Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zkusenosti s tlumicimi materialy?

o Navštíveno 4682x o
o 13.11.2010, 22:32 | Baaaarny
Zdravim vsechny.. chtel bych se zeptat zdali nemate nekdo zkusenosti s tlumicim materialem na vytlumeni dveri znacky tescound??? Vybiram vhodny tlumici material zatim jsem priklonenej k vibraflex 25. U toho tesnoud me zaujala cena 4mm s alu folii. pac vibraflex 25 me vyjdou 4 desky ktere se velikostne rovnaj jedne desce te tescound jeste o dost draz, a pri tom ten tescound je tlustci???

o 14.11.2010, 00:20 | hifimagor
tecsound nevim jak ted ale mel srackoidni lepidlo a jak se oteplilo sli dolu sjeli jak maslo. takze pokud se hodne nezlepsilo ciz ti tu nekdo snad povi bych do toho opravdu nesel
o 14.11.2010, 00:55 | MaxxT
ono je tlumeni a tlumeni, treba tecsound neni spatny, ale je s tim vzdy problem s lepidlem, spatne drzi v lete se odlepuje, takze treb ana podlahu proc ne, ale dvere strop - spatny

my delame pouze s AIV tlumenim a zkusenosti vyborne, auta v lete bez problemu

[ Link ]
o 14.11.2010, 00:56 | MaxxT
tady je to v akci

[ Link ]
o 14.11.2010, 02:18 | noclue
tecsound som mal na podlahe a v kufri a po roku som ho vyhodil, vobec nedrzal...
radsej stp, dynamat, rozne alubutyly....
o 14.11.2010, 09:42 | hifim@ni@k
Tecsound nebrat. Sice relativně držel, ale ta folie je tenká a neplní funkci jako u Dynamatu eXtreme.
Pokud použiješ Dynamat, tak při stejném zpevnění ušetříš polovinu hmotnosti oproti Tecsoundu.
Vibraflex je vyzkoušený a cena je slušná.
Věř tomu, že v konečném výsledku na tom Tecsoundu neušetříš. Prostě za tu cenu nestojí.
o 14.11.2010, 13:24 | DaveX
Já jsem teď po roce a půl rozebíral přední dveře vytlumené vibraflexem a můžu jen a jen doporučit. Drželo to jak přibité a měl jsem co dělat, abych to dostal dolů. Jinak auto bylo cca 15 měsíců venku, negarážované. Až teď poslední 4 měsíce stojí v pergole.
o 14.11.2010, 18:57 | wattman
Vibra je klasika, ale zda mohu doporučit echt material, bude to toto:
[ Link ] ;
o 14.11.2010, 19:52 | hifimagor
ja byl hodne spokojen i se sikadampem
o 15.11.2010, 00:29 | rebel
Vibraflex není špany ale nesmíš narazit na spatnou várku pak se ti to odlepí v létě a budou ti mazat med kolem huby že jsi to špatne nalepil
o 15.11.2010, 09:16 | Ravo | Upraveno: 2010-11-15 10:37:03
Vibraflex v pohodě, asi nejlepší poměr cena/výkon.

Odloupl se mi jenom tam, kde jsem ojebal odmaštění (zůstalo mi tam trochu vosku - vytlumil jsem už docela dost aut), myslím že by se odloupl i jiný materiál, fígl je v tom, že jiný materiály jsou obvykle něčím zpevněný (sendviče), takže vizuálně to nepoznáte pokud to neupadne celý (nebo spíš hodně špatně, pokud nepojedete centimetr po centimetru), drží to za místa kde se to chytlo..
o 15.11.2010, 13:56 | prohifi.cz
2 Baaaarny: poradim Ti, at neresis tloustku materialu. Kazdy material ma jine vlastnosti a nemuzes srovnavat treba Vibraflex s 2,5 mm tloustky s Tecsoundem 4 mm.

Oba materialy maji uplne odlisne slozeni a z toho plynouci vlastnosti, takze tloustku neber jako rozhodujici cinitel ovlivnujici vysledny tlumici ucinek.
o 15.11.2010, 14:48 | rebel
Ravo: nene není to jen tak ja sem to měl odmaštěný a vosk odstraněný nejsem idiot.Nedělal jsem to poprvé zkrátka byla vadná várka a prodejce přestal komunikovat to je celé kouzlo.Jde o to od koho se to koupí a jak kdo k reklamaci přistoupí
Vibraflex jsem nedával poprvé a jetše jsem přez to dával braxe pastu a nemělo to chybu.

A co se týče tescoundu 4mm není to špatné taky to funguje ale ten je dobrej dle mně na podlahu auta a ne na strop a boky to je oničem
o 15.11.2010, 15:31 | vinzek fa
ja mam ted celi auto z vibrafleksu nalepil sem to prez zbytky stareho lepidla a drzi to vsude bez problemu samozrejme je spousty dalsich tlumeni dinamat je to samy jako tecsound jen drahy z jinym nazvem a vubec to nelepi
pokud to mas jen pro svoji potrebu pouzij jakejkoliv material spokojenej z prilnavosti sem byl i u AIV
o 15.11.2010, 15:36 | rebel
nazdar vincku ty nam tak ještě žiješ jo
o 15.11.2010, 17:14 | endru.ondra
Jinak ta AIVa držela fakt dobře, jsem jí dával do dveří octávky a bylo to dobrý můžu ji jenom doporučit.
o 15.11.2010, 17:33 | Vencaf
vinzek: to jsi vzal kde, že Dynamat je to samý jako Tecsound jen drahý s jiným názvem? Viděl jsi Dynamat jinak než na obrázku?
o 15.11.2010, 17:39 | Gervis
já dával na střechu dynamat extreme a maximalní spokojenost...i když je tam celkem vysoko cenovka tak je to určitě to nej co jsem kdy držel v rukách :-))
o 15.11.2010, 17:44 | vinzek fa
Vencaf jo mam ho v jednom aute na podlaze a ani na tej podlaze to nedrzi meky je to jako blato a je to predrazenys jako prase pisu o dinamat extreme ostatni druhy tohoto tlumeni neznam a po zkusenosti s timhle nechci znat za tu cenu radej koupim DBblue to drzi jako kurva
o 15.11.2010, 18:06 | Vencaf
já mám s Dynamatem Extreme ty nejlepší zkušenosti, Dyn.Original mě moc neuchvátil,ale Extreme drží perfektně..
o 15.11.2010, 22:15 | rover (WoodTech)
vzal bych bud STP,silent coat ,sikadamp. Vibra je moc těžká a místama to prostě nedrží což se ztratí když to nařežeš na menší kusy a překrýváš,mam to mimo jiné v autě a už bych to nedoporučil. Tecsound je mrdka . AIV dobrý,drží pěkně ale zdá se mi menší učinost proti ostatním co sem uvedl nahoře.Jo a dinamat extrem je dobrej ale dát ho tak ve dvou vrstvách a to je nesmysl cena .
o 16.11.2010, 00:08 | dejvyxxx
Tecsound velice spatne zkusenosti :( jedině vibraflex,Dynamat a jiné podobné.Ve výsledku budeš spokojený.Ještě mi hodně vyhovuje Brax pasta ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4425 sekund.