Navštíveno 4833x
04.01.2008, 19:24 |
JR Panove docela by me zajimal vas nazor, ale me osobne se tahle zmena "naseho" loga nelibi a lepe receno jsem zasadne proti. Logo Autohifi Clubu existuje uz nekolik let a ma nejakou tradici. Nelibi se mi jeho zneuzivani a zamerna zmena ke komercnim ucelum.
04.01.2008, 19:27 |
paia me se to take nelibi a abych rekl pravdu, jestli se to zacne pouzivat, tak Darylovi zrevokuji pravo na pouzivani loga AHC nebo jeho casti. takze Daryle, budto si pro tento web vymysli jine logo, nebo prijdes i o to stavajici.
04.01.2008, 19:30 |
Mario jezis to zas vybuřujete, vsechno zustane tak jak je a je to hotovy :-) ....Dadák je tradice :)
04.01.2008, 19:30 |
TROY sorry,ale četl jsem žravé jádro :-)))))))))
04.01.2008, 19:31 |
X-sat (M)
Mne se to libi a vidim to poprve. Sleduju old verzi. A je otazka,jestli jsem zdravym jadrem... ??muj nazor em-neem
04.01.2008, 19:31 |
Mario troy: posledni dobou spis tak :o))
04.01.2008, 19:38 |
PRESS nevím jestli sem zdrave, ale tohle se mě taky vůbec nelíbí
04.01.2008, 20:01 |
clown NE .. , proste des ..,
ale jake logo dat an autohifiweb ??? asi nejake uplne jine, ne ???
04.01.2008, 20:51 |
Q já sice už mám určitě BAN, ale jako Felda
jsem rád, že Paiovo logo máme a je pro mě super právě v té jednoduchosti.
Myslím, že není problém vytvořit nové logo pro nový komerční projekt.
04.01.2008, 21:11 |
clown Q ... jenze to bude stat za money ... :o) a napady jsou kuwa drahy ..
04.01.2008, 21:24 |
TheTimo | Upraveno: 2008-01-04 21:24:22
nechci se opičit, ale jako ti nademnou ...
souhlasim, nechat, jako JR
jako JR
(ted myslim to logo nechat, ne to druhe...) ... :)))
04.01.2008, 22:41 |
JR Pokud uz se teda rozjizdi projekt jako autohifiweb.cz tak by rozhodne mel mit svoje logo a myslim, ze by melo bejt silne odlisne od loga AHC, uz vzhledem k tomu, ze se jedna fakt o komercni projekt (viz treba eshop).
Pokud by se jednalo (a jako ze se jedna) o propojeni dvou domen (autohificlub.cz a autohifiweb.cz), tak by asi bylo dobry stahnout logo i z domeny autohificlub.cz
Logo Autohifi club CZ je proste logo AHC jako klubu fanousku autohifi a domaci web je www.ahc.cz
Přesně tak každá věc má určitý smysl a určitou minulost a logo by nemělo být použito stávající, ale úplně nové ...
05.01.2008, 01:14 |
Zip no hlavně že AHC.cz funguje, to jen protože se tady tím oháníte
05.01.2008, 03:07 |
FSAL uz davno je to o necem jinym ...a JR miri spravne ...
Ať se teď nikdo neurazí a nezlobí,ale musím souhlasit s většinou (JR,PRESS,clown,Q a ost.)
At se klidne nekdo urazi a treba nasere :c))) Ale na 100% souhlas s JR
Taky jako JR. Ještě pořád vozím vytištěnou A4 s nickem a logem na srazy.
TAZZZZ: a tak jo, já jen že jsem takový nekonfliktní typ a většinou se do nějakých diskusí nerad míchám,tak sem to napsal tak nějak jemněji ;o)))))
nějakou dobu tady už jsem ale abych kecal do tohoto to jsem pořád nováček
05.01.2008, 13:30 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-05 13:30:52
ja jsem taky proti hlavne Paiovo logo uz ma kazdej vsude nebo ted zase bude velkej BOOM objednejte trika s novym logem???
tohle je dle mne paskvil i kdyz ja sem cerna ovce a buric tak na muj nazor se nehledi:-))
komerce, čistá komerce :-) A teď mně nějakej M, nebo A smázne :-)
Johane smaznem se navzajem ale proste je to divny hlavne vuci paiovi postupne menit jeho logo na sve nevim no
Nejsem M, tudiz te asi nesmaznu :-) Ale kazdopadne je to jak pises, bud novy logo, nebo zachovat stavajici. A nebo bude revoluce a budem se zas stehovat :-)
no jako na
[ Link ] takovy omalovanky nikdy to se na mne nezlob tam s tebou nejdu:-)
04/01/2008 22:41 JR
to že tam je použito zboží,popisy...fotky z mého eshopu (jen v jinem designu než mám oficiálně v provozu) je asi "náhoda" a doufám,že se to změní,protože já v tom prsty nemám a ani jsem se s nikým o tom nedomlouval (bylo mi to pouze nabídnuto...tak jako všem (P)...)
05.01.2008, 14:18 |
clown CTS ... HEHEHE :o))))
JR tos zase neco zpusobil kurva :-)))))) Ale ze se johan dal k buricum a rozvracecum to mne dostalo:-)))
05.01.2008, 14:36 |
htd :))))
oni běží dvě verze autohifi současně?
05.01.2008, 16:17 |
clown Luke ... ne to je ten WEB pro ktery nema Daryl cas na tento WEB ..
proste PROFI web design atd ..., sdili to data z tohoto serveru ..
Luke ja ti prelozim Clownovu hatmatilku:-))
proste kuli omalovankam se sere Autohificlub
05.01.2008, 16:26 |
clown ja to nerek :o)))))))))))))) Lado, ty burici :o))
Ty jo,tady je to samej rebel a buric. A za nedlouho tu bude vzpora :-)))) A asi velky kram s BANany :-)))))))))
05.01.2008, 16:34 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-05 16:38:27
clown kecas nebud srab:-)))
DJFelda prispel sem jedinej neburic:-))) takze se proste vezes a ses buric taky
jinak na nazoru nevidim nic buricskyho pokud vim to stary logo vznikla ve starem jadru ktere si autohificlub zacalo rikat.Tim nemyslim ze nekdo z novych ma jiny prava nez stari chran buh a myslim ze za nove lidi je kazdy vdecny ale pokud nekomu vadi stare logo a ma jine nazory a priority at si udela logo a club novy.Tim jsem ctel napsat ze nazor muzou vyjadrit i novy clenove
pokud se tu začnou prodávat Banány tož mi nechte bednu ja
Lada362: Ja nic nechtel rict proti tobe.Kazdy ma pravo na svuj nazor.
no, logo celkem ujde, ale web se mi nelíbí, absolutně nepřehledný :-(
Feldiku ja to taky tak nemyslel ze je to proti mne:-)))))
aha. a je k tomu nějakej důvod? tenhle web je špatnej? nebo jsem zas něco propás?
Luke to nevim jestli si neco propasl propasl sem to taky
05.01.2008, 17:26 |
Mario taky trochu nechapu smysl autohifi webu, je to uplne , totalne to samy jako tohle jen jsou to vetsi omalovanky....
05.01.2008, 18:51 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-05 18:57:14
Jeepe jestli chces pokrok nikdo ti nebrani
ale nemuzu si odpustit jednu pripominku.Nebyt tech ktere jsi uz jednou nazval zpatecniky a staromilci jsi ty a plno dalsich jeste dnes na tom strome to uznej
mne soucasny vzhled vyhovuje, nevidim duvod proc bych ho mel prestat pouzivat
Kral na to by nam mel odpovedet asi nekdo jiny:-)
05/01/2008 01:14 Zip
no hlavně že AHC.cz funguje, to jen protože se tady tím oháníte
hele je videt ze nevis co a jak AHC by fungovalo jenze pak se tady lidi zmagorili a byl velkej Boom v tom se stehovat nacez se paia s darylem dohodli na pouzivani loga kdyby lidi pouzivali AHC.cz jede dal bez problemu
05.01.2008, 19:34 |
JR CTS: v klidu, holt je to cely takovy "o nas bez nas"
Luke: Jasne ze propasl, tenhle web je spatnej protoze nevydelava miliony.
05.01.2008, 19:45 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-05 19:49:08
Mar ty vole ani sem to nepoznal az ted:-))))))))
a v eshopu si muzete koupit "vstavej seminko holala bude z tebe SW:-)))"
10"-100kc 12"-200kc 15"- 300
No jo tak ještě Křemílek a Vochomůrka
a bude to asi nej forum v republice JR to si zase rozrypal co jsi neměl já bych počkal až se tady kté zhovadilosti vyjádří Daryl
05.01.2008, 20:25 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-01-05 20:29:36
Lado laskave uz zklidni hormon. Najdi si zase nekoho jinyho do koho se budes trefovat. S tou hlaskou o staromilcich a podobne si laskave precti kde, za jakych okolnosti a k jakymu tematu to bylo napsany a pak si poustej hubu na spacir. Nevim jestli se ti jako mam klanet ze jsi byl na pamatnem srazu v pulkruhu nebo co... Jen pro tvou informaci opravdu nezacalo u me vsechno kolem autohifi tim ze sem potkal tebe a lidi z jiznich cech, ale to je jedno, to neni predmetem debaty.
proste sem napsal OTcko a pokud sis vsiml nebyl sem sam ale opet se trefujes jen do me...ALE! myslel sem to vazne pac tam neni smajlik. Ano jsem pro navrat ke korenum... libilo se mi jednoduchy forum. Omalovanky chapu z toho duvodu ze sem se necim podobnym zivil, nicmene v danem pripade a na NASE forum si myslim ze je to nemistne...
Co se tyce loga souhlasim naprosto s tim co bylo napsano JRem a potom doplneno ostatnimi...
...ale narovinu... Kdyz tedka vyzdvihujete Paiu pomalu do nebes tak proc ste pres nakonec provedli semka a ne na AHC.cz? Ja tenkrat hlasoval pro Paiovu stranku...
Jeepe ja hlasoval stejne ale to ted nedoresis a neber sai to zase tak osobne a pokud sem si vsiml o potkani mne nebo nekoho z jihu sem nic nepsal:-)))takze s hubou na spacir se uklidni ty a klanet se mi nemusis nepotrebuju to.
Ono mozna kdybys to napsal hned jinak nebylo by to jinak pochopeno takze jestli jsem se tve osobnosti dotkl omlouvam se.
Konec pockam co k tomu rekne Daryl i kdyz vlastne uz mne to nejak netizi spis sem se zapojil ze mne mrzel pristup
že by stěhování round II ? Nevidim důvod proč by *web nemohl mít svoje logo, velde něj třeba zdejší ofiko fungující jako odkaz sem, tohle je nesmysl
psal sem z mobilu kerej zdechal... :-) Lama sem no. čekání čekání všechny buchty zachrání... kua ten čaj byl silnej :-D
tak si nabij mobil a necil se:-)))
05.01.2008, 21:27 |
clown Escudo ...
mno myslism, ze tady jde spis o to znasilneni toho loga ..,
já vim, myslel jsem to tak aby z toho bylo jasný nějak zpříznění a ne rivalita
respektive sem to myslel tak že ahweb by měl svoje ofiko logo a vedle něj by bylo třeba malý ahclub jako znak spřízněnosti +odkaz
DARYLE -kde se touláš zas to to je jak na kolbišti :-)
06.01.2008, 11:16 |
Daryl (A)
ehm ...
abych to uvedl na pravou miru
autohificlub.cz
autohifiweb.cz
autohifinet.eu
jsou porad jedny a ty samy stranky, nikoliv ruzne projekty. Tudiz toto modifikovani loga bylo v navaznosti na URL .
OPAKUJI je to jeden a ten samej projekt, neni to JINEJ DALSI projekt.
K modifikaci doslo jen diky tomu, ze logo autohificlub by se na URL autohifiweb vyjimalo dost blbe.
Autohifiweb.cz je prozatim jen testovaci domena na ktere bezi zkusebni provoz noveho systemu. Novy system zahrnuje i dynamickou zmenu loga dle zvolene domeny tak aby to davalo smysl. Pokud by se na to nekdo podival podrobneji, zjistil by ze prispevky z tohoto fora jsou i na tamnim foru coz znamena ze se jedna o jedno a totez forum stejne tak i dalsi sekce.
Ti kdo se o forum zajimaji a nechodi jen do bazaru by to mohli vedet. Zejmena JR.
Hovadiny o tom, ze se jedna o novy projekt tu rozkrikuje jen par lidi a otazkou je zda je to zamerne, nebo nasledkem nejake nehody ...
Proto opakuji jednou a naposledy: NENI ZADNY JINY KOMERCNI PROJEKT NA TEMA AUTOHIFI V ME SPRAVE.
Takze vazeni prudici a remcalove, sklidnete se.
otazkou je, od jake urovne modifikace se da stavajici projekt povazovat za novy.
06.01.2008, 11:26 |
Daryl (A)
ad zmena loga: kdyz jsem to chtel udelat taky jste byli proti.
ad domovsky web: kdyz jste tam byli naposledy ? Popravde. ..
Chapu, ze nekteri maji otrebu mne nejak drzet v sachu, mit na mne nejakou paku a vydirat mne ....
a ohledne komerce ... reknete mi co na autohifi neni komercniho ? Myslim autohifi vseobecne ... souteze = komerce (kupujte vice a vetsi), weby = komerce (kupte si novejsi, lepsi), klub = web, klubove stranky = reklama.
Proc mi paia nechtel prodat domenu ahc.cz ani logo za zadnou cenu ? Protoze mu to nese zisk, protoze z toho ma velky pristupy a prijmy z reklamy (jeho vlastni slova) ... a vy mne tu obvinujete z komerce ? Pokrytci ... po novem roce nevite do ceho rejpnout ? autohifiweb.cz bezi uz vice nez pul roku ..bohuzel neni cas na nic ani na dotazeni nove verze do konce. Vsadim se ze ani nevite jak je planovana koexistence stare a nove verze ani za jakych podminek ...schvalne ..kdo z Vas to vi ? NIKDO .. vsichni to ted zacnou hledat v pripominkach k foru. A tak je to se vsim.
06.01.2008, 11:27 |
Daryl (A)
myc: krome graficke upravy k zadne modifikaci (vyznamnejsi) nedojde. Jde jen o vyvoj, nikoliv modifikaci.
06.01.2008, 11:29 |
johanik | Upraveno: 2008-01-06 11:34:37
Neumim cist, brejle nechci, pardon, byla tu jen blba rejpaci odpoved, na neco, co sem si blbe precetl :-)
06.01.2008, 11:32 |
Daryl (A)
johanik: my o voze ty o koze ...
precti si mycovu otazku znovu jo ? Chces pujcit brejle ?
06.01.2008, 11:38 |
JR Daryle meles hovna a sam to vis. Zmena loga neni zadnej vyvoj, jak uz napsal Johanik. Logo AHC je proste logo a k zadnejm tvejm upravam NEDOJDE. Stejne tak sem proti, aby pod timto logem dochazelo k prodeji cehokoliv. Ze sis udelal novej eshop je hezky, ale udelej si svuj a AHC do toho netahej.
A ze se melo logo menit jeste na autohifinet.eu to uz si snad fakt delas prdel ne??
Pokud jde o web ahc.cz tak sem tam byl vcera.
06.01.2008, 11:42 |
Daryl (A)
dalsi takovej ... mluvim o projektu ne logu ...
06.01.2008, 11:44 |
Daryl (A)
jr : takze bazar ano ale shop ne ?
zajimavy ze doposud ti shop nevadil ... uz nevis co si najit vid ? Nechces mi jeste disktovat jaky mam nosit boty ?
06.01.2008, 11:53 |
JR aha a proc je teda zmeneny logo?
Eshop tady na webu je proste odkaz na nejakyho partnera (at uz o nem mam mineni jakykoliv) a prodej na tom webu nema s AHC nic spolecnyho. Na svym novym webu sis udelal integrovanej eshop a provozovatel jsi ty sam. Nebo se snad pletu??
Autohificlub.cz e-Shop
Kamil Fabián
Grafická 319
15000, Praha 5
Boty si nos jaky chces, to je tvoje soukroma vec. Co se tyka AHC, tak jsi velmi malej pan na to, abys o necem sam rozhodoval a menil.
06.01.2008, 12:18 |
paia Daryle, ze jsem ti nechtel prodat domenu ahc.cz bylo proto, ze mi tam bezi jine weby, ktere jsou uz zabehnute a nechci je rusit, navic to pouzivam jako svou primarni mailovou schranku, cehoz se clovek dost tezko po tech mnoha letech zbavuje. o vydelek, ktery ty stranky generujou tu vubec nejde, bavime se o par desetikorunach mesicne, coz nestoji za rec. takze jeste chvili tu vykladej pohadky o tom, ze mi jde o prachy. co se tyce loga, tak to jsi ode me nikdy odkoupit nechtel, vzdy jsi chtel jen domenu. co se tyce dynamicke zmeny loga podle domeny, je to sice pekny, ale logo AHC menit podle sve libosti nebudes.
mno nevim proc se tady obhajuje novy forum slo hlavne o logo a pokud se nepletu tak od zacatku.A jak napsal JR myslim ze pokud pujde o zmenu NIKDo s tim souhlasit nebude.Logo udelal Paia jako AHC a jestli na nem vydelava je jen jeho vec a sikovnost tak nechapu proc by na nem mel vydelavat nekdo dalsi.Proste je "NASE" a doufam ze zustane.
za chvily to bude vypadat jak vietnamsky ADIHAS sorry ale je to tak.
06.01.2008, 12:38 |
Q vezmeme-li to jednoduše:
AutoHiFiClub.cz - doména založena jako podpora hifíků při přechodu z autohifi.cz. Dle domluvy je to pro AHC members - tudíž pro všechny co mají rádi muziku v autě. Daryl se nabídnul a ujal se toho jako lepší alternativu oproti foru na AHC.CZ Proč bránit někomu v dobré snaze říkali členové. Hlasovalo se a Daryl dostal podporu většiny. Ale je to "nás všech".
AutoHiFiWeb.cz/atd. - doména založena Darylem a je prostě jeho. Co s s ní bude dělat, jaký tam bude shop, kdo tam bude sponzorem atd. je prostě jen a jen jeho věc. Jakmile odklidí logo, udělá vlastní databáze, tak je to naprosto v pohodě. Rozvoj je jen na něm.
Jen když už pořídíš Kamile eshop, tak na to pořiďte živnosťáky. podle registru nemáte nákup/prodej ani na těch parfémech - nerejpám! Jen konstatuji.
Ahoj Q
Nové logo je divné a tím to pro mě končí. :-) Ahoj Q
06.01.2008, 12:45 |
Daryl (A)
Q: ohledne zivnostaku jsi to vzal kde ? :))))
ohldne shopu, na nem se neprodava a zatim prodavat nebude. Je tam jako volitelna soucast systemu s pouzitim zkusebnich dat. Nelze na nem nakoupit a ani zadna objednavka nebude a nebyla nikdy vyrizena.
A opakuju po ste: autohificlub.cz, autohifiklub.cz, autohi-ficlub.cz, autohifiweb.cz, autohifinet.cz je jeden a ten samy web.
A ohledne loga: dobra. Necham z ostatnich verzi sundat tu vlnovku. V tom okamziku uz se nebude jednat o logo ale jen o text.
06.01.2008, 13:04 |
Q D:
Odvětvová klasifikace činnosti
721000: Poradenství v oblasti hardwaru
744000: Reklamní činnosti
IČ: 71371613
obchodní firma: Daniel Saleh
Odvětvová klasifikace činnosti
723000: Zpracování dat
524870: Maloobchod s kancelářským zařízením, počítači a standardním softwarem
744000: Reklamní činnosti
748700: Ostatní podnikatelské činnosti j. n.
06.01.2008, 13:04 |
Q ale tohle už je OT, jsem si toho vědom.
06.01.2008, 13:09 |
Daryl (A)
Q: chyba lavky - spatny informace :)
me je to fuk....na forum chodim u nudy:o)Muziku v aute mam rad ale stejne jsem zadnou poradnou nikdy nemel....s lidma se muzu sejit kdykoliv jindy:o) takze logo nelogo stejne na aute zadne nemam...pac se oloupalo a nikdy jinej mi zadne nedal:-Dhau...
06.01.2008, 16:44 |
Syrup Daryl: vim ze je to jen tvoje vec, ale mam otazecku- na co potrebujes tolik domen?...
06.01.2008, 16:54 |
Daryl (A)
Syrup: nepotrebuju, ale kdyz jsou (skoro) zadarmo, tak proc ne ?
ad modifikace club, web, net .... to je prave kvuli tomu abych nebyl uvazanej jako pes. A tento thread je dukazem, ze me obavy jsou opravnene ... pri prvni prilezitosti to radobyklubaci zneuziji a neustale mi budou tlacit do hlavy, ze to neni moje, ze na to nemam narok a podobny zavistivy zvasty .... nejlepsi jsou ti, kterym vyhovuje si uzivat prace cizich a mit ten pocit sily, ze mu to muzou kdykoli vzit ... o nic jineho tu nejde ... vydirani a vyhruzky. ... za chvili budu platit vypalne, pak mi na dvere zaklepou ukrajinci ...a co dal ?
06.01.2008, 17:10 |
Q takže jsem měl pravdu celou dobu..... :-D
Daryle zustane reprak a stejnej napis:-)))
06.01.2008, 17:18 |
JR proboha to jsou sracky ......
kup si domen treba milion, delej si na nich co chces, ale AHC tvoje neni. Chapes to? Nemas zadny pravo zneuzivat loga AHC a menit ho jak se ti zachce.
Jeste zkus napsat tu pohadku o tom, jak to vsechno delas kvuli nam .......
06.01.2008, 18:29 |
htd JR asi chce penize za logo na webu, trickach, priveskach a asi i na toaletnim papire:)
to Daryl, si udelej nove logo a mas klid, to ze jsi byl jedinej kdo v te dobe neco udelal, aby ostatni meli lepsi podminky jim asi nedochazi.
a jak se ukazuje, povaha ceska potrebuje jen vydelavat. byt vama, tak jsem rad, ze neo jede a pokud jr naprogramuje stranky tak at si je treba provozuje:)
me to je burt, sem chodim, ze mam zname vsude mozne a rad si i neco prectu:)
musiku mam obcas v broukovi, kdyz zrovna jede a nepredelava se a ve svem osobnim aute mam seriovou neb mi dostacuje:)
a bez zakonu nic nejde, hold JR o statni by se meli treba podivat na serial jericho:P
06.01.2008, 18:39 |
Syrup Daryl: dik za odpoved.. :-) kdyz jsou skoro zadara tak to chapu,hehe :-) Jinak nejaky logo je mi burt, nemam do toho co kecat...
06.01.2008, 20:01 |
Kapka (M)
jezisi Jirko co te tak nasralo? ze takhle detinsky kopes okolo sebe??? když uz se tak rozcilujes... to logo je tvoje osobni vec? ty jsi ho vymyslel?nakreslil? dal jsi si ho patentovat?..mam pocit ze ani jedno....tak bych trosku vychladnul... si pamatuju kdyz byli problemy na starem foru..jak jediny se toho chopil Daryl.. a udelal tohle nove forum..a vsichni jste byli stastny...a sorry jestli bude nahore na strance takove nebo trosku jine logo..je mi to u prdele...
06.01.2008, 20:11 |
JR Ano verim, ze tobe to je u prdele, ty si u toho nebyl, kdyz tenhle klub vznikal ...... jak vidis, tak ale hromade lidi to u prdele neni.
Detinsky je spis chovani Daryla, kdyz tady pise neco o botech a ukrajincich.
06.01.2008, 20:27 |
Ivouš mně je to tady už u pr**le, takže se vyjádřím jen k tomu logu. Pokud se nikdo s paiou nevypořádal a svévolně, bez jeho souhlasu, použil námět jeho loga autohificlubu , tedy především jeho NAPADU a PRACE , je to podraz (ne-li něco horšího) a není mi naprosto jasný, co na tom je nepochopitelnýho, z pohledu historie AHC a práva souhlasim s JR. Počet domén ale nechť má každý na kolik má chuť a na kolik mu stačí peněženka a za práci si účtuje kolik chce a kolik kdo dá...
sice jsem tu necelý rok ale taky bych hlasoval proto aby logo zustalo jako bolo :)
06.01.2008, 22:26 |
Q smažte to, stejně je to ničemu.
Kapka: tys nepochopil základní rozdíl, přečti si to ještě jednou a lépe a rozlišuj forum a "nový" projekt čistě Daryla. Tam už je pak rozdíl s "nějakým tím logem". A na to máš reagovat - takže Davídku - znovu a lééépe.... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
06.01.2008, 22:58 |
Daryl (A)
NIKDO LOGO AHC NEMENI !!!!!!!!!!!!!!!!
TO ZUSTAVA STEJNE
Podobnost loga AHC a loga autohifiwebu je ciste nahodna ...
A zbytek ...
dale se nebudu vyjadrovat
To je zase flame :-(. Logo nechte stare. Jinak jako JR
06.01.2008, 23:01 |
Q No dyk sem to Kapkovi napsal, že neumí číst. Je to truhlík. :-)
06.01.2008, 23:03 |
Q další. kurva JRovi nešlo o místní logo vy trubky! :-D
06.01.2008, 23:19 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-06 23:21:48
podobnost ciste nahodna:-)))))))))))))))))))))))) to je maso Daryle sory ale to je moc.Krom webcz tam neni nic novyho takze ciste nahodne je to predelany:-)))
Jen by mne zajimalo kdo ma ten pocit sily klidne jmenuj jsme velky kluci neco snesem i kdyz ja si myslim ze ja ho nemam.
06.01.2008, 23:29 |
JR Daryle to je zajimavy, jeste dopoledne si ty sam psal o modifikovani loga pro ruzny weby a ejhle o 12 hodin pozdeji je to podobnost ciste nahodna?
06.01.2008, 23:30 |
paia podobnost ciste nahodna? ale Daryle, nedelej z nas blbce... ta podobnost je naprosto ucelova, aby to lidi zmatlo. myslim ze me stanovisko jsem formuloval naprosto jasne. budto se bude pouzivat logo AHC v nezmenene podobe, nebo si vymysli jine logo, ktere nebude typograficky stejne s logem AHC. a mimochodem, odstranenim vlnovky nic nevyresis, to jen, abych ti ulehcil praci...
06.01.2008, 23:30 |
JR Daryle to je zajimavy, jeste dopoledne si ty sam psal o modifikovani loga pro ruzny weby a ejhle o 12 hodin pozdeji je to podobnost ciste nahodna?
06.01.2008, 23:53 |
Escudo | Upraveno: 2008-01-06 23:55:04
:o) daryl napíše capsolckem a s mezerma že logo AHC zůstane stejné a hned podtim Barthez: Logo nechte stare :o) kvůli tomuhle to začal bejt flame, jinak všichni mluvěj k věci, někdy je dobrý číst víc než úvod
Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale po přečtení všech příspěvků mi to prostě nedá.
Napřed ale: 1) Pokud jsem byl členem AHC, tak jen pasivním a možná jen přihlášen na Paiových stránkách. Nehlásím se k "jádru" AHC, i když jsem byl na starém fóru jeden z prvních co přispívali a určitě jeden z posledních, co tu ještě jsou.
2) Jsem prodejce a mám zde reklamu a komerční zájmy.
Chápu ale obě strany. Každá má v něčem pravdu a podle mého se těžko dohodnou.
Těm, co se zde naváží do JR, paii, Q, johanika a pod. bych doporučoval zdržet se komentářů, pokud neznají celou hystorii AHC a proč a jak vzniknul tento web.
Pokusím se to osvětlit, jak to vidím já. Staré fórum vzniklo kolem roku 1999 v době, kdy pro 99% národa znamenalo autohifi - koupit rádio Sony a vyměnit, nebo zabudovat repra Sinus Live, stejně tak, jako byl vrchol tuningu namontovat jiná zrcátka a na zadní okno nalepit nálepku adidas :-)
Postupem času se na fóru sešla skupinka lidí, která si radila, pomáhala a nakonec se začala i scházet. S rostoucí popularitou tuningu a tím i autohifi se začalo na fóru scházet čím dál tím víc lidí a bohužel i mnoho těch, kteří buďto jen prudili, nebo byli líní hledat a měli neustále dokola stejné triviální otázky. V té době vznikli i pájovi AHC stránky, ale moc se neujmuli (alespoň fórum - tak to vidím já), protože lidé byli zvyklí chodit na autohifi.cz fórum, vyhovoval jim design fóra a pod. Staří členové se pokusili navázat spojení s majitelem autohifi.cz a prosadit změny fóra. Něco málo se změnilo, ale změny byly jen nedostatečné a trvalo to dlouho. V tu dobu padnul návrh na přestěhování, který byl silně lobován. Daryl navrhl, že vytvoří fórum, které bude designem stejné, nebo velice podobné starému fóru a že se pokusí zakomponovat do něj všechny požadavky, které členové vyžadovali. Tenkrát jsem měl dojem (a asi nejen já), že půjde o diskusní fórum autohificlubu. Většina návrhů a úprav (i samotné stěhování) se tenkrát řešila demokraticky - hlasováním. Spousta lidí tenkrát žila v domění, že to Daryl dělá pro AHC a z lásky k autohifi a že se bude nanejvýše platit menší příspěvek na provoz serveru. Fórum se rozjelo a skoro všichni se přestěhovali sem. Design byl skoro totožný, na návrhy se reagovalo ihned a všichni byli spokojený. Paia uznal, že takové fórum na jeho stránkách nevytvoří a že bude těžko přetahovat lidi po druhé a tak se kluci dohodli o propojení stránek. Příspěvek na provoz serveru se nakonec vyřešil tím, že si zde prodejci (tenkrát většinou členové fóra - né nutně AHC) dali rekamy a jako "partneři" přispěli určitou částkou. Mnohým se to nelíbilo, ale většina to skousla s tím, že nemusí nic platit. To byl ale počátek komercializace AHC, pod jehož hlavičkou to tu jede. Podle mého názoru už to byl odklon od původního ideálu, nebo alespoň od toho, jak se toto fórum v debatě o stěhování "prodávalo". Vrcholem pak bylo, když se tam objevili "partneři", kteří nemají s autohifi nic společného - parfémy nebo google reklamy a pod. To už bylo každému jasné, že nejde jen a jen o AHC nebo autohifi, ale více o komerci. Ten nový web už je čistá komerce. Pomalu se dostáváme tam, kde jsme byli u starého fóra. Příspěvky o autohifi jsou pro dost členů (alespoň těch starších) už většinou absolutně nezajímavé a většinou se tu točí vše kolem bazarů a "Ostatního" - viz. počty příspěvků u jednotlivých skupin.
Na druhou stranu chápu Daryla, že to tu nebude dělat za darmo a že, když se mu to rozjelo, tak se bude snažit vydělat nějakou tu kačku. Určité komercializaci se žádné fórum nevyhne, protože prodejci v něm budou vždy nabízet a chválit svoje zboží a ti na tom také vydělávají, tak proč by on neměl být odměněn za svoji práci.
Musím však souhlasit s Ivošem, že pokud bude rozjíždět další projekt (a tím podle mě autohifiweb je), měl by to udělat pod jinou hlavičkou. To že "odobnost loga AHC a loga autohifiwebu je ciste nahodná" a že jde jen o evoluci AHC fóra, nikdo asi nesežere a ten web má daleko do původní myšlenky, na jejímž základě vzniklo tohle fórum.
Navrhuji proto podle starého dobrého zvyku uspořádat hlasování o změnách. Většina se rozhodne a ostatní se budou muset přizpůsobit.
Escudo & Q :
Cetl jsem to cele chlape. Jen jsem narazel na podobnost loga na ostatnich webech.... Vlasne je to fuk, Chodil jsem na stare, chodim na nove, ale jen mam pocit, ze "nase" logo by melo bejt furt "jen nase" a ne aby se pouzivalo i pro jine weby. Nic vic jsem v tom nehledal....
harry to sepsal hezky, jen bych zpochybnil to hlasovani. pokud jde o logo, hlavni slovo by mel mit paia jako tvurce, pripadne "jadro".
07.01.2008, 08:55 |
Smrada (M)
Puvodne sem tento prispevek z ciste strategickych duvodu chtel vynechat bz povsimnuti, ale napisu svuj nazor. Na 99% souhlasim s Harrym, i kdyz je tam par kosmetickych nesrovnalosti, ktere ale ve vysledku nemaji zadny padny charakter. Ja u zrodu nebyl, znam to jen z doslechu a tudiz je mozne, ze jde o mou dezinformaci.
V kazdem pripade neco o autohifiweb.cz vim. Pokud to bude tak, jak sem z pocatku pochopil jedna se o vyvoj noveho designu, ktery proste zkusebne bezi na ...web.cz a pote se presune sem. Komu se libit nebude, pobezi i "stara" verze designu se stejnym obsahem a mene funkcemi (mene=stejne jako ted). Pokud se "nove forum" dotahne do konce, bude i pro Mka privetivejsi atd. Zni to jako prazdna veta, proto pockam az se novy design dodela a pobezi.
To ze je na nem Pajovo logo a nekomu se to nelibi mi prijde trochu zbytecne cereni vody. Ja bych to videl tak, ze az to vsechno bude v ostrem provozu a logo se tam objevi, tak potom bych zacal neco resit. Ted mi to proste prijde jako predcasne. Nekdo muze namitat, ze uz tam nekdo chodi a vidi to, ale srdcovou zalezitosti je toto logo u tech kteri chodi sem a ...web.cz jde tak trochu mimo ne. Takze mi to proste prijde, ze nekdo dela z housenky jeste vetsi housenku.
Takze opakuji, pockejme co se z toho udela a pak teprve namitejme, ze je neco spatne. Jedna se o vec, ktera lze lehce predelat.
Vidím to jako harry, až na to hlasování. Ač morálně se může zdát, že je toto forum naše, tak reálně patří Darylovi a může si tu dělat co chce bez ohledu na výsledky hlasování. (Asi jako když jsme hlasovali o jeho novém autě a pak stejně koupil něco jiného ;-)
Jinak samozřejmě změna loga je na přesdržku a nepřípustná, pokud k němu nevlastní práva nebo se nedohodl s autorem
SOuhlas s Ladou362 naprosto :-)
A Harry to napsal velice hezky...
07.01.2008, 09:03 |
JR harry to napsal fakt moc dobre. Jen to hlasovani bude silne ovlivneno lidma, kterejm je to jedno, protoze s tou puvodni myslenkou AHC se nikdy nesetkali a proste chodi jen na nejake forum.
taky jsem nebyl u zrodu, přišel jsem až někdy v roce 2002, ale byl jsem u přesunu i u všeho ostatního a naprosto souhlasím s harrym ale s tím, že logo je paiovo, on má na něj autorský práva a jakýkoliv pozměňování by měl mít on minimálně na vědomí a minimálně s tím taky souhlasit...
a jinak jako JR, hodně lidí tu původní myšlenku nezná ...
07.01.2008, 09:49 |
Etien (M)
no to je debata... :o)
protože rozhodně nepatřím ke zdravému ani jinému jádru (ani Babičku jsem nečetl), tak se zeptám někoho fundovanějšího... Pája má na logo autorský práva fakticky nebo jen morálně?
protože pokud jen morálně, tak na to už se tady dávno nehraje...
a pokud fakticky tak nechápu celou debatu...
07.01.2008, 09:53 |
paia Etien: fakticky.
07.01.2008, 09:56 |
paia jinak, kdyz uz se to nakouslo, tak jsem nahodou zahlidl logo, ktery je pouzivany na ikonce a banneru a to by se melo taky opravit...
07.01.2008, 09:56 |
paia
07.01.2008, 09:57 |
Etien (M)
pak to celý nechápu....
07.01.2008, 09:59 |
Mika Taky spoustu lidí žije jinak , prostě jiná doba. Ale Harry to napal dobře, né nadarmo se říká podej prst a utrhnou ťi ruku. Daryle kdyby tenkrát při přechodu se vědělo co se bude dít neměl bys žádnou šanci. Jako strategie dobrá. Při hlasování by zdravé jádro a lidi podobného názoru neuspěli. No asi tak. Jinak mějte se krásně a skládejte básně :-).
Smrada: malicko jsi nepochopil o co slo v debate ohledne loga... slo o jeho przneni nikoliv o pouziti... svevolna upravaloga prepsanim club na web... atim jeho komercni vyuziti atd atd... jen pro upresneni
07.01.2008, 10:07 |
Etien (M)
vazne nechapu celou tuto debatu... pokud to ma Paja na papire tak neni o cem diskutovat...
07.01.2008, 10:54 |
Daryl (A)
to harry a vsichni kdo breci nad komercionalizaci:
presne jak jste to popsali jsem to mel v umyslu. Bohuzel naklady jsou asi 100x vyssi nez jsem si na pocatku myslel ..
navrhnete jiny system financovani a toto stare forum necham tak jak je a bez reklam. Schvalne pani mudrci. Kritizovat umi kazdej. Ja to ale ze SVYCH penez platit neminim. A vse co jsem si koupil a nacem jsem si polepsil mam z JINE prace nez je AHC.
Jinak to ostatni je vyvoj ... chapu, ze nekteri porad jezdi eRkem a prekopavaji sade ale ja jsem rad za nove technologie a rad je vyuzivam.
Jeste Vase argumenty ze autohifiweb je NOVY projekt. Poprosim o specifikaci CO je na nem noveho krom grafickeho ztvarneni.
Ano naklady rostou a tim musi rust i prijem. A prijem je jen z komerce. Prosel jsem si prispevky ohledne nedavne diskuse ke zpoplatneni. Ti kdoz byli pro clensky prispevek by bohuzel nezaplatili ani pul pevneho disku natoz provoz.
Tak jak to chcete zaplatit ? Vazeni ....
Chcete dalsi parametry ?
Tak hledejte:
hosting pro 2 servery s mesicnim prenosem pres 1TB
kazde 2 roky 2 servery kazdy v hodnote cca 30 - 40 tis
programatora s pracovnim nasazenim 20 - 100 hod mesicne
spravce serveru s dostupnosti 24/7
Nereknu Vam castku, zjistete si ji sami. A pak prijdte s navrhem jak to DLOUHODOBE financovat.
Ja nevim, ale mne prijde ze tu proste nevite co chcete. Ale to odpovida dobe. Venku lidi volaji po reforme, protoze vi ze je potreba, ale zaplatit 30kc u lekaze jim prijde strasne.
TAK REKNETE MI JAK TO MAM UDELAT ?
Zatim tu jen placate vodu tim jak bych to delat nemel. A ted se ukazte pani moralisti, pani TVRDE JADRO AHC kteri s hruzou hledite na to, jak Vas napad zrealizoval nekdo jiny a vy vidite, ze jste na tom OPRAVDU mohli vydelat ... ale bohuzel vydelava nekdo jiny.
Brecite nad komercionalizaci fora. Co je komercionalizace fora ? (P) ? To je tu uz 2 roky a zda se ze to nikomu moc nevadi. Reklamy na boku ? Co to ma spolecneho s forem ? Odkazy ? Clanky ? Co to ma spolecneho s forem ? Napsal NEKDO z AHC byt jen carku jinam nez na forum ?
Mika: prst a cela ruka. Uz jsme to probirali. Ale dobra. Konkretne od tebe cekam KONKRETNI navrh jak provozovat toto forum. Vratme se na zacatek. Seru na praci kterou jsem odvedl, seru na to co mne stal novy design .... pojd a ukaz mi jak se to ma delat ... dej mi adresu a cislo uctu, ja ti tam budu posilat faktury k proplaceni a ty mi jen budes rikat co mam udelat a jak to mam udelat jo ? Beres ?
A tak je to se vsim ... popravde, zacinam opravdu tezce litovat, ze jsem kdy pristoupil na tvoreni tohoto fora a kdyz se tak zamyslim ....
Ti kdoz si rikaji AHC se tak vubec nechovaji. Vytahuji minulost jen kdyz se JIM to hodi, kdyz se potrebuji nejak povysovat nad ostatni, kdyz zacinaji mit pocit, ze upadaji do ustrani, najdou si neco,cim se pripomenou.
Polozim jeste jedu (a ne recnickou ) otazku:
Kdo a jakym zpusobem KDY prispel k fungovani clubu pripadne i tohoto fora z onoho vresticiho klubka "AHC" ? Ha ?
A ze klub neni co byval ? Mno ... ja myslim, ze je to spise tim, ze kazdy z TVRDEHO JADRA AHC ma na fungovani clubu jiny nazor.
Takovy Ivous, Radek, Alda ... ti by chteli klub o 20 - 30 lidech maximalne kde se vsichni znaji. A bylo by jim jedno zda je to AHC ci cokoli jineho. Ale spojuje je muzika v aute. Teda u ni se poznali ...
Lada362 ..ten tvrdi to samy, ale na druhou stranu je rad, ze ma zakladnu pro svuj DB drag. Cim vice lidi ... $$$
Erik, Zdenek, Attim ... to samy jen v blede modrym .... $$$
A pozor to neni urazka. Je to konstatovani toho, ze vetsina z nich dospela a zjistila, ze autohifi je vlastne jen a jen komerce. A kazdy zacal tim, ze mu prodejce nabidl lepsi cenu kdyz ....... (doplni si kazdy sam).
Ale jinak je komerce nepripustna.
Od pocatku mi nejruznejsi lidi rikali, ze mam zavest poplatky. Branil jsem se tomu .. chtel jsem to dokazat jinak a povedlo se. Bohuzel zavist je neskutecna mrcha .... vetsina lidi vidi jen tu spoustu reklamy kolem a hned pocita kolik to asi tak ponese. Jakmile cislo prekroci jejich mesicni prijem si reknou, to snad ne, on na nas takhle rejzuje ? A je zbytecne predkladat ucty co kolik stoji a kam ty penize plynou.
Ale vratme se k onomu JADRU AHC. Brecite, ze jsem upustil od demokratickeho hlasovani ? HM ... zkuste hadat proc ...
Kdysi jsem VAS TVRDE JADRO oslovil se zadosti o pomoc a radu jak dal pokracovat. Vesmes byla odpoved "nam je to u prdele" ... "nezajem" ... "ahc uz neni co byvalo" (ach jak casta fraze) .... a snad jediny konstruktivni napad byl "znarodneni" celeho fora a prechod pod "neci" spravu (by churos).
Bohuzel vidime jak to dopadlo s "tim druhym forem", ktere melo byt striktne jen o autohifi. Druhy den po zalozeni tam byla sekce bazar a treti sekce ostatni. Po mesici tvoril pomer prispevku v bazaru a ostatni 98% z celkoveho provozu fora. Dnes uz forum neexistuje, ale je tu dalsi projekt .... a dalsi a dalsi ...
Nerad spekuluji, ale ... proc se tato diskuse rozbehla az ted ? Proc ne 1.7. kdy se autohifiweb(jakozto testovaci domena) spoustel ?
Nebo jeste dal .... proc nikdo ani nepipl, kdyz jsem ukazal prvni graficke navrhy skoro pred rokem ? Proc az ted kdyz avizuji spusteni po investici nemalych prostredku ?
Predpokladam, ze sem to nedocte nikdo.
Jelikoz dosly finance a hlavne nervy nabidnu cely tento projekt k prodeji. Nejvyssi nabidce ...
daryle docetl... dostanu bonus? ;-) mam pocit ze se ale debata zacala kapku o jine veci... i kdyz se zvrhla sem...
Kdy zacne dazba? :-)
Jinak nepil ohledne novyho designu? myslim ze tady byla popsana docela dost velka hora nul a jednicek o tomto tematu...
Ono co se tyce novej projekt nebo ne... tohle melo bejt puvodne ciste forum ne? a pokud chces nabidnout nove prichozim komplet servis s tematem autohifi a forum jako doplne (coz je si myslim v poradku protoze ty kydy se tady obcas vazne nedaj cist a novacek se ztraci) tak proc ne... ale podle me to novej projekt je... a směle do toho
Pokud se bude na foru prakticky nic nezmeni a pro ty kdo chcou starej design tak maj moznost tak si myslim v poradku.
Nicmene jak sem napsal na zacatku... myslim ze zasadni problem a tema tohoto threadu lezi malicko jinde
07.01.2008, 11:15 |
Daryl (A)
Ne neni ...
ohledne loga jsem uz sve napsal. Podoba je ciste nahodna. Paiovo logo sviti nahore na tomto webu ... s tim co tu hani vetsina z vas to nema spolecny ani font.
Ad novy projekt:
pozorne si projdi TYTO stranky a pak si vlez na nove a rekni mi co je TAM noveho ze na zaklade toho by se melo jednat o NOVY projekt ?
Jinak ja se tomu nebranim ... klidne to udelam jako new projekt, ale v tom okamziku tohle zanikne, protoze to nebude mit kdo financovat.
07.01.2008, 11:17 |
Daryl (A)
ad drazba: nabidky ocekavam mejlem na daryl@daryl.cz.
jeste k provoznim udajum:
pres 5000 navstevniku denne
pres 6000 registrovanych uzivatelu
pres 2 mil zobrazenych stranek mesicne
pres 750 tis prispevku
07.01.2008, 11:29 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-01-07 11:31:25
Daryle ja nerikam ze na techhle strankach je neco co tam neni ale rikam jak se to lisi od puvodniho zameru (diskusni forum ;-) )
taky si me precti poradne...
Na novejch strankach je to proste vic videt ze je tam toho vic nez tady - vsimla si toho vetsi dcast lidi :-D a na to si myslim (nebo sem to tak aspon pochopil) ze mistni remcaj. nicmene to uz je nad moje pravomoce tak raci mlcim :-)
07.01.2008, 11:32 |
Daryl (A)
remcaj nad clankama o autohifi ? Remcaj nad fotogaleriema ?
Nebo nad cim remcaj ?
Diskusní fórum :: Články :: Pravidla :: Hledání :: Uživatelé :: Rady a návody :: Fotogalerie :: Kalendář akcí :: Odkazy :: E-shop :: O nás
napada te cokoli co se sem nehodi ?
Uz vim ... eshop ... to jim lezi v zaludku ... a proc ?
07.01.2008, 11:34 |
Daryl (A)
ad edit:
neni tam toho vic, jen je to jinak usporadany. tady nikdo ani nevi ze jsou tu nejaky clanky. tam jsem je vypichl na prvni stranku. NIC VIC.
07.01.2008, 11:35 |
Daryl (A)
cili tam toho neni vic jen je to viditelnejsi a to je rozdil. To je duvod proc jsem to delal.
Dovolim si OT i když nejsem staré jádro.
Nejsem tu tak dloho abych mohl napsat že tak či onak je to good, já jen vím že nebejt tohoto fora tak o auto hifi vim úplné prd a jsem rád zato že jsem toto forum našel.
Díky tomuto foru jsem začal trošku rozumět problematice auto hifi a hlavně jsem tu poznal dost lidí.¨Tím to se mi dostalo velmi hodně rad a pomoci, které by jinak nebylo.
Jediné co mi tu chybí, tak to je sekce kde bude zodpovězeno pár základních otázek, aby se tu netočily pořád dokola.
Další problém je v tom, že se zeptám na nějakou otázku a lidé co o tom dost ví tak na ni neodpoví, nebo když jo tak přes ICQ, mail atd. a to proto, že jim nestojí za to jsem něco napsat, aby pak někdo na jejich adresu kdo o tom ví tak leda prd, jen někde slyšel to či ono, naspal že jsou idio.. že je to tak a tak, to si myslím že taky neni dobré.
Co si týče komerce tak bez té to asi opravdu nepude, v jak velké míře bude to už je otázka.
Ale myslím že nebejt Daryla tak nevim jestli by se toto forum rozjelo tak jak je teď.
Tak že já mohu Daryl. jen poděkovat za jeho práci a za toto forum.
Ale jak už jsem psal, nejsem tu tak dlouho abych mohl soudit, toto je jen můj názor.
jestli to mám říct z nezaujatýho pohledu, což můj dozajista je, tak ten eshop se mi tam nelíbí, zaprvvý to zabírá 25% celý úvodní stránky, což mi přijde jako zneužití fora a zadruhý, pokud to teda nebude pronajmutelný prodejcům, tak je to znevýhodní, oni maj malej banner a max si daj TOP, ale tohle je asi 50x víc, přesto budou poplatky stejný. Když se na ten web podívám, tak tam vidim spoustu výraznejch věcí, ale třeba to nejdůležitější, což je pro mě roztřídění rubrik, je vcelku nenápadný.
už jsem to řekl, je mi jedno jestli Daryl bude rejžovat málo nebo mnohem víc, pokud to nezasáhne do toho na co jsme zvyklí, klidně si za to zaplatim. Tahle debata už je ale úplně někde jinde než začla
ještě to zkrátim, nelíbí se mi výraznost shopu oproti například roztřídění fora, působí to na mě nepřehledně narozdíl od nabídky baterií
milé staré jádro.......nezlobte se na mě ale řešíte hovadiny i když teď teda když to daryl prodává tak se můžete předvést jirko, láďo tak si to vemte na triko a ukažte co umíte...tohle je fakt přehánění kvůli nějakýmu logu který je asi tak 80% uživatelů stejně víte kde
07.01.2008, 13:08 |
Syrup | Upraveno: 2008-01-07 13:10:43
sice tady lidi prudej kvuli nejakymu logu, ale az se to tady zavre tak vsichni budete brecet ze nemate kam chodit... !!! Tohle si podle me tady moc lidi neuvedomuje.
edit: Darylovi se vubec nedivim.
souhlasim s Fridomem v tom že tu chybí nějaký základy o autohifi, narvat to všechno na jedno místo ať tu nejsou pořád dokola otázky co je tohle a co tohle (i když popravdě je všechno už 10x popsaný ve strarších příspěkcích.) ale dneska člověku aby každej dával informace na zlatym podnose, místo toho aby trochu provětrali hlavu a použili hledání, ale to už se řešilo mockrát, takže sorry za OT
k tomu logu, na starym foru sem byl asi rok či dva, ale hlavně jeako pasivní člen a snažil em se trochu něčemu přiučit, takže o starem jadru važně moc paru nemam. Logo by si měli dohodnout mezi sebou hlavně Daryl s Paiou, v problematice autorských práv se neorientuju, takže nevim jak moc se musí logo změnit aby se stalo logem novým. Když se kouknu na ty dvě loga je tam opravdu podobnost více než náhodná.
jj přesně jako Syrup, jsem zjedavej, když je tu možnost vzít si forum na své striko, kdo to udělá když to Daryl teda dělá tak na hovno.
Pak se ukáže jestli to de lépe.
07.01.2008, 13:47 |
Daryl (A)
Fridom: a vschni splacou nad vejdelkem ...
jinak to co jsem popsal jsou moje jedinný výtky k novýmu vzhledu
Daryl (A): Četl jsem si snad vše ohledně fora co a jak je blbě, co bylo dříve a co je teď a divim se ti že to rešíš.
Co jsem pochopil, tak nebejt tebe, tak toto forum ani neni, že by to udělal někdo lépe a bla bla můžu ukázat, ale silně pochybuji.
Jak někdo psal, že aby bylo forum všech a né jen tvoje, tak to jako proč ? !
Klidně bych si to předělal jak by se mi chtělo.
Myslím že za to jak se ti povedlo toto forum rozjet tak proč ne!
Komu se to nelíbí, tak může jít jinam, jestli je kam.
A řešit nějaké logo, tak bych udělal jiné a je to, když je to takovej problém.
Spíš by měl každej nějak pomoc, né furt házet klacky pod nohy, když to tedy má bejt všech forum.
Jako pozvednou tak to forum, tak např. já bych na tom vydělával a každej by mi mohl tak akorád, zadarmo ani hov..
A aby to mohl bejt club, tak to se taky dá, kdo pošle příspěvek tolik a tolik tak bude mí takové atakové výhody, ne že potkam na srazu někoho, kdo má tričko auto hifi a pak s něho vyleze člověk, kterého vlastně auto hifi ani nezajímé, ale jen aby byl in, tak si tričko koupí.
to je nesmysl, tenhle web nikdy nesmí bejt individualita jenotlivce, nejsou to osobní stránky, ale tohle je blbost řešit, protože to z nich Daryl nedělá, jde tu úplně o něco jinýho
Daryl: chtel sem se zeptat puvodne po icq ale myslim ze to zajima vic lidi... Co ze to chces najednou prodat? to ze lidi remcaj nad designem... jak jsi psal nikdo se nezavdeci vsem, ale prodej? spis to nechapu na zaklade tohohle threadu... kde se resilo przneni loga... teda minimalne to byl zaklad...
a ty misto toho abys rekl: ok hosi to sem prehnal logo predelam a jedem dal tak ses zacal certit... tohle si myslim ze bylo zbytecny...
prodej asi poroto at se ukazou ty ukecany ze umej vsechno lip, bez reklam, ber partneru, bez komerce a zadarmo a snad z vydelkem... ja se moc nedivim, ukaz kdy nekdo za neco darylovi podekoval ale nadavat kdyz nekde neco hodinu nejde to se hned vsichni ozvou...
co se tyka loga, tak to je hold paiovo, takze nejake zmeny, upravy atd by se s nim meli urcite resit, nebo teda predelat komplet na jine, ale snad zmena barva pisma z cerne na bilou, neni tak zla, pokud se nepletu az se web presune sem na forum zmeni se opet i logo na autohifi club, jestli sem pochopil spravne...
07.01.2008, 15:18 |
Daryl (A)
LJ: ono to neni jen logo ... byl jsi dlouho na kanarech zda se ...
zjevne je tu skupina lidi, kteri nesdili moji vizi a pravidelne mne napadaji ...
v neposledni rade to logo ... jedna se o patovou situaci. Nechali mne zavest logo ale ted je videt, ze ho pouzivaji jako retez na psa.
Kdyz jsem chtel udelat svoje logo TI SAMI zvedli vlnu odporu "proc menit logo ?" ...
Je to zacarovany kruh a ja uz na to nemam naladu ... proste to prodam a budu se venovat vdecnejsim zakaznikum.
Nejlepsi je, ze i kdyz si vetsina mysli neco jineho, nikdo to nerekne ... nechaj mne v tom vymachat a pak mi tajne napisou po ICQ ze se mnou souhlasi a ze stoji plne za mnou ... jo super ...diky ...
07.01.2008, 15:19 |
Daryl (A)
michal ..s tim prechodem jsi to pochopil spravne ... asi jako jediny
zase to hold/holt ;-) promin... jasny to mas pravdu ae ale vis jak c tomhle threadu to vypada divne... to je to na co sem narazel...
Nejde o zmenu pisma ale o prepsani club na web aniz by to majitel vedel... Delal sem hodne let v reklame a pri predstave ze bych v logu gambrinus zmenil Plzen na Brno tak bych sam sebe obesil... jen za tu predstavu...
a o to si myslim ze celou dobu slo... ale nechci mluvit za jine.
Daryle ja to taky chapu ale nemyslim si ze je to spravne... predlavat loga i kdyz je to logicke vzhledem k jine domene...
LJ > jasny ale to logo je takove jen na dobu nez se to udela, tak to NEBUDE na veky :) uz se to resilo, je to jen na ted, aby se ty weby rozlisily...
07.01.2008, 15:24 |
Daryl (A)
LJ: spatny priklad ... ale to je jedno ...
spatny? jasny ze to presne nevystihuje danou situaci, ale mnoho lidi si to na jinym nepredstavi... :-)
07.01.2008, 15:26 |
t3dsm tak já nevim co tu řešíte. Jednou je Daryl majitel, tak ať si dělá co chce... a komu se to nelíbí, ať si p..el políbí ;)
tohle forum zustane tak jak je, kvuli mobilum, pda a lidem kterym se novy vzheld nelibi, takze si sem muzete chodit kdo chcete tak jako do ted. novy vzhled je proste jen novy skin ktery ma stejne db :) takze ja proste kecy o novym webu nechapu. a k jinemu logu uz jsem se vyjadril...
Vite co by nebylo od veci?
vysvetlit lidem jako je tady ten pan nademnou co je AHC.cz co je klub a co je www.autohificlub.cz at vubec vi o cem se tady ti lidi bavi.
protoze spousta "nove prichozich" (lidi co nezazili autohifi.cz) ma docela hokej v tom co je co...
vazeny pane t3dsm... promin ale to je nazor na prd... precti si to aspon cele...
07.01.2008, 15:40 |
Fridom | Upraveno: 2008-01-07 15:45:25
Tak že jsem se dozvěděl od základu jak se věci mají.
De vidět že jsem špatně pochopil o co tu šlo.
Základ byl tedy takovej že se založil klub AHC.cz a z tohoto klubu se začli lidé scházet na autohifi klub.cz, kde to nějak moc nešlapalo jak by mělo, tak se rozhodlo že se založí nové forum autohifiklub.cz které spravuje Daryl.
Ze začátku to bylo v pohodě, ale pak tu začlo bejt hodně lidí, tím pádem komerce byla otázka času.
Pak tu vzikl P - což je dle mého dobře, aspoň nemusim pracně hledat na netu kde co koupit.
Pak se začalo remcat že je to komerce atd. Pat to bylo v pohodě, ale začlo se dít to, že sem začlo chodit spousta lidí jen něco prodat, tak že se to začlo také řešit, pak tu byl návrh, že to pude udělat tak, že se zaplatí členské příspěvky a za to by členové měli výhody, oproti normálním uživatelům, to nevím jak nakonec dopadlo.
Tak se tedy Daryl asi rozhodl, že autohifiklub.cz předělá tak, aby bylo jen na něm co kde a jak bude, když se nikdo nedokáže dohodnout co a jak.
Z novm nápadem je to chyba, že nové forum by bylo jen jakože Daryla, ale furt prezentované jako forum všech, pod starýma logama, což asi nejde.
07.01.2008, 15:42 |
Q goood work!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.01.2008, 15:49 |
Syrup | Upraveno: 2008-01-07 15:56:45
tak nic Q ..
07.01.2008, 15:52 |
Q původně teda šlo jen o to, že to logo u Daryla (na jeho stránkách) být nemělo. Malá chyba grafika.
07.01.2008, 15:54 |
Q Syrup: ty už jsi zapomněl, že s tímhle nemá tenhle příspěvek co dělat? Řešíš tady úplně něco jiného. Přečti si JRův příspěvek.
díky
07.01.2008, 15:55 |
Daryl (A)
Q : jakych MOJICH strankach ?
07.01.2008, 15:56 |
Daryl (A)
Q: autohificlub a autohifiweb je to same. Ty same stranky jen v jine grafice. Proc to porad cilene prezentujes jako JINE ci MOJE stranky ? To nechapu ...
pěkný počtení.. zajedu si radši na pivko, a pustím si něco pěknýho v autě !
daryl> no preci autohifiweb ne :) ten tvuj novej uzesnej soukromej projekt ;)
07.01.2008, 16:01 |
htd Daryl: asi nechapou ze databaze je porad stejna jen kostra zobrazeni a grafika se meni na jinych domenach;)
nebo to nechtej pochopit a jen placaj do tmy
07.01.2008, 16:03 |
Daryl (A)
htd: zeby zamer ? Preci nikdo nemuze bejt az tak ......
07.01.2008, 16:13 |
Q mě to tak bylo prezentováno před půl rokem, od té doby to tak beru.
Nepřišlo mi zaměnitelné club a web, proto to tak beru.
A ber to reálně, co by tě vedlo k tomu dělat další 3 domény podobného jména, podobného statusu?
K testování by stačila autohificlub.xxx ne? jinej název, jinej projekt. pochopit to můžu, ale logicky to smysl nedává.
už to neřešte, jestli je to "stejné" tak prosím.
esesáku - "jako clown"
Stale tady ted resite neco, co sem nepatri, mluvilo se tady o logu....
07.01.2008, 16:21 |
Daryl (A)
mno domen je celkem asi 15 jestli se nemylim ...
to co bezi na autohifiweb JE TO SAME pouze v novem kabate. Domena autohifiweb byla vybrana proto, ze jeste nebyla navazana na stary system .. nic vic ...
Ostatni domeny byly mimo jine planovany i pro expanzi do EU - multijazycny web/forum. To se planovalo tak na rok 2010.
Rok 2008 mel byt ve znameni nove grafiky a ladeni noveho systemu. Rozbehnuti clanku, reportazi, novinek, FAQ, navodu atd atd ... proste doplneni pravidelneho kvalitniho contentu.
Eshop byl puvodne planovan jen jako neprodejny katalog. Obsahoval by veskere produkty dostupne ke koupi z autohifi s podrobnymi popisy, navody, hodnocenim.
Varianta e-shopu pro prodej tu samozrejme byla avsak bud v partnerske verzi nebo komplexniho pronajmuti. Na samoztatny provoz nejsou a ani nebudou finance a jine prostredky.
Koncem tretiho roku se mel novy design ustalit, vyladit chyby a 2009 se mela pripravovat multijazycna verze.
2010 ...... plany konci ... dale jsem se zatim nedostal.
07.01.2008, 16:24 |
Q 2D: vidíš, vysvětlit to stačí jednou. Navíc já do toho nešťoural - to JR.... :-DDDDDDDDD
já vím johaniku, sorry
07.01.2008, 16:26 |
Daryl (A)
q: tobe jsem to psal uz asi 15x ...
noo to je hezkej plan, to se mi libi...
07.01.2008, 16:28 |
Q 2D: ale notak, byl si tajemnej jak hrad v karpatech. jen si odkazoval, že se do toho nemá rejpat. A rejpalo se minimálně, to laskavě uznej - za tu dobu co to tam leží... :-D
07.01.2008, 16:29 |
Daryl (A)
michal: hm .. ja vim ... a nejsem sam kdo si to mysli ale bohuzel .... toto je zdase nezadouci vyvoj ...
07.01.2008, 16:46 |
paia tak nejak citim potrebu tu napsat, ze me jde od zacatku jen o to logo. je mi jedno, kolik na tomto webu nekdo (at uz je to Daryl nebo nekdo jiny) vydelava nebo prodelava, kolik to ma na sebe navazanych domen, na kolika servrech to bezi, jake jsou plany do budoucna. jednou jsem dal souhlas s vyuzitim loga AHC pro tento web a proto jsem citil potrebu se ozvat, kdyz toto logo bylo najednou neopravnene pozmenovano. docilit jsem chtel toho, aby se pouzivalo logo v takove podobe, se kterou ja, jako drzitel autorskych prav, souhlasim.
07.01.2008, 16:50 |
Daryl (A)
v teto podobe je nepouzitelne pro dalsi rozvoj webu ... v puvodnim provedeni jej nelze do zvoleneho grafickeho provedeni zaclenit. Tudiz modifikace ci vytvoreni noveho loga je nutnosti.
07.01.2008, 17:58 |
JR Teda mazec ..... pres den delam, tak neni cas to tu cist .....
psali sme tu o podobe loga a Daryl se vytasi s tim kolik stovek tisic uz ho to stalo a nakonec, ze to vsechno proda .....
Taky se stalo presne to, co sem cekal, ze nejdriv Daryle napises, ze o nic nejde, ze je to jen pro testovani a pak zase pises, jak ti vsichni ublizujeme, ze si zaplatil balik za grafiku. Konkretne tuhle grafiku si tu opravdu ukazal uz pred hodne velkou dobou a vetsina lidi napsala, ze je to hnus. Tak ted nebrec, ze jsi to doladil do finalni verze.
Kdyby si hned na zacatku tyhle debaty napsal "OK, sorry logo vratim jak ma bejt", tak je klid .......
Přesně tyhle žabomyší války tohle forum zabijou.Musim říct že nejblíž je mi Ozzyho náhled a zařídim se stejně.
Proč jste všichni tak urputný?To je jak kdyby šlo o život.
07.01.2008, 21:33 |
Daryl (A)
JR: ze je to hnus napsali 3 lidi ... to neni vetsina.
Logo jak sam vidis vratit nejde .... to originalni paiovo nelze umistit na novou grafiku. Nehodi se tam .. ale to je jedno.
Nicmene chapu ze se nudis a kopes doprdele tak musis obcas vytasit neco takoveho aby sis polechtal sve ego.
Tak ci onak, podobnych utoku a narazek uz mam dost. Nemam naladu an to neustale obhajovat proc delam to ci ono.
Nova grafika se 90% lidi libi. Nelibi se tobe a par dalsim staromilcum u kterych chapu, ze rozvoj fora je pro ne neco nebezpecneho a nepripustneho, nicmene prave pro takove jako jste vy, jsem se uz davno rozhodl za jistych podminek ponechat tuto verzi.
Cili predpokladam ze tebe spise sere, ze .. uz ani nevim co .. ale ty si pokazde neco najdes.
Prot jsem se rozhodl takto. A pokud jsi predpokladal, ze to prodam, pak z toho usuzuji jedine ...ze celou dobu usilujes jen o to, abych to vzdal, abych se na to vykaslal. Proc ? mas nejake sve vlastni plany ? Nebo jeste nekdo s tebou ? Cekate na vhodnou prilezitost ? Nic jineho nez konkurencni boj mne v tuto chvili nenapada.
07.01.2008, 21:34 |
Daryl (A)
budha: jde o prachy ..nic jineho ... teda mozna i zavist ...
07.01.2008, 22:14 |
BULOH Jsem zde již nějakou dobu a bohužel musím říct, že tohle forum už není zdaleka to co bývalo. Bohužel se zde řeší zcela jiné věci než je autohifi a to je velice smutné.
Musím souhlasit s JR, absolutně platí co zde napsal.
Víc se již vyjadřovat nebudu.
Nechte toho ..... logo tam už neni, tak vo co jde?
Nebo to Daryl vytáhne ze zásuvky a bude po ptákách
07.01.2008, 23:19 |
JR proboha Daryle zase ti z drzky padaj hovna. Co to meles o tom, ze chci abys to prodal? Nikdy jsem nikde nic takovyho nerekl, tak ze sebe zase nedelej chudaka. Jde mi jen o zachovani AHC a jeho povesti. Jde mi o to, aby AHC zustal klub fanousku a nestal se z toho komercni subjekt. Netvrd mi, ze ESHOP je jen databaze produktu. Proc si se tam teda napsal jako provozovatele Eshopu, kdyz to obchod nikdy bejt ani nemel? Bohuzel uz te nejakou dobu znam na to abych vedel, ze to proste rozjedes a oznamis to jako hotovou vec.
Jak uz jsem ale jednou napsal, klidne to udelej, delej si co chces, je mi to uplne jedno, ale netahej do toho AHC!
Jak vidis, tak tady za tim samym nazorem stoji hodne lidi, tak si nech poznamky, ze nemam co delat.
08.01.2008, 00:12 |
Daryl (A)
zkus si na tom SHOPU neco koupit vole ...
shop je MODUL a modul jako takovy ma nejaky defaultni nastaveni a v tom nastaveni je i adresa. Proto tam je ...nicmene nic nemeni fakt ze to neni funkcni ani projekt ani shop.
Takze jestli tomu rozumim, jediny z ceho ti vstavaj vlasy na hlave je to, ze bych mohl rozjet e-shop, kteremu bys nemohl konkurovat .. je mi to jasny ... a aby to nebylo tak okaty, schovavas se za ahc. Partnery se ti nepovedlo sabotovat tak jdes aspon po tomhle ...
ty voe a já myslel, že jde jen o použití loga...
08.01.2008, 00:25 |
Daryl (A)
Luke: jses blahovej ....jen dobra zaminka rozpoutat dalsi flame a vsem ukazat jakej jsem hajzl ...
08.01.2008, 09:20 |
Kapka (M)
nevim teda podle ceho se posuzuje "stare jadro"..kdo tam patri a kdo ne...ale tak nejak stojim tady za Darylem...komu vadi že jsou tady Partneri? me teda osobne vubec...a jestli bude nahore nejake blbe logo nebo ne..je mi tak nejak u prdelky...je to preci o lidech co sem chodi..a ne o nejakem logu...držim Kamilovi palecky at to zvlada v klidku dal... mam rad lidi co neco sami dokazali..a važim si jich..a sem pocitam i Kamila...vždyt jste si tohle forum tenkrat po problemech se starym forem mohl vzit kdokoliv... a nikdo nic..ale ted budete mit akorat plno debilnich kecu....fakt me s tim serete ..sorry...
Kapka (M): prestoze do daryla obcas rypu, tak je mi taky jeho byznis uplne volnej, stejnetak jako logo navrchu na strance. ale kdyz zacne manipulovat s cizim logem, tak uz to neni ferova hra a rozumim tomu, ze se dotceni ozvou.
08.01.2008, 09:50 |
Etien (M)
muze mne nekdo vysvetlit, mne kterej to nechape, co je to to AHC?
zacinam mit totiz pocit, ze AHC je Buh... tedy cosi nedotknutelneho...
pokud jde o logo jako takove, tak pokud na nej ma Paja opravdu autorska prava, tak nechapu proc to resi tady na foru...
dekuji za vysvetleni...
hlavni problem asi je, ze tu kazdy resi neco uplne jineho. JRovy zajmy sice neznam, ale formalne tu zacal resit zmenu paiova loga. mezitim si spoustu lidi problem stoci tam, kam se jim to zrovna hodi a pak ma samozrejme kazdy svou pravdu. aby taky ne, kdyz kazdy vlastne resi neco jineho.
jak pise etien: tahle diskuze ztratila vyznam v patek 19:27, kdy se vyjadril paia, jakozto vlastnik loga.
kazdopadne si daryl aspon muze udelat pradstavu o nazorech zucastnenych. pokud bude snaha o dosazeni nejakeho kompromisu, tak si myslim, ze je to docela dulezite.
Tak už asi vim, kde byl kámen úrazu když si to tak čtu, že forum zůstane staré jen v novém kabátě, jak psal Daryl, tak s tím asi dosl lidí nesouhlasilo kůli tzv. komerci.
Ale ta tu už byla i před tím, tak mi nešlo do hlavy o co de, o jakou komerci až se tu začlo psát o e-shopu, kterej by měl provozovat jako že Daryl, to si myslím že asi rozpoutalo hádku o tom, že se na komerční nové, jako že Daryla forum a to jako že Daryla, tak to asi kůli tomu e-shopu dá logo AHC, co patří někomu jinému, jen je trochu jiné.
Tak co pochopil jsem to debře ?
Pokud ne, rád si to necham vysvětlit.
08.01.2008, 10:22 |
JR Daryle eshopu je milion a jestli bude jeden navic nebo ne je mi uplne jedno. Autohifi neni to co by me zivilo a jestli si otevres 100 eshopu, tak ti to preju. Ale udelej si ho pod svym vlastnim logem.
Jinak je tady zase krasne videt, jak ze sebe delas chudaka, kterymu vsichni ublizujou.
08.01.2008, 10:37 |
Daryl (A)
JR: ja ze sebe chudaka nedelam. Jen se snazim poukazat na pravou stranku veci.
08.01.2008, 10:51 |
Conan Daryle, asi bych se nezbavoval produktu, kterej mi v nejbližší době začne generovat zisk. Jasně ubyde "potíží" a "dohadů", ale jsou opravdu tak závažný?
Píšeš, že z 99% to je hotový, takže už ani toho času by ti to nemělo tolik brát.
Logo buď udělej vlastní nebo se s Paiou dohodni na nějaké "modernizaci".
08.01.2008, 11:03 |
Daryl (A)
JIma ani tak nevadi uprava loga jako spise to, ze by na techto strankach bezel muj e-shop ... z toho maji nejvetsi strach
ja mam na to svuj nazor a ten radsi prezentovat nebudu
08.01.2008, 11:30 |
Conan E-shop mi osobně nevadí, ale je pravda, že v takovémto stylu integrace v novém vzhledu stránek, to spíš vypadá že je to e-shop AHC.
Pokud ho chceš skutečně provozovat jako e-shop, pak bych z toho udělal "samostatnej projekt" na jiných stránkách. Zde si dej pouze odkaz. Tím by došlo k faktickému oddělení "fóra AHC".
když si otevřu autohificlub.cz, tak jako první na mě koukaj rubriky, maji nejvíc místa a je z toho evidentní, že je to roztřídění fóra, čili toho o čem web jako takovej je. Když otevřu autohifiweb.cz, tak mi to přijde hektický a vidět to poprvý, tak bych vůbec neřekl že to je forum, spíš nějakej web s informacema a kdybych sjel dolu, tak si řeknu aha, eshop s nějakym infem. To je to co se mi na tom nelíbí, design je fajn, ale to roztřídění neni tak přehledný narozdíl třeba právě od eshopu, mělo by to být hlavě fórum a taky by to z toho mělo čišit pro nový lidi který sem jsou poprvý. To jestli tam nakonec shop bude nebo ne je mi dá se říct jedno, když nebude vidět víc než ten zbytek
08.01.2008, 12:57 |
Daryl (A)
kdyz si otevres autohificlub, koukaj na tebe POUZE rubriky z fora. NIc jineho. 90% lidi ani nevi, ze tu nejaky clanky ci galerie jsou.
na novem designu je porad na prvnim miste forum, nasledne posledni prispevky z fora, pak clanky a nakonec vyber nekolik produktu ze shopu. Cili pokud i podprumerne inteligentni clovek bere obsah poporade, na forum se logicky musi dostat. Nicmene svou informacni hodnotou je pro nove navstevniky forum dost nedostacujici a zejmena pro ty, kdo hledaji kvalitni a relevantni informace.
Když už jsme u toho jak a co vypadá, jak to bude tedy z možností volby jestli chci koukat na novej či starej kabát fora ?
Starej kabát zůstane ale, nebo jak ?
Daryl: ale já nemluvil o posloupnosti, ta je naprosto v pořádku, nemluvil jsem ani o článcích, ty kvituju stejně tak jako galerie. Ale když teda polopaticky porovnám plochu v cm2 a budu brát posloupnost v tomhe, tak je důraz kladenej na jiný věci.
možná by stačilo zase sjednotit sloupec online a partneři v jeden a diskuzním skupinám dát trochu větší prostor pro přehlednost a bylo by to pro mě lepší, ale mluvim sám za sebe
08.01.2008, 16:15 |
Daryl (A)
escudo: tak si zkus kliknout na forum :)
to jsem nezkoušel, tam to vypadá od dost líp
08.01.2008, 20:32 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-08 20:49:14
daryl
ad1-Zatim tu jen placate vodu tim jak bych to delat nemel. A ted se ukazte pani moralisti, pani TVRDE JADRO AHC kteri s hruzou hledite na to, jak Vas napad zrealizoval nekdo jiny a vy vidite, ze jste na tom OPRAVDU mohli vydelat ... ale bohuzel vydelava nekdo jiny."
-tim sis trosku nasral do ust kdyz porad brecis jak prodelavbas jak si v minuse a jak na tebe zvoni exekutori:-)) a ted reknes ze vydelavas
ad2 Lada362 ..ten tvrdi to samy, ale na druhou stranu je rad, ze ma zakladnu pro svuj DB drag. Cim vice lidi ... $$$
opet meles kraviny jestli sis nevsiml pro samou praci lidi uz si odhlasovali ochcod na vlastni forum a u tebe opravdu nevydelavam spis naopak proto odchazim k sobe na web
ad3-Takovy Ivous, Radek, Alda ... ti by chteli klub o 20 - 30 lidech maximalne kde se vsichni znaji. A bylo by jim jedno zda je to AHC ci cokoli jineho. Ale spojuje je muzika v aute. Teda u ni se poznali
ad4-Erik, Zdenek, Attim ... to samy jen v blede modrym .... $$$
-k tomu at se vyjadri samy ale za tuhle frazi bych ti neco rekl i bejt klidnym Zdenkem:-))
-tady si uz taky uplne mimo je videt ze vidis jen co chces:-))))
08.01.2008, 21:07 |
Magic Daryle, tak už, někdo přede mnou napsal, že když forum běží tak tě neznají a když náhodou něco nejde tak hned píšou Daryléé zprav to, neposledy když nešlo new, to bylo tóčo. Já bych na tvým místě tu poruchu nechal dýl, ať si ji ZDRAVÉ aTVRDÉ JÁDRO UŽIJE. Ani se nedivím, že jsi znechucený, stačil jsem tady pročíst a bohužel fakt, že tu nejvíc příspěvků od pár lidí a připomíná to stesky, že za komunistů bylo líp.
Nejlepší by bylo, aby si to ti největší řvouni zkusili alespoň měsíc řídit sami, ostatně myslím, že to starý ještě fuguje, tak se tam každý může vrátit, pokud se mu tady něco nelíbí. Držím Ti palce a dobré nervy.
08.01.2008, 21:11 |
Lada362 | Upraveno: 2008-01-08 21:22:51
Magic ted meles picoviny ty vis o co v tomhle threadu vubec slo????? asi ne jinak bys to nenapsal to samo mluvi za sebe:-))Tady nejde vubec o jadro a do jinych smeru se diskuse nedostala diky jadru ale pokud dobre ctu diky Darylovo cileni.Nikdo nenapadal ze nekdo vydelava nebo nevydelava jen slo o logo .
Nocaret-promin ale mozna ze nekomu u pr.... je mne ne mam na casy kdy logo vzniklo sve vzpominky a nerad vidim kdyz je nekdo przni a divim se ze zrovna ty mas tenhle nazor:-(((
08.01.2008, 22:21 |
Magic Lada to logo je podle mého jen záminka, já jsem to pochopil jako ssmák, a několikrát tu bylo psáno již dříve, že se souběžně vyvíjí modernější varianta součaného fóra a to že zůstane zachováno. To druhý je zatím prototyp, asi jako když se vyvíjí nový typ auta a je častečně zamaskovyný .Sám jsem na tom novém párkrát byl a sám jsem zjistil, že je uplně totožné, akorát jinak graficky zpracované, ale to nikdo z Vás nechce uznat, pořád melete jen logo, logo, ale o to jde až v poslední řadě. Jen pár staromilců chce ukojit své ego, ale když chce někdo něco poradit tak dělají mrtvého brouka. Alespoň já má takovou zkušenost. Jak vidíš tak mám docela přehled, jo a dokonce, když to tu začínalo tak jsem na rozjezd přispěl, docela by mne zajímalo kolik nás bylo. Pokud bych věděl, že zmizí tyhle hádky a napadání, tak rád roční příspěvek dám, ale poslední dobou jsem docela dost znechucenej. Stejně si nemůžu, že to leží v žaludku jenom pár jedincům a jde jen čistě o českou závist, že se někomu podařilo něco vybudovat. Ostatně tu možnost jako Daryl měl každý z nás i Vás potrefenejch a kdo si na to troufnul?
08.01.2008, 22:30 |
clown me by teda zajimalo, kdo Darylo zavidi :o)) .. prosim prihlaste se aspon nekdo :o))
ps. nejsem zakladajici clen AHC .., tusim, ze mam cislo 42 .. :o)
08.01.2008, 22:44 |
Magic Jo ješte mi to nedalo a jen malý příklad: jsou dva weby o kočkách, na jednom se stalo z části, kde kde se dávali fotky mazlíčků diskuzní forum a kde se nakonec probírá všechno i mimo koček. Dokonce se tam ženský i dobře baví. No a provozovatel jim dal k Vánocům dárek, že jim tu diskuzní část rozšířil, protože si váží každého nového příchozího. "Asi dostane víc za reklamu a namastí si kapsu." No a druhý Web dopadl úplně jinak. Baby se v diskuzi začali hádat a napadat, nakonec se navštěvníci začali ztrácet, a provozovatel začal uvažovat o ukončení fora. Takže si laskavě uvědomte, jak by to taky tady mohlo skončit. Jo nevymyslel jsem si to, klidně sem dám i linky tady viz vánoční dárek
[ Link ] a tady protipól
[ Link ] Tak si pořádně rozmyslete co vůbec chcete
Magic: mas rech. jdeme vsichni na kocka-forum!
08.01.2008, 22:54 |
Magic Jo, ale tam se neprobírá autohifi a jsou tam jen samý baby, fakt nevím co by jsme tam s nimy prodírali, já to mam od ženy,protože se s ní dohaduju, jestli bude zapnutej AHC nebo kočky a je fakt že jí občas slyším jak se u monitoru řehtá a to není u ženskejch moc často. Jinak se omlouvám, že to je mimo mísu, ale jinej příklad mne nenapadnul, jedině starý forum ze kterého jsme utekli.
web začíná být jak ten předchozí :-((
20.01.2008, 23:35 |
Daryl (A)
pneu svozil: fakt ? ja nevim, asi nevis o cem je to predchozi ... o nonamech a ignoraci ze strany provozovatele.
daryl> to fakt nevi :) a taky nevi ze kdyz napise do starych prisevku ze vyskacou na povrch ;)