Navštíveno 30479x
14.06.2009, 19:41 |
cila chcem sa opytat ako je to u Vas v Cechah z potiahnutim do carbonu. Na Slovensku nepoznam ziadnu firmu a ako som hore uviedol v Cechach nemam prehlad. Dovolim si uverejnit par ukazok ...Uvadzam nejedna sa o foliu ale carbon platno 3K Twill 2x2 193g/sqm. Dakujem za pripadne odkazy.
14.06.2009, 19:41 |
cila
14.06.2009, 19:42 |
cila
14.06.2009, 19:43 |
cila
14.06.2009, 19:46 |
cila
pekny, tohle by me taky zajimalo...
par lidi tu karbonem u nas potahuje, co jsem se poptaval
No carbon je pekny, ale co ja znam technologije prace s carbon, je vzdy potreba forma k vytvoreni toho pohledoveho povrchu
14.06.2009, 20:18 |
cila | Upraveno: 2009-06-14 20:20:00
rad by som sa s ludmi co uz niekedy potahovali alebo s tym pracuju porozpraval ak je to mozne. Vsetky ukazky co vidite su rucne robene tu u nas na Slovensku - Kosice. Ale ako som uviedol rad by som nieco konzultoval. Kto chce vidiet viac urcite si to vyhlada na mojej web stranke. Dakujem.
P.S: Forma vobec nie je potrebna, bavime sa o potiahnuti nie vyrobe noveho kusu ...
14.06.2009, 20:54 |
mikirc | Upraveno: 2009-06-14 21:02:26
to tak to me zajima jak se to dela
Poťahovať? Načo? Tuzing? Mám chlapca, čo _vyrába_ z karbonu, toto mi príde zbytočné a tuzerské.. Samozrejme to je môj názor :o)
Slime protoze to je jen jedna stranka veci...
treba potahnout dily v interieru na tom nevidim nic tuzingovyho.
Tady nikdo neresi performance tuning, spis to beru jako stylingovou zalezitost.
Dělají to u nás ve spoilercentrum.cz
14.06.2009, 21:18 |
Kesam Jako Honza vypadá to dobře lepší jak samolepka a jak se to dělá je to podobné jako s laminátem ne?
2 Kesam & H-Honza: takže tuzing, ako som už povedal :o))))
14.06.2009, 22:45 |
noname |
editace tuzing je woe dodelavany drevo nebo debilni polepy v imitaci hliniku nebo carbonu...
14.06.2009, 23:34 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-06-14 23:36:49
Kamos potahuje carbonem a neni na tom nic sloziteho.
[ Link ]
15.06.2009, 07:57 |
cila to slim: nie kazdy tuner si moze dovolit vyrobu veci carbonu z formy. Tu neriesim ta je postavena na formach a na peniazoch! Ja sa bavim o potahovani co je mozno este niekedy zlozitejsie pri narocnejsich zaobleniach originalneho kusu ako jednoducha carbonova kapota. Na druhu stranu ako to bolo povedane aj v prispevkoch vyssie je to styling zalezitost. Niektori tuneri mi uz fakt pripadaju svojimi hlaskami ako keby chceli predviest len svoju dolezitost a pritom odpovedaju uplne mimo temy. Odkaz "mam chlapca co vyraba z karbonu" je len ulet nakolko ja "mam babku co vyraba zakusky"...Pytal som sa na odkazy ludi co to robia nie na teoretikov co si to daju urobit ! Ale vitam aj tvoj nazor. Aspon som sa trocha pobavil. Peace.
15.06.2009, 09:00 |
muSlim | Upraveno: 2009-06-15 09:02:04
2 cila: Laci, Laci, chce to kľud. Povedal som svoj názor, ktorý sa možno väčšine nepáči, lebo ja osobne niesom na styling. Mám chlapca čo vyrába z karbonu, ale je to chlapec čo má úplne u piči veci ako internet a web, tak preto Ti sem odkaz nehodím a samozrejme cenovky sú trochu inde než čo si bežný... no nazvem to "tuner" dovolí. Tým nehovorím, že ja osobne, konkrétne na veci z karbonu, mám. A tam sme zas u toho, že keď na to nemám, tak neimitujem :o) Nemyslel som to v zlom, len som povedal svoj názor na poťahovanie, ale keď sa to niekomu páči, prosím... :o)
No v aute mam neco jako napodobeninu neco jako karbonu nebo co to ma bejt a rozhodne tohle vypada milionkrat lepe.
15.06.2009, 09:10 |
cila to slim: zjavne nerozumies o com pises. O akej imitacii hovoris. Na potiahnutie originalnych casti sa pouziva original carbon platno ako som uviedol vyssie. Tu nejde o imitaciu ale pracnu robotu o ktorej sa mi zda nemas predstavu :-(
P.S: Nazor som nikdy nikomu nebral ani brat nebudem. Len musi byt vecny ! Podme sa bavit odborne k veci preto som to tu dal. Najde sa niekto kto robi nieco take ???
