Navštíveno 4433x
31.12.2009, 12:45 |
koupi ZESILOVAČ POWER STRIKE PS 1200
[ Link ] Nemůžu o něm sehnat žádné informace
31.12.2009, 12:50 |
koupi tak už jsem něco našel je to New Sound Power Strike
31.12.2009, 13:04 |
koupi co jsem koukal na ty obrázky tak jsem nenašel přepínač na 2-3-4 kanály jde vůbec aby se můstkoval 3 a 4 knál pro SW
31.12.2009, 13:45 |
DaveX 3 a 4 kanál se běžně můstkují pro SW.
31.12.2009, 13:54 |
koupi já vím že jo ale nenašel jsem tam ten přepínač který tam běžně bývá
já bych řekl že to je supr kousek a určitě bych do něj šel..........
Midnite : hele už nechlastej :-))))))))))))))
neviem preco tieto OT admin nezakaze,
ten aukro-bordel s AUTOHIFIclub.cz ma tolko spolocneho ako kuchynsky mixer...
31.12.2009, 19:27 |
koupi asi takhle pro mě to neni já tu značku neznám a ani bych jí nechtěl
co jsem našel tak jí prodává
[ Link ] ale moc o kolo toho nepíše
31.12.2009, 19:32 |
Muff Kcemu potřebuješ přepínač??zmustkuješ to a je to ne??co ja měl zesaky tak žadny přepínač neměl-takže pokad tam není tak se snad nic nedeje :-)
Pojistky jsou myslím dohromady 40A tak nějaké výkon by to mohlo mít.. Néní to tak dlouho co jsem koukal na zesík s jednou 5A pojistkou.. :-D Tento zesík měl kamoš.. Ale 2k.. Byl zapojen na sw a zkoušel jsem i na repro.. Na sw hrál teda strašně.. Basák jen bublal, nebo jak bych to nazval.. :-)
to pepe, noclue, luda.... by mi zajímalo s čím jste začínali vy...
někdo se tu normálně na něco zeptá a vy ho tak odpálkujete??? spíš by admin měl zakázat takovýhle vaše OT, protože na tohle se autor neptal!!!!!!!!!!!
někdo se tu normálně na něco zeptá a vy ho tak odpálkujete??? spíš by admin měl zakázat takovýhle vaše OT, protože na tohle se autor neptal!!!!!!!!!!!
Je to jedno s čím začínali. Důležité je, že všichni přišli na to samé. S těmito nonamy se skutečně nikam nedostaneš.
Pokud chceš začít aby to mělo nějaký smysl, tak začni s MacAudiem, Crunchem apod. To má smysl. Časem zjištíš, že to také nehraje.
Ona totiž hranice hifi je celkem jasně daná ( parametrově i finančně ) a to, že se to někomu nelíbí je věc druhá. Také jsem spekuloval, ale stojí to jen spoustu peněz a času.
to já vím. ale dá se to napsat i jinak. taky jsem začínal noname shitem, přešel na sinus live a dneska mám hodněkrát dražší muziku než auto.to co jsi napsal o tom začátku zní o dost líp než co psali kluci nad tebou
cendler.: to byla ironie :D
01.01.2010, 11:43 |
Sodom Pepe689 to vystihl naprosto přesně.:)Je pravda,že se mohl rozepsat.
01.01.2010, 12:47 |
luda551 | Upraveno: 2010-01-01 12:49:29
no ja s takovejma nonama nezacinalv :-) drzel sem se overenejch vecí a nemusim litovat tech penez co sem do toho dal:-) protoze sem mohl aspon cekat ,,slusnej zvuk"....
Nemyslel sem to nejak spatne,ale je lepsí koupit neco ověřené nez pak litovat a kroutit hlavou že to hraje mene jak autoradio....
hotdog>
dufam ze na 5 Tvojich otazok staci jedna odpoved :-)
Zacinal som kolotocovym Kenwood radiom a SinusLive 16-kami a ovalmi bez zosiku....
Potom komplet vytlmene auto, prechod na ///A 9835
PhoenixGold Tantrum600.4 + Boston SL-serie repra + JL 12W3v2
a potom sa to rozbehlo kupou noveho zakladu, 3bulkpackmi Xtremu, Kopou ANS a TacMAtmi a Neotech kablom, Neutrik Koncovkami, dalsie 2 baterky do kufra, potom komplet prekablovane Stava Stinger, reprokabel Kimber 8TC.... na 3W aktiv a frontsub.
//A-DVA+PXA+RUX, potom Pio DEX+DEQ, teraz ODR procaky, v skrini Naka CD700-II + externy DA-menic a Zapco SLX-4 symetricka 4p vyhybka,
Elate6 3W, prestup na Supremo6-Set + novy stred, dalej na AudioDevelopment MM1+4+6, nakoniec Vipera 6 a W800neo, Visaton TIW250xs, Peerless XXLS10, a milasek Stroker v SQ-BP
Uzavrete ozvucnice v palubovke a vo dverach, frontsub pod kastlikom....
Phase Opus, nejake modre VRX.2-ky, zopar Genesisov serie II a III od SA30 po DMX, pozicane PG Titania, potom Zapca Competition a Studio od 100-ky pod 600-ku, aktualne 7ks....
Buducnost? A bude cas na install tak bud dalej armadu od pana Zeffa, alebo mozno nejaku polo-vlastnu vyrobu na lampach alebo Tru....Scanspeak Illuminator, 1palec Ring 4.5palec do palubovky a 7palec v BR do dveri :-)
no jako ti predemnou,neres nesmysly a kup neco solidniho a znackoveho
napr tady
[ Link ]
Když se vrátím k původní otázce, tak tyto zesíky byly na trhu i s logem Climax - pár ks jsem jich před lety také prodal - jediný se nevrátil a hrálo to jako vše za ty peníze. Tahal to sem Autodax.
A koukni k tomu Pavlovi - máš to rovnou od "servisáka" s jasným "pajšlem :-)