Navštíveno 1948x
Asi bude blesk můj pomalejší brácha, ale teď jsem se v jedné diskuzi všimnul, že jsem modrej...
Rozdělení admin, partner atd. chápu, ale co znamená tohle? :-D
22.11.2011, 19:08 |
bafis
jj modry VIP, cerneny BFU ;-) coz mi tak pripomina ze sem taky cervenej :-D ale zase mam zlutou kosticku ;-)
22.11.2011, 20:16 |
Alííí A jak se stanu VIP uživatelem? Já chci taky !
musíš zaplatit :D a to my červení odmítáme :D
A neslo by nejak vyrazne odlisit Tuner#2 a Zdeny60? Oba jsou modry a vzdycky kdyz spustej svoje (informacne velmi prinosne) debaty-prispevky v oblasti "home audio/video", tak jsem zmatenej kdo je kdo a uz jsem je parkrat zamenil :)
shamania> no leda dat jednomu z nich nejaky prefix, nebo suffix, jaky mel sveho casu erix7 ;-) jinak to asi nepujde ;-) a nemyslim si ze by to daryl delal ;-) i kdyz kdo vi ;-)
si jednomu klikni na nick a zesedne :-D
22.11.2011, 23:36 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-22 23:36:48
Tak teď nevím zda to mám prásknout a nebo si prostě jen užívat, ale nedá mě to...
Kdo to k*rva za mě zatáhnul, že jsem VIP? :-DDDDD
shamania: To poznáš snadno, píšu kratší elaboráty :-D a jinak díky za poklonu ;-)
23.11.2011, 09:46 |
Daryl (A)
VIP se nemusi jen kupovat. Muze se i zaslouzit. Je tu nekolik jedincu, kteri forum obohacuji natolik, ze si VIP zaslouzi zdarma. A jiste se mnou budete souhlasit, ze jak Tuner#2, tak Zdeny60 jsou zde velmi "zasluzni" :)
Az bude chvilka, bude mozne davat prispevkum hodnoceni jako je tomu treba na youtube. Pak vyjimecni uzivatele budou uzivat nejen vyhod VIP ...
23.11.2011, 09:47 |
Kapka (M)
Dobře Kamile..tak tohle schvaluju..
;-) nj sem nevedel ze se nekomu takto hodnost pridelila, om oznosti vim, ale realne nevim o nikom kdo by ji dostal ;-)
Daryl: Wow, spadlá sáňka šéfe...
Moc díky a snad vloženou důvěru nezklamu ;-)
23.11.2011, 13:01 |
Conan A co kdyby si Daryle taky zaplatail a byl modrej, co?
:-))))
23.11.2011, 13:39 |
Daryl (A)
cervena je vic sexy :)
23.11.2011, 14:15 |
JR A ja mam zase prd ....njn to jsou ty snazivky snazivy :-D
JRovi bych udelal hnedej nick...
to tu pak bude jak u hnuti duha ;-) kazdej svoji barvickou ;-)
Kua tady je tolik (M)ek ze bych si ho urval :-))) uz vim odkud ma michal ty smsmsmsmsms :-))) nekde s vama byl na pivu cooo? :-) byl jsem s(M)s(M) atp ;-)
Jo a modra je dobra ;-)
23.11.2011, 20:54 |
Alííí A když je někdo zelenej? (nemyslím ksicht)
Jinak taky hlasuju pro hnědou pro JRa. :-D
A aliii by mohl bejt bilej :-)))
23.11.2011, 22:25 |
Kesam Za leta dej barvy :D
Zdeny si zaslouzi na 100% pac obohacuje forum clankama na nedelni celodenni cetbu :D
24.11.2011, 21:17 |
Alííí Já jsem vůl, už to vidim, zelenej je (P). Ale teď tam zas v seznamu vidím jednoho šedivýho...(Komba).
Já kdybych byl bílej, tak mě v tom seznamu nebude vidět. Bych byl jak Hopkirk. :-)
sedej je ze si na nej kliknul, na nick a koukal si do profilu
24.11.2011, 22:24 |
Alííí Vy blbci, v životě jsem na Kombu nekliknul...! Králíku ty woe!!! :-DDDDD
Alííí: No a já mám šedivýho Tebe páč jsem to nevydržel a zkusil zda to funguje :-DDD Snad si to tu zas někdo nevyloží jinak :-D
Kua tak tady je to samej stolker? No potěš klobás :-)))
Luke: Woe co sem říkal :-P :-DDD
25.11.2011, 20:26 |
Alííí Tak fakt to funguje (nebudu řikat, na koho jsem si kliknul na zkoušku), ale Kombu jsem v životě nenaháněl...