Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Někdo z Rájce - Jestřebí? Odrezovač T

o Navštíveno 7698x o
o 23.07.2012, 21:59 | Jirka156
Mám chlapi dotaz na někoho od Rájce - Jestřebí. Dnes jsem dodělal svoji mini zásobičku Odrezovače T ještě z dob "komára" a to pro ty, kteří to nepamatují, v malé průhledné hranaté lahvičce, který po nanesení zfialověl a měl nejlepí účinky. Údajně jsem zaslechl, že byl zdraví škodlivý. Nevíte někdo, zda se v Rájci ještě vyrábí? Na lahvičce byl výrobce Chema Rájec - Jestřebí. Používal jsem i jiné odrezovače, ale není to už ono.

o 23.07.2012, 23:09 | jura.j
nevím ,nevím ,taky sem měl nejaký zásoby , ale už se minůli , no esi byl zdraví škodlivý :o) tak dopadl stejně jak starý dobrý suříkový barvy s jemným nádechem olova :o)
o 23.07.2012, 23:40 | Ravo
Tak Chema už to dávno není, teď se to jmenuje Zachemo.

Ráno pověřím a vyšlu tam tchýni, aby to zjistila, jeslti ten Odrezovač T ještě vyrábí. Ale pokud to bylo zdraví škodlivé, tak docela pochybuju...
o 23.07.2012, 23:57 | tappaja
Hele fakt se uz nevyrabi?
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 24.07.2012, 00:04 | tappaja
bezoplachový typu "T" - což jsou odrezovače na bázi alkoholu a taninu.

Fertan je spíš než odrezovač pasivátor. Přemění rez v organickou sloučeninu která už není rez a neleze dál. Něco podobného je odrezovač T od firmy Viarek(podstatně levnější)
o 24.07.2012, 14:59 | Ravo
Takže info přímo z bojište, Zachemo v Rájci-Jestřebí pořád vyrábí výrobek nazvaný "Odrezovač typu T", přímo ho tam i prodávají, nejmenší balení 0,5l za nějákých 75kč.

Víc nevím, protože tchýně se v tom nevyzná a jenom dělala offline retranslaci :)
o 24.07.2012, 20:22 | Jirka156
Díky moc chlapi za info. Teď jsem jim napsal, tak uvidíme, zda to ještě dělají ve stejném složení.
Suříková barva byla taky to nejlepší a už došla. Z těchto prevítů byl ještě nepřekonatelný trichlór na odmaštění. Mám ho doma ještě demižónek. Ale je taky zdraví škodlivý a přešlo se na pentachlór (ve FABu).
o 24.07.2012, 20:45 | Jirka156
Tak se mi mail vrátil zpátky jako nedoručitelný. Nejsou zastiženi. Nemají třeba dovolenou?
o 29.03.2014, 20:24 | honzavolvo
v rájci se už odrezovač nedělá, mluvil jsem s chemikem co tam dělal a teď ho začala dělat firma WORKO CZ [ Link ]
o 29.03.2014, 20:26 | AllInOne
Třeba mu ta informace bude ještě po 2 letech užitečná
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3065 sekund.