Navštíveno 5816x
14.06.2012, 09:20 |
Rudi Nalejvači na parkovišti za 7200 :-)
[ Link ]
No ty krávo dát imprezu do abc :))
14.06.2012, 09:22 |
fredy tu firmu a vedení by měl už někdo zavřít
14.06.2012, 09:37 |
nome abc kapitola sama o sobě, ale člověk by řekl že rezu si koupí už někdo trošku rozumnej a ví co může od podobných firem čekat ...
14.06.2012, 09:41 |
Rudi Mě spíš zaráží, že za 7200Kč si to někdo nechá klidně nalejt na parkovišti aniž by cokoliv viděl, co se s autem děje. Vždyť za tu cenu už se pohybujou pomalu první reálný čipeři se svojí brzdou a dílnou!
No jo no, ale přesně jak říkal, objevila se akce 50% slevy na chipy, tak právě je ta správná šance!
LOL pobavilo, hlavně ty závěry na závěr :)))
BTW když už se to tady řeší, existuje v ČR nějaká firma, která umí udělat mapu pro benzínové auto tak jak se má? Tzn. širokopámová lambda do výfuku, na motor čidla klepání a regulovatelnou zátěžovou brzdu? Pokud má někdo osobní zkušenost sem s ní...
už od pohledu je to nějaký ňouma, který pomalu ani neumí mluvit.
na tohle se nabízí jedno... co bys chtěl za tři stovky??? Krevetýýý? :-D
Tuner#2: reálnou zkušenost nemám, ale vybavení a portfolio zákazníků slušné
[ Link ]
Vasekkch: Brázdila vím, pak mě napadl Čepek prý už má taky novou brzdu tak napíšu známému co tam dělá.
14.06.2012, 12:09 |
DITR přítelkyně od taky má taky nachipovanoého seata alhambra nebo co je to za potvora...právě touto firmou :D prej to snížilo spotřebu a přidolo koníky......když sem v tom jel tak jakože serie :D tak sem jí to nechtěl říkat...ale tohle videjko jí schutí pošlu :D jinak já mám chipnutého leona od bitpower a spokojenost jde to tam poznat na tom 66kw motoru
ty vole ale pro nezainteresovaneho ta reportaz pusobi fakt desne a chiptuning jako neco nehorazne nelegalniho co ti tutove znici auto ;)
a ten moula?? to je k proste k smichu :D
Kdyby blbost nadnášela..... Proč nejel hned za odborníkem do F-M? Na netu je plno zkušeností s touto firmou. Nechápu, jak ještě může fungovat s takovou reputací. A ještě technik odjede s autem někam mezi kamiony :-)
Tohle jsem viděl loni v Prachaticích :-)
jen doplnim, rudi to sem mel dat i s timto vlaknem... v nem to vypada jeste vic vtipneji, nez jak pak dotycny vypravi v televizi ;-)
[ Link ]
Vassíku : brázdil kamarádovy oddělal 3motory a vždycky se mu vymluvil na to, že to bylo špatně složené, teď si je ladíme sami a všechno funguje a jezdí a celkem i slušné časy ( 400m - 11.04s )
Tak to je fakt ftipny :D vedel, ze to jsou paka a stejne tam jel...
[ Link ]
"To nebylo jen o výkonu Byla to právě kombinace vyššího výkonu a nižší spotřeby A vyšší výkon je opravdu znatelný, teď to táhne opravdu hodně a jak pojedu do Brna, tak bych za nimi zajel nechat si to dát na válce na změření výkon"
Vzhledem k tomu, ze mluvi o aute, kterymu pak namerili o 20kw min, nez ma serie, to jeste vypada na zajimavy cteni.:D
14.06.2012, 16:43 |
pelo
Došel jsem k závěru,že pan Beran bude nejspíš Vůl..
pelo: super clanek :-)
vzdy kdyz vidim v nejakym obchodaku stanek ABC tak se jen smeju
14.06.2012, 23:42 |
Ravo Kral007: Přesně tak, momentálně vysedávají ve Špáru na Vídeňské, nějáká kočička sedí vedle nějákýho čupr auta polepenýho vodshora až dolů špicovýma nálepkama jak je ten tjuning vod ABC boží.
Mám sto chutí ji ukázat tu kauzu aby viděla k čemu se v rámci své brigády propůjčuje...
15.06.2012, 00:37 |
JP | Upraveno: 2012-06-15 00:43:24
V první řadě by měl řešit co má na tom motoru v <>, protože 20kW dolu na sériovym motoru už neni "sešlost stářím". To je pořád tunink sem tunink tam, ale mam pocit že každej druhej majitel podobnýho staršího auta by byl překvapenej jak má to auto už v sérii jet když je v pořádku. Než udělat údržbu motoru, tak tam radši naprasí otevřený sání (čimž často sníží výkon a jako bonus třeba po pár set km zabije MAF), pořádnej laďák a nechá to čipnout. Taky jsem se už jednou divil když jsem sednul do stejnýho auta jako mam v garáži, jenom proti mýmu mělo hromadu podobnýho "performénc" tuningu (výfuk, sání, vačky, čip), čekal jsem i podle slov majitele že to proti sérii pojede mnohem líp a ve výsledku to byla jenom uřvaná mrtvice která jela citelně hůř od volnoběhu až do omezovače.
ten článek od pela je celkem síla ...
mno sranda je, že ten článek MM Racing je dobrejch pět let starej a je to furt stejný, ABC žije vesele dál
Šestikule: Tak to je hodne smutne, ze s nimi za tolik let nikdo nic neudelal...
Stejne mne prekvapuje ze jsou lidi tak hloupi ze si domluvi cipovani na benzince, na parkovisti u obchodaku a podobne
Tak je pravda, ze normalni clovek si pozjistuje nejake informace, nez jde na takovou upravu, vzdyt je toho plny internet.
Na druhou stranu se kritika ABC diky nemu dostala i do tv.
No pročet jsem ty ostatní fora a myslím ,že dotyčnej nemá ani páru co to chiptuning znamená!!A ještě píše ,že s autem jezdí 90-100 :D tak to opravdu nevím na co má to Subaru ??
snoop69: no na co ... tatínek koupil, takových případů jsem už viděl ... kára jako hovado, ale řidič v rukách nasráno a vůbec netuší co že to auto umí ...
svoje zkušenosti s autem nulové a jen vypráví o tom, co si na netu nebo v časáku o autě přečet
Takovým do ruk na...t . A ješte si mi líbila pasáž jak mu raděj ať se firmě ABC vyhne a on je nazval škodovkářema :D
16.06.2012, 12:02 |
AR snoop69: dle toho co psal na foru tak ten čiptuning něchtěl kvůli výkonu ale spotřebě protože tam údajně avizovali snížení nákladů.
mladej kluk, silný auto, drahej servis, snaha ušetřit náklady, spolupráce s ABC.. to je opravdu špatná kombinace uplně všeho najednou
Teď nevím jestli je v Brně na Úvoze Chipcar, nebo ABC, nicméně známej má vedle těchto kouzelníků autodílnu a tuhle mu tam dojede chlápek a hlásí ve dveřích "tak jsem tady na to stočení kilometrů" :))) Známej mu hlásí, že to jste si spletl dveře, určitě jste objednaný k sousedům :)))
já se jen směju :D kde je chyba v Darwinově teorii? :D
27.06.2012, 16:01 |
treid Tuner#2 : kdybych uvazoval o ladeni auta dal bych to sem - jen se obavam ze problem bude vyjednat nejakej termin a urco to nebude za cenu ABC :)
[ Link ] byl jsem tam s Lukasem z cliosport.cz :)
27.06.2012, 16:06 |
treid jink viz reference to taky o nečem vypovídá, v době kdy jsme tam byli se mu tam váleli dobré poklady :) a myslím že to dnes i zítra nebude jiné :)
treid: Díky za tip, předám ;)
POkud chcete načipovat,tak to máte se slevou konečně
[ Link ] :D
doufam ze budu moct mit alespon dva na osobu :-D
2 treid: jj, RRR sú moc dobrí, vozí tam autá pri custom stavbe aj kamarát