2 cila: dobre stiahnem sa a prestanem rýpať... len na koniec, imitácia je pre mňa trebárs fotka:
14.06.2009, 19:42 | cila
To krídlo je celokarbonové že? :o) Ale už nič, končím, nechcem to tu rozhádať, nech sa tu bavia o tom zainteresovaní. Ahoj a veľa zdaru! :o)
vypada to pekne, proc ne. Pokud nekdo nema treba na carbonovou kapotu tak levnejsi variantou muze byt toto provedeni a proc ne?Jsou lidi které víc zajíma styling nez performance:o)na jake povrchy a tvary je mozno toto carbonove platno natahnout?Jak je na tom s vydrzi vuci oderkam,narazum,teplu,zime?Jak moc je to platno stale?Priklad:Pokud necham naraznik potahnout platnem z carbonu, odlitne kaminek co se stane?a)nic. b)kousek se odloupne c) jen praskne platno...kapisto?:o)
15.06.2009, 15:50 |
CervinVega | Upraveno: 2009-06-15 15:51:30
kdyby mi nekdo chtel vyrobit par kusu zaslepek místo šíbru, nebudu se zlobit, odbyt by na to byl... sibr-kopyto mam...
to DJ.UFÍK:
Teplo a zima tomu nevadi, nevim cim to chlapci delaji, ale pokud je to klasicka pryskyrice, tak to bude na odreni o neco malo nachylnejsi jak plast, horsi je kdyz s tim do neceho tuknes, plast je pruzny, uhlik ne, takze kdyz treba bys pri couvani naraznikem trefil sloup, tak plastovy naraznik by propruzil, uhlik ne, povrch ti popraska, ale vlaknum se nic nestane a bude to hodne videt
15.06.2009, 20:21 |
cila to DJ.UFIK: Potiahnut ide vsetko co ma tvar zaoblenia priamo umerny tomu ako sa natahuje platno. Myslim tym velmi komplikovane tvary sa musia robit z viacero kusov. Co sa tyka trvanlivosti, predpokladam ze tak ako kazdy vyrobok co je lakovany t.j. cele platno je pod masou laku. Cize oprava prelakovat ak by sa odluplo od kamienkov alebo podobnym oderom. Vyrobok je 5-vrstvovo lakovany ! Platnu sa pod lakom uz nic nemoze stat ! V zime nemam bohuzial este skusenosti ...ale ako som povedal pouzivaju sa tie najkvalitnejsie laky s UV filtrom.
Sem tam supnem tu par veci co sa teraz realizuju ako napr sada do Leona1P FR. Velmi oblubene su teraz volanty v kombinaci karbon - koza. Rad zaslem relne fotky pripadnym zaujemcom.
to CervinVega ak nepreplatis na poste preco nie !
15.06.2009, 20:27 |
cila mikirc: co rozumies pod klasickou priskiricou?
Chcel by som sa uz s niekym pobavit co ma uz skusensosti s potahovanim. Vyroba carbonu z formy je mi jasna a ako som pisal ovela jednoduchsia ako toto potahovanie. Najde sa prosim niekto taky? Odkazy prosim? DAKUJEM.
06.07.2009, 17:55 |
cila
06.07.2009, 17:56 |
cila
cila
cila
06.07.2009, 17:57 |
cila
06.07.2009, 17:57 |
cila
Uz se tesim az to bude v aute!A jeste ktomu v seatku!
06.07.2009, 17:58 |
cila
06.07.2009, 18:00 |
cila to kicker18... ale vsak to nejde k tebe :-)
myslim ze se tesim na fotky v aute,jasny ze to neni pro me :o))))))))
taky už sem to kdysi tady v čr viděl, stálo to pár kaček a výsledek velice pěknej.....jen to chce s citem a dát to jen kam se to hodí né s tim olepit celej interiér :)
10.07.2009, 19:18 |
cila Nismo.Power tvoj prispevok znie ako keby si tomu rozumel len bohuzial toto nie je folia a slova "stalo to par kacek" evokuje, ze je to "shit" ...
ty woe Nismo uz to fakt nehul at je to cokoliv :-)
mě se to líbí, jen jsem se tedy nedočetl zda to někdo v čechách dělá a na kolik to přijde
25.07.2009, 18:09 |
cila
04.08.2009, 10:20 |
mendo Laci len tak dalej. vizera to super. Ako origos. Dala by sa stym potiahnut napr. kapota?
04.08.2009, 10:28 |
Alííí Koukal jsem na to v Plasích u kluků v Seat Klubu, a vypadá to hezky, ale jak už bylo psáno - méně je někdy více.
07.08.2009, 22:16 |
cila to Alííí: o tom kolko toho v aute bude a v akom mnozstve rozhoduje predovsetkym "tuner", mi sme len upravcovia co to zrealizuju.
(vseobecne): Tiez razim cestu v jednoduchosti je krasa, co si myslim vidiet aj z mojho Garage Tuningu ale hned nadabim na par "tunerov" ktori to vsetko skrytizuju a oprskaju. Mna uz pri tuningu nemoze nic prekvapit. Ale predsa o tom tuning je a clovek s tym musi pritom pocitat len keby ti "frflosi" neboli taky co nikdy neurobili ani vlasok na aute ale kriticky budu. Len malo tuningovych nadsencov je co si vedia priznat pri tuningu chyby bohuzial par som ich spravil aj ja ale som sa aspon pri nich poucil !!!
to asi každej udělal chybu,ne jen jednu.chybama se člověk učí.ale všechno se dá spravit.já taky potáhl moc věci karbonem a nejak se mi to odlupovalo a už to mám jen na pár věcech a je to jedn decentní a su spokojenej.
27.08.2009, 17:06 |
cila kazdy sme iny ale toto uz aj mna prekvapilo. Bohuzial "zakaznik nas pan" a tak podme carbonizovat ...
27.08.2009, 17:07 |
cila
29.08.2009, 10:02 |
Fipo proč tě ten střed překvapil? mně třeba osobně se líbí víc karbon jak imitace dřeva. Horší by byla imitace karbonu. Hoď sem pak foto výsledku ;-) pokud tam bude jen pár doplňků v karbonu, tak je to fajn :-)
jediná firma co vím (neříkám že nejsou jiný)
je polášek ducati
[ Link ] myslím že dělá i kusovou výrobu ,cena netuším
ja som to už robil,jednoduché veci nieje problém.
používa sa na to špeciálna živica, ktorá je po vytvrdnutí takmer číra.pridáva sa do nej taký sajrajrt kt. zamedzuje vzniku bubliniek
obr.
mendo: kapota sa dá ale problém je v tom, že to plátno je dostupné iba v šírkach okolo 1m. takže kapota by sa musela robiť z dvoch kusov. alebo z troch ak sú na nej napr. dva prelisy
29.08.2009, 19:57 |
cila 1morok: nechcem viset diskusiu smerom jedna babka povedala ale nemozem s tebou suhlasit. Carbon-platno je aj v sirke 1.5m a prosim ta odkial beries vedomie, ze sa do zivice pridava "sajrajt" co zamedzuje bublinkam. Ked to nie je tajomstvo a take nieco existuje rad sa poucim. A este jedna vec by ma velmi zaujimala ako aplikujes zivicu tlakovou pistolou alebo rucne ?! A ked sa da hod vacsi detail co si robil na fotke nie je nic vidiet. Rad si dam poradit v tejto oblasti ...
vedomie neberiem.nepísal som o niečom, o čom som počul.ja som to robil. ty si sa pýtal, hľadal si niečo, ja som odpovedal.babky hovorili asi niečo tebe.
ja som si nechal poradiť od múdrejších a nešpekuloval som nad tým.vždy si nechám poradiť. tebe ale asi radiť netreba.
plátno o šírke 1,5m som nenašiel ani v jednom wwwshope v sk a cz.možno som len zle hľadal.
ja som nič neaplikoval.natieral som štetcom.aplikujú asi len profici. lepšie obrázky nemám.ten záber nebol robený kvoli tomu madlu a kvoli celým tapacíram.
ja myslel ze toto je dotaz a ona je to da se rict nabidka sluzeb :)
29.08.2009, 23:30 |
cila 1morok: ked dvaja robia to iste vysledok nemusi byt ten isty. Nazov vlakna je potahovanie carbonom nie ukazka calunenia tapacira. Samozrejme neberiem ti, ze si nechas poradit od mudrejsich ale musis potom pocitat a zvazit, ze mudrejsi sa potom budu pytat co za "sajrajrt" to pridavas do "specialnej zivice" lebo keby si to robil tak mi bez zvysenia adrenalinu co si mi privodil odpovies. Nikdy som sa nehral ani nemam dovod hrat sa na pana mudreho. A dalej keby si to robil tak neplesnes chujovinu, ze je to jednoduche. Jednoduche mozno pre toho kto to robi v profesionalnych podmienkach za pomoci "autoklave" ale nie "rucne" kde musis vsetko pracne odmakat ! Vakuova pumpa ti asi tiez nic nehovori hlavne, ze pridavas "sajrajrt". Moj nazor ze realizaciu carbonu si tak mozno videl na YouTube. Rad sa s tebou o carbone pobavim a aj s tvojimy radcami ...
Ak si nepostrehol a necital cele vlakno tak to urob cim skor !!! Alebo na druhu stranu konecne niekto kto mi moze potvrdit alebo vyvratit skusenosti s carbonom.
30.08.2009, 09:50 |
1morok | Upraveno: 2009-08-30 09:53:38
si naomyle,čítal som celé vlákno.čítal som aj iné tv.vlákna.celkom sranda. ten obrázok nemal byť ukážkou čalunenia.jednoducho nemám iný obrázok tých madiel. nefotím si všetko čo robím. aby som každému ukazoval aký som majster.náhodou viem čo je to vákuová pumpa, aj viem na čo sa používa. drobnosti do interiéru sa dajú robiť aj bez pumpy.
ty si sa na začiatku pýtal, či niekto nepozná niekoho, kto to robí. ja som len napísal, že som to robil a ty len zpochybňuješ všetky moje slová. tá vec, ktorú do živice pridávam sa volá v preklade odvzdušňovač. a tá živica nieje obyčajná chs109 alebo epoxi1200 ale uv žiareniu odolná špeciálne určená na výrobu pohľadového carbonu. ty mudrltan, si kúp 1m2 uhl.plátna za tisíc korún a potom na to napatla nejakú nepriehľadnú sračku a podel sa so mnou o tv. skúsenosti.
-Alebo na druhu stranu konecne niekto kto mi moze potvrdit alebo vyvratit skusenosti s carbonom.-???
čo vyvrátiť? čo potvrdiť? že sa to dá urobiť?
30.08.2009, 10:16 |
cila skusenosti vidis na prilozenych fotkach robene detailne s porovnanim tvojho vyrobku kde nie je vidiet nic len kus cierneho madla. Nikto netvrdil, ze sa to neda urobit len skusenosti z tejto oblasti su velmi chabe a keby to bolo take jednoduche ako hovoris tak by to robil kazdy napr. ako aj Ty len ci kvalitne to musia posudit iny. Podroboval si vyrobky co si si urobil testom napr. ako sa budu spravat pod teplom cca 80 stupnov, co tak odlupovanie carbonu od povodneho materialu na ktory ho nanasas alebo si to robis ako konicek len tak. Potom mi velmi neporadis. Mna nepresvedcis silackymi recami tie si nechaj pre inych pre mna je dolezity celkovy efekt a 100% kvalita.
30.08.2009, 10:22 |
cila
30.08.2009, 10:26 |
cila
cila, nemám viac čo by som dodal. netestoval som to pod teplom cca 80 stupňov.
myslel som, že to chceš skúsiť sám, takže tam smerovali moje príspevky.
ale teraz vidím že ty už to máš hotové. tak beriem späť.
zmazal by som to všetko, ale už sa to nedá.
ospravedlňujem sa
30.08.2009, 20:25 |
cila ospravedlnenie samozrejme prijmam a som velmi rad, ze si to pochopil, hoc popravde si ma trocha na dnes rozsteloval a v garazi som makal len na 50%. Nie som z tych co sa chvacu som len pedant co chce mat vsetko na 101%. Uvedomujem si, ze technologiu vyroby carbonu mi nik co to sam neskusil nepotvrdi alebo nevyvrati. Hladam uz dlhsie niekoho na objasnenie si niektorych aplikacii ale asi to nie je az take jednoduche ako si to napisal v prispevku vyssie. Urobit vysledny kus tak aby stal zato stoji hodne driny a namahy. Je to rucna praca, prihodim foto aj celej pristrojovej dosky ked bude hotova ... a k tvojmu "odvzdusnovacu" a vymenovaniu nepouzitelnych zivic sa uz nebudem vyjadrovat :-) Fakt rad by som nadabil na ludi co s tym maju dlhsie skusenosti ako my ...
tak príjmaš?ty si fakt mimo
cila máš to pěkný to ano
ale ze začátku asi každý myslel že sháníš informace jak na to
a ve výsledku se tu povyšuješ nad těmi co se ti snažily poradit
to není hezký
02.09.2009, 20:37 |
cila cim prosim ta sa chcem povysovat. Mas taky pocit ? tak potom sa velmi mylis. Nie som z tych co sa daju "opit rozkom", to ze zhanam informacie je pravda ale informacie ktore napomozu. V tom vobec nevidm povysovanie ak to tak vyznieva tak len u tych ktori si to pripustaju. Nie je dovod na povysovanie ...
cila: ano i ja mam ten pocit. To same si predvadel v sekci autohifi kdyz si ukazoval prvni instalaci. Mel si tam chyby a to ze si do toho dal xxx penez neznamena ze si hvezