Navštíveno 4902x
27.08.2012, 21:34 |
Fresh nepotkal jste uz nekdo v Brne taky "sipkove" cervenou skudku "120" turbo?
27.08.2012, 22:30 |
itchy heh Dusan, co ta vybuchal ako opicu :)
V Brně jsem jí nepotkal, ale jinak na 100% Dušan ;))
28.08.2012, 15:33 |
Fresh máte nějakej odkaz? byl jsem jako chodec a koukám další "uprděná" šáde, když se na semaforu rozjel do kopce, tak jsem se i otočil a říkám si, ale joo, celkem slušně mu to jede, pak přeřadil za dva, motor šel do otáček, chvíli to tam držel, čekám že mu došel dech, jenže v tom přidal, ozvalo se protočení kol a při přeřazení si šáde odfoukla. Zůstal jsem stát a říkal si kolik už asi vyškolil lidí :-)
28.08.2012, 15:55 |
Skury
na tom videu 0-100 se tomu moc ale nechce..
28.08.2012, 16:06 |
Skury Až na to, že je to video bez turba... ;)
Hehe, video je s origo motorem 120LS a ne 1,4 OHV turbo co v tom má ;))
Tady je něco na 1baru, už tlačí víc:
[ Link ]
tuner: takovy prace, takovyho casu a prachu... do skodovek, ja vim to co se pritom naucis se hodi vzdy, ale nevim jestli zrovna tohle neni uz moc hardcore...
assassin: Nemyslím, si, že tohle je hardcore, jsou lidi co se do toho vysypali mnohem víc. Dušan to bere pragmaticky a ryze funkčně. Narozdíl od kecálků z netu, který tvrdí, že motor může jezdit na E85 bez mechanických úprav oturbil staré dobré OHVčko s 3x uloženou klikou a dostal se na zajímavá čísla...
A to do škodovek... proč ne? To auto má perfektní jízdní vlastnosti což pravidelně dokazovali jak na okruzích, tak v rallye, kde dostávali obklad auta s mnohem větší objemem a potažmo výkonem.