Navštíveno 3279x
Tak jsem se byl mrknout na tehle vyborne akci, doposud to nejak nevychazelo s casem, ale letos to vyslo a i kdyz to bylo cca 270 km od baraku, nelitoval jsem. Cela akce se odehravala v okoli westernoveho mestecka Sikluv mlyn a byla topohoda akce, plna zabavy a tak tu je par fotecek
Troška akce při divadle
Sjelo se par Hyundaiu :-)
Cesta byla cca kolem 30 km podle itinerare a cestou bylo nekolik ukolu....
REzani na cas....
A taky trocha te jizdy terenem
A na zaver jeste par akcnich z divadla
A na zaver dobove spodni pradlo :-)
ty voe úplně nový hundaj ;-)
kde je uplne novej Hyundai ? Sem nejak nepobral :-)
me by spis zajimalo, podle ceho bych poznal svoje auto na parkovisti... SPZtky si nepamatuju, tak snad jedine podle centralu, ktery by se odemklo:-)))
super akce, co je to za model na první fotce? :o) 2HP
johanik (P) ty woe samej sangjong a tu pilu si drzel blbe takhle si to musel rezat dlouho ja mam jednu takovou jeste doma tak te to muzu naucit a priste muzes delat frajera -DDDDDDDD
20.08.2007, 08:49 |
johanik | Upraveno: 2007-08-20 08:50:01
Escudo : novej typ, jeste se nevyrabi, tohle byl prototyp :-)
Vinzek : woe ta pila byla nejaka divna, nejak to neslo :-)))
"ty vole, kde mám auto? Mi neříkej, že mi na ČMFS ukradli auto, úplně nový hjundaj. Ty vole, kdo za tím stojí. Cajti, to vodtáhli se psem" :-D
20.08.2007, 16:06 |
X-sat (M)
Kua a že ses nestavil ;-)
taky nějaké střípky z OffRoad
a takhle to dopadne když je nikdo línej vyměnit kolo a raději jede 2 kola do cíle :))))
pujde to jeste srovnat?.....:-D hehe,mazec
na te trati jste taky jezdili? Ja jen ze kazdy rika,ze terenni zkouska nic moc,ze to bylo slabe :-)
to byla trochu jiná akce tam by ty Hundaje nevyjely ani z depa :))))))))
Tahle akce byla vylozene pro seriovy Hyundaie 4x4, proste pro zakazniky pro pobaveni, neslo o nejaky soutezeni a hlavne o niceni aut v tvrdsim terenu a rozhodne to byla super akce :-)
jj, 24hodinovky jsou o necem jinem :-)))
tak tohle byla jenom 12 ale i to je dost pro ty auta
24 je ještě zajímavější tam se vyměňujou pomalu celý auta v servisu :))))
22.08.2007, 16:42 |
johanik | Upraveno: 2007-08-22 16:44:27
Tak prave dorazily vysledky a nase posadka skoncila na 5 miste z celkovych 62, coz je parada :-) a Jestli koukam, tak Sestikule na 13.miste :-)
přesně tak, u mě max spokojenost, to jsem ani nečekal
U nas to mohlo byt o kousek lepsi, aspon na poharek, ale to az pristi rok :-))) Jinak fotky uz sou pomalu na www.tuningclub-ul.com
já budu muset příště někoho zlanařit do posádky, ztratil jsem hlavně na kanoii a pak při řezání (to jsem dával s tím jední norkem, co se pohyboval kolem toho rybníčku)
23.08.2007, 11:16 |
Rudi michal-valke: kde se to jezdilo? nemáš nějakej odkaz na kalendář akcí? od tý doby, co to nejezděj ve Šluknově kvůli ochranářům jsem na žádný nebyl :(
Rudi: kompletní kalendář najdeš na www.offroadmaraton.cz a jezdí se to po cely republice i na slovensku
jsou tam i nějaké fotky a další fotky najdeš na jejich foru :)