dnes ráno mi říkala, že tam auto nestálo, že si myslela, že parkuju jinde :-((((
no tak to je vpr.. :-( :-//

16.02.2010, 08:48 |
BULOH To si děláš prdel....
Měl jsi to aspon havarijně pojištěný???

16.02.2010, 08:52 |
choze No kuwa :(
neměl, bylo nachystané na prodej příteli od segry,který čekal na peníze z Banky, takže sem tam ani nedával magicar apod. protože sem už dal zálohu na jiné auto, které sem měl po prodeji ibizy mít...

16.02.2010, 08:54 |
BULOH Ty vole, tak to je pech...

16.02.2010, 08:59 |
War mishan: tak to mas prvního podezřelého.
nestál si někde pod kamerou? na náměsti? u bankomatu?
war: no podezřelého :-))) stál jsme doma před panelákem

16.02.2010, 09:18 |
fredy ty vole tak to je mazec ze to uktadnou jeste vecer :( přeji ti at se najde

16.02.2010, 09:20 |
BULOH Ten čas krádeže to je fakt v prdeli dneska...
Mohelnicko / Šumpersko kouká kolem sebe - dyť víš ;-)
Držím palec, aby se brzo našla.

16.02.2010, 09:25 |
mishan | Upraveno: 2010-02-16 09:26:48
no jo, já čekal že to zmizlo pozdě v noci, ale odhad je tak kolem 19-21.h máti se vždy ptá, kde parkuju, když ne tam,jak obvykle a včera zrovna se neptala...
v pátek tu zmizela oktávka v době od 17-19h, takže si myslím, že tohle byla vytipovaná kořist...
Ty woe... to je mi lito Mishane!
Dal jsem to i k nam na TF... snad se najde...
Drzim pesti...
To je mi líto.
Ať se najde.
Ale jak nad tím uvažuju, jak může někdo ukrást auto? Chápu že do auta se dostane, ale jak může nastartovat nebo tak??

16.02.2010, 10:10 |
PlusOne | Upraveno: 2010-02-16 10:21:14
Mafian25:
Jak řekl jeden známej:
"Zásadní chyba je myslet si, že auto se dá nastartovat JENOM zevnitř".
Zámek řízení urveš, a pak už de facto stačí "jenom" obejít immo a roztočit motor...
Největší průser je, jak si to pročítám, že to mishan neměl nijak zabezpečený....osobně sázím na kombinaci "zámek na volant (je vidět) + Magicar + tajnej vypínač". U takhle výraznýho auta tím spíš...no, ale to už je pozdní plakání nad hrobem :-(
Pokud neskončilo v noci někde rozřezané na kousky, tak se určitě najde - kdo zná, ten se ohlídne, téma je i na VWC, tak se snad najde dost očí...
PlusOne bych te chtel nekdy vydet jak rves zamek na volante ale vetsi problem tehle aut ze spinacku vydloubnes vetsim srpoubovakem a mensim to natocis to problem neni
jenze tyhle borci to votviraj klicema a startujou jako my klicema proste sou to profici ve svem oboru
predpokladam ze auto je uz nekde v cizine
ale stat se muze cse a doufam ze se najde
Michale,to je jak v cernem snu :-((( To je ma byvala ibiza :-((( Porad neverim tomu co ctu,je mi Te lito:-( Hodim to na fora,na kterych to jeste neni,na seat klubu uz je to taky,kluci Ti ji budou vsude hlidat. Tu musime najit!!! Zkus objet okoli a rict i znamym,zda li ji nenechavaji nekde chladnout...skoro bych rekl,ze nejake smazky ji vzali na svezeni,na ty dily uz je to preci jen specificke zbozi a jako celek na prodej by ji vzal leda blazen.
Kdyby jste nekde videli cervenou ibizu,tak poznavaci znameni zezadu je vyrez pro vyfuk a originalni novy tlumic s koncovkou dolu. Na zadni spz je pridelana cerna lista s parkovacima senzorama.

Dotaz z TF:
Byla na plechach nebo alu ?
Dave0401:
Co vím, tak mishan si na léto chystal jiné kola, a když jsem Ibu viděl naposledy, měl ji na těch alu, co jsou na fotkách. Což ale neznamená, že ji někdo nemohl postavit na plechy...

16.02.2010, 12:20 |
ps Znam to :(. Pres noc mi seata taky ukradli, bohuzel v te dobe nepojistene. Byl jsem hned o 300 tisic chudsi..
V dnesni dobe fakt pojistka nebo garaz + aspon alarm, jinak to maji na taliri.

16.02.2010, 13:08 |
BULOH Přesně, pojistka je nejlepší řešení, sice to zamrzí, ale aspon dostaneš zpátky peníze, vysrat se na alarmy a zabezpečení, nejlepší řešení je garáž + pojistka a máš klidné spaní....
Mishan: budu se ti dívat v okolí Otrokovic, Olomouce a Prostějova.. snad se najde

16.02.2010, 13:41 |
DaveX Neřádi jedni, sekat ruce. Přeju, ať se najde.
ty kravo takova krasavice, uprimnou soustrast! zitra jedu do Vidne tak se budu divat kolem sebe!
zabezpečení by bylo, pojištění asi taky, kdyby opravdu nebyla nachystaná k prodeji, už sem čekal jen pár dní a mohla být pryč u nového majitele,který by si ji určo zabezpečil, tak sem to neřešil a doufal, že bude brzo pryč, takhle je pryč uplně :-(
Cupra: můj pocit ráno byl, jak kdyby to byl stále sen a scéna z filmu, nevěřil sem tomu, že tam chybí :,-(((
Mishan: Ty v*** to snad neni možny,nechtěl bych být v tvojí kuži teda.Upřimnou soustrast,budu koukat kolem.Takova kraska nejde jen tak přehlednout.

16.02.2010, 16:15 |
Kesam Tak to je pech.

16.02.2010, 18:08 |
JiM Ty voe to je v cudu :( takove kur.y jak si to nekdo muze vubec dovolit... ja ale taky dodnes nechapu jak mi ukradli notes z auta doma za barakem behem 15 minut co jsem sel domu.. za bileho dne kolem 2 hodiny jinak kdyby nekdo o nem vedel byl to ASUS M6Ne, hlavne mi jde o data co tam byly. dik a budu se divat kdyby jsem zahlidnul
pokud to není rozebrané, už to bude podle mě někde za hranicema
přeju ať se najde, ale podle mě už je dávno v polsku anebo u někoho ve stodole:-( zmrdi
tak tohle uz jsem taky zazil, bohuze se nikdy nenaslo....
presto drzim palce at dopadnes lip nez ja
Michale,hodil sem to i na server moje.auto.cz Kluci mi odtamtud pisou,ze na Zlinsku a Vsetinsku tam radi gang ze slovenska z bratislavskou znackou,jdou predevsim po octaviich...napisu i klukum na slovensky seat klub
bezva, jedna oktávka se tu ztratila vpodvečer v pátek, takže je možné, že s tím bude spojitost

16.02.2010, 19:37 |
BULOH Tak nejhorší je asi to, že auto se ztatilo večer a tys to zjistil až ráno, to už auto asi bylo stovky kilometrů jinde...
Michale,tady mam od jednoho kluciny ze dneska..
Týýý krávo nejsem si na 100% jistý ale ten přední nárazník mě dnes kolem 13.30 praštil do oka ale nejsem si jistý a ani jsem se nepodíval na SPZ ale iba byla nablískaná jako prase a řidič (asi 180cm celkem muskulatura)na mě čučel jestli ho nepozdravím ale nebliknul takže na foru asi není jinak by bliknul první.Bylo to na staré Orlové.
Nechci spekulovat i kdyby jel z hodně daleka tak nebude tak nablískaná ale právě na staré Orlové je myčka (kartáče) tak proto to auto bylo tak čisté a nablýskané že mě to praštilo do oka.

16.02.2010, 22:12 |
mishan | Upraveno: 2010-02-16 22:12:48
tak možná je to origo Cupra, takhle by to šlo poznat jedině podle kol a auto bylo dosti špinavé, když ho odcizili

16.02.2010, 22:28 |
mishan | Upraveno: 2010-02-16 22:29:48
jinak sem dnes našel zbytky střepů od okna, takže se asi dobývali přes spolujezdce.. :-(
Vašku díky moc, že mi pomáháš ;-)
mishan pokud to byl cores od nas koukni se po nejlepsim uniku z parkoviste a trosku se projed pokoukej sildliste parkoviste trebas i ve vedlejsim meste obcas to nechavaj pred panelakem pod svicnem je nejvetsi tma nechaj to naprudko ve meste 2-3dny stat

16.02.2010, 22:46 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-02-16 22:50:38
Nemas zac Michale. Pokud rozbili okno ,tak to moc borci nebyli,vypada to vazne na smazky a bez okna toho moc v tomto pocasi nenajezdi.Tipl bych ze se nekdo sveze a nekde ji uklidi,kde jim dojde nafta. Pokud si tam mel hodne malo,zkus objet benzinky. Kolik si mel v nadrzi? Jedine magor by ji uklidil k sobe nekam do garaze. Musi byt nekde venku urcite,zkus i nejake okrajove casti za garazema,pod mosty apod. Zase daleko od mesta ji odvezt nemuzou do prirody,museli by peso daleko. Kua,ja bych je rezal :-(
Kolegové ze Slovenska - Bánovce/Blava informováni, kdyby zahlédli, dají vědět...
cupra: v nádrži bylo cca 10L ale jak sám víš, uzamykatelná nebyla,takže s doplněním si problém asi nedělali :-(

17.02.2010, 22:01 |
Katy tak snad nekde na benzince na kamere by mohla byt zachycena... to by mohli cajti prohlednout. :(
Katy: to je pravda no..... asi jim zavolám :-))))

01.03.2010, 01:46 |
Chris BA tiez mam oci na pozore :).. pokrocil si nejako ?:(
Nevím jestli nechodíte na stejný fóra, ale kamarádovi taky ukradli Seat Ibizu:
[ Link ]
no jo, ale ta moje byla víc atraktivnější a hlavně v Tdi :-( no aspon si další auto už sakra dobře zabezpečím, je to hrozné, nikomu to nepřeji, takhle sem ještě rozsekaný nikdy nebyl :-(
kolegovi z práce nedávno ukradli P307SW HDi, asi před 10dny jsme chytli nějakou bandičku, co auta kradou a dva šmejdi z nich vzali i ty kolegovou 307, hošánci pěkně řekli, že už druhý den po odcizení byla rozřezána na lego kostičky.
Tak si myslím, že hledat ještě dnes někde tuto Ibizu v celku je velké zoufalství.
kde chceš hledat? projet celou republiku křížem krážem je stejně blbost,ikdyby hned druhý den.....

02.03.2010, 07:25 |
MATTESS | Upraveno: 2010-03-02 07:25:41
Dragster: může se stát zázrak. Kolegovi ukradli Fabku (+ další dvě auta tam zmizela) a po 2 týdnech se našla, celá, na původních SPZ. Ale to je spíše vyjímka
mishan: Myslel jsem, že třeba můžete společně rozhodit větší sítě a koukat třeba po dílech, inzerátech atd. a ne se předhánět kdo měl lepší motorizaci a atraktivnější vzhled :-/
Tuner#2: já tě chápu, jenže co ti pomůže se koukat po dílech??? jako mám někomu zavolat a přijet se podívat, jestli to není nahodou z mého auta a pak zavolat policii?? neblbni prosímtě ;-) tohle není film se štastným koncem... tohle je realita a ta je bohužel pro mě zdrcující, už to ani neřeším, prostě auto je pryč a 0% šance na najití....
Tak to je mi líto :-( žes nedal vědět kurvy usekat jim ruky i nohy
mishan: Jak psal MATTESS občas to šťastný konec může mít, pokud to byli feťáci co se jen projeli a auto někde stojí, pokud to bylo na kšeft na díly, tak už je dávno pod flexou jak psal Dragster to je bohužel realita :-/
Tuner#2: to může, ale mě se za posledních pár měsíců posralo tolik věcí, že tohle byla už jen třešnička, takže bohužel další špatný osud...nepatřím mezi lidi, kterým stěstí přeje :-((
MATTESS: Možné to je neříkám, že ne, také jsem byl před měsícem ohledávat jednu nalezenou OI, která byla odcizena z Berouna, nachal ji odstavenou na parkovišti, nic nepoškozeno, jen spínačka a zámek řidiče, ale to se stane hooooooodně málo kdy.
Většinou, jdou na objednávku po dílech.
Zloději chyceni!!!!!!
Dnes to můžu potvrdit, jelikož jsem byl včera u soudu, kde sem vypovídal jako svědek. Jednalo se o jednoho hlavního zloděje a dva, co to rozebírali. Podle spisu se z auta našel jen kabelový svazek a rezervní kolo, takže auto totálně rozebrané.
Tahle parta ukradla na 18 aut v celkové hodnotě 4,7mil. kč.
Bylo to hlavní líčení ale nevím, jestli už dostali tresty, jelikož sem nebyl do konce.
stačilo mi pár minut stát vedle těch hajzlů a byl sem rád, že jsem zachoval chladnou hlavu, takže tímto děkuji Policii ČR za skvělý výkon!!!
ze by se pcr snazila?na zaklade ceho je chytili a jak jim mohli priradit tohle tvoje rok stary auto?
a dostal jsi nějaké finační odškodnění???Nebo jak se to bude řešit, zastaví účet od zloděje a z toho se budou odškodňovat poškození?

24.08.2011, 21:52 |
JP madmaik: Mě taky našli auto a to tak, že v něm kolem nich projela fetka kterou znali, tak ho chtěli zastavit a nechali se málem přejet. Nebejt to uprostřed sídliště, řikali že by stříleli. Policajti podle mě nebejvaj flákači, když už k něčemu dostanou příležitost. Pochybuju třeba, že by chtěli měřit rychlost za bukem na bezpečnym místě, kdyby o tom rozhodovali oni.
no oni kradli rsp ten hlavní obžalovaný od roku 2006 a měl toho fakt dost. Momentálně tu celý 5ti stránkový spis s ukradenýma autama nemám.
Chytli je tak, že ukradli myslím BMW a nechali ho v jiném městě, jestli nemá vyhledávání. Na druhý den se vrátili, asi hodinu ho obcházeli, jestli není někým hlídané a jak si mysleli že ne, tak s ním chtěli odjet a v ten moment je čapli.
Mám podanou žádost o náhradu škody v hodnotě 95000,- a zbytek už ais neovlivním, jak to budou z nich dostávat, jestli to teda dostanou, což asi pochybuju...
já už tři roky po borcovi dostávám 5500Kč, který je ve výkonu trestu a stejně z něho nic nedostanu, bo ten cip černý nic nemá :-/ Ani z nějakého vězeňského platu apod. už jsem se s těma pěnezma rozloučil...
Dave . Já přišel o 120 tis, co stálo to auto, o 5 tis, co sem dal zálohu na nové, jak toto prodám a měl sem tam týden fungl nové zimní gumy, takže nějakých 5500 je proti mě nic, ikdyž samozřejmě chápu a nasere to taky ;-)