Navštíveno 4832x
Nevím zda jste zaregistrovali, ale v prodeji je moc pěkný časopis - taková spíš kniha. Stojí teda 199,- ale zároveň "stojí za to" :-)
Já si to koupil kvůli perfektním fotkám 956. Skupina C1 byla a je moje srdcová záležitost...
2
3
a poslední. Scan po mě nechtějte, jsem rád, že jsem se dokopal Vám to vyfotit :-D
hehe sikovnej ses diky ;-) du hned schanet :-)
jůůů, 956. To si budu muset koupit ze stejnýho důvodu
MATTESS: Mají ho v té trafice před vstupem do Kauflandu (Ro). Nemají ho všude, ani v Plzni kam obvykle chodím ho nemaj.
Luke-Jeep: Není zač.
Tuner#2: tak to si dám z práce zajížďku :-)
to jsem dostal k svatku, obyc darek co vazne potesi .-)
ja taky zatim nenarazil na trafiku kde by meli :-(
Tuner: Já zase doufám, že máš v knihovně toto - fakt pěkná knížka.
Luke-Jeep: Dneska jsem viděl poslední u nás. Pokud neseženeš, tak bych Tě ho tam mohl koupit. Zkus se na to přímo i poptat, mě takhle kdysi vozili i Německé Audio do čech do jedné trafiky :-)
Dudelina: Nemám, ale vím o ní a má jí MATTESS a až jí dočte, tak si jí půjčím. Jinak toho mám doma spoustu :-)
Tuner#2: až ji dočtu? :-) Na to nepotřebuješ moc dní, to hltáš a nemůžeš se odlepit od stránek
MATTESS: No výborně někdy se stavím :-)
ja o casaku vim bohuzel ani stranka o nasich pransaxle porsicich
Tak jsem ho chtěl koupit kamarádovi včera a už ho nemají, v pátek ho stahovali, takže jedině napsat do redakce/distribuce a dle mě ho pošlou, budou jich mít dle mého dost na zpátek. Vracela prý 4ks.
martinz: NJ to není pořádný Porsche - JOKE :-)
Jen pro info včera jsem ho zas viděl v trafice! Takže kdo nemá dali ho zřejmě znova do oběhu.
29.04.2010, 13:37 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-04-29 13:39:06
Tentokrát vyšlo Ferrari a taky to stojí za to...
[ Link ]
29.04.2010, 16:50 |
htd Luki v Olympii v trafice:/