Navštíveno 6027x

zesik helix HXA 500
radio origo Alpine /zachovano kvuli vzhledu paluby a BC
predek komponenty Eton 525 13cm kompa
zadek origo papiraky bmw/ty hrajou jakoze jen trochu..o]]
sw MTX 8'' black gold
hraje to zcela neuveritelne az jsem tomu neveril..o]]
foto moc neni,pac jsem fotil az pri vyrobe boxu

dvere zachovane,aby nic nelakalo

nikde nic videt..o]]

18.03.2012, 15:52 |
vypuk Takže až budeš chtít sklopit zadní loketku, tak stačí trošku volume jo? :-D
kabelaz jeste nemam ucesanou.o]

Kde a kedy sa vidíme? To chcem počuť :-)
zajimave ,,jednoduse´´vyreseno,me se to libi

18.03.2012, 19:18 |
wefa Řešení SW mě překvapilo, originální. Za mě good.
Pěkné. Jen ten koberec na subu mohl být méně chlupatý. Dá se koupit taková jako Alcantara za pár korun a bylo by to asi blíž tomu originálu na opěrácích.
Helix je krásné a kvalitní železo. Třeba někde poslechnu.

18.03.2012, 19:42 |
choze Pekna práce. Jak mas uchycenou tu ozvucnici?
diky za reakce...
koberec je trochu vyssi,ale jiny nebyl rozumne rychle k sehnani a neni to tak extremne jine,barevne to bude ono,jen kufr neni uplne vytepovany..o]]
prichyceny je to 4x vrutem v rozich,kde je origo takovy ramecek s ohnuteho plechu a ten je v vsazen do te MDF co je ve druhe vrstve na bedne...

18.03.2012, 20:32 |
Toxxx Riesenie subu je dost dobre:)Paci sa mi to:)

18.03.2012, 22:59 |
MAX Takže Osmičkou MTX jsi vyřešil ten původní freeai co jsi chtěl jo? A proč padla volba zrovna na MTX? Já uvažují o nějakých dvou 6" subech (Kicker nebo raptor - ale ten je dost hluboký) na zmůstkovaný Helix 400MKII. - možná ještě 8" pod sedačku ;-)
Jinak ta 500ka hraje moc pěkně, sám jsem jí nějaký čas měl a jelikož jsem k ní měl i 1000QX, tak jsem jí pak vyměnil za 400ku..
Dobrý Pavle... do e39 sedan se dělá hudba blbě :-)
k007:neni problem,az pojedu kolem a nebo se zastav...o)
max:jj puvodne to mel byt freeair ,aby se nemusela delat bedna a hralo to do kufru,ale jelikoz zadna kloudna neexistuje,tak jsem schanel neco jineho..
MTX proto,ze jsem se k nemu dostal nahodne ,je to starsi model,ale byl novy,nekde lezel dlouho na sklade,ma psanych 100Wrms a helix mu dava tech 150 a je to akorat.....
pokud das jeste mensi sw,tak tam moc nizsi bassy uz nebudou..
no extra zes jen na sw jsem nechtel,pac se to tam rozumne nevejde...
marwal: hele vratil ses po letech odmlky? :-D
pavel: stejne Ti chci privest ten domaci zesik

19.03.2012, 20:10 |
MAX Pavel - no já mám ještě Kicker Solobaric S12L74 pověšený na tom 1000qx, ale jednalo se mi o využití další 400ky. A napadly mě kickbasy (Raptor nebo ty kickery, ať držím značku) nebo 8" Aliante pod sedačkou v případě, kdy budu muset ten Kicker z kufru vytáhnout. Byť je v 25litrové uzavřence, tak na dovolenou třeba zavází..
k007..jasny...
max:nevim,jake extra basy chces,ale me tam tedy plne vyhovuje to co jsem ted udelal...
nicmene pod predni sedacky podle me zadnou bednu nedas,neni tam misto,kdyz das sedacku uplne k zemi,neni tam vubec nic....
2 Pavel528: Ty ma snáď schválne ignoruješ a u mňa je to otázka života a smrti :-D Ideš na Strahoff 11.4? Alebo sa vidíme inokedy? POTREBUJEM to počuť :-)))
slim:nejak jsem te prehlidl...DD
no poslech neni problem...takze pokud by si jel kolem,zastav se...
Strahov nevim,zda prijedu,mozna...

20.03.2012, 00:03 |
MAX muSlim :o))
Pavel, no já u mého auta nastavení výšky sedaček nemám - normálně tam mám místo na šuplík, ale kickbasy do dveří budou asi praktičtější.. ;-)

20.03.2012, 04:39 |
Tendr Pavel: Myslím, že mnohem lepší řešení než free-air sub. Řešil jsem to před x lety do stodevadesátky. Bral jsem tenkrát nějakýho 12" Magnata (Shockwave nebo tak nějak) od Yawora tuším a byl jsem z toho zklamanej, nehledě na to, že muselo zadní okno ven a rozřezal jsem půlku plechovýho "plata" neb W201 má nádrž za sedačkama a mezi kabinou a kufrem je plech, takže s obyč bednou se do kabiny nedostane žádnej nizkej kmitočet.