Navštíveno 2812x

Neni to nekdo z Usti, kdo by mi okouknul auto? Mel bych zajem o supa a cena mi pripada vic nez zajimava. Pripadne kdyby nekdo dokazal vytahnout info dle VIN: TMBJF73T6A9029257
Jsem z ÚL.V jakém bazaru a o jaké auto se jedná?
Zítra ráno tam sjedu a dodám info.
Tak na auto jsem koukl.Tady jsou asi největší šrámy co jsem našel.Jinak řadí a jezdí v pohodě.Nic nebouchá ani neklepe,vše elektrické funguje.Ještě jsem si všim že ve předu neseděla kapota jak měla ale auto údajně bouráno nebylo.
zadní pravé dveře

zadní nárazník

lem

práh u řidiče

dveře u řidiče

přední kapota

asi největší poškození.Páté dveře a začátek koroze.Okolo už jsou pupeny a zvedlá barva.

tak krome vrat to pujde podle fotek vsechno rozlestit, hlavne aby mechanika byla ok
Slevu na opravu dát nechtěj.Jen jsem se zkusil zeptat :)
Tomášek: jak chceš leštit škrábance do plniče a promáčklinu na prahu? :-D

30.04.2014, 14:29 |
Soptík | Upraveno: 2014-04-30 14:30:25
na kapotě i prahu jsou ďůlky které rozleštit asi nepůjdou ale nekupuje se nový auto a s pár šrámama se tak nějak musí počítat.
tommas: v TV shopu s Horstem Fuchsem v*le ;-)
Soptík: Díky moc za podrobné info. Já se tam zcela neplánovaně dnes dostal taky a jsem teda na vážkách, auto jsem prolezl, koukal na šrouby, na barvu pod nimi, jestli není někde vidět, že by byla plechařina dávaná nová. Nic jsem teda nenašel. Mimo vad od Soptíka mi ještě nějak nesedí barevně šrouby v podbězích, viz fotky. JInak plechy všude lícujou. Vevnitř a zvlášť v kufru je teda smrad, že tam snad vozili Kajmany. Ale jinak to auto nevypadá zle na tu cenu. Chtělo by to někoho s diag. Prodejce říkal že je to dovoz, bez servisky, poslední záznam v roce 2010 kdy to mělo 30tis najeto. Nevim, něco ve mě mne varuje :-P

A druha strana, také vepredu

mne nekdo odrel lem stejne jak je tady na fotce a slo to rozlestit, ze nikdo nepozna, kde to bylo.. nerikam, ze uplne vsechno, ale vetsina této lišeje ze sídliště pujde slušne opravit..

30.04.2014, 19:29 |
camron | Upraveno: 2014-04-30 19:32:38
Vzhledem k tomu, že je na trhu milión ojetin s CZ původem, bych se v současné době Škodovce dovezené ze zahraničí vyhnul obloukem! A jestli tě něco varuje, tak na to dej!
P.S.: Citrón už ti nevoní?

30.04.2014, 19:55 |
CRK skoro 400 za: škodovku, dovoz, rez, smrad... o čem ještě přemýšlíš?! :D
Amen, asi to fakt nema smysl.
Camron: Ne ne C5 slape jak fik, teda zatim :-) Ale lakalo me DSG a 125kW
v inzerátu to vypadá pěkně :-) jinak dle doložených foto jasně vylítaná paštika a ještě skoro za 400 tácu,si ty prodejci už z lidí normálně dělaj koko*y
ty zadní vrata jsou divný, auto jsem neviděl, ale jak někdo pozná z fotek šrámů, divných šroubů v podběhu a smradu vevnitř, že se jedná o vylítanou paštiku? klobouk dolů.
píšu to proto, že mám uplně stejnýho supa, téměř stejně starýho a o 10K km míň najeto a po těch letech v pražským provozu mám podobných šrámů taky několik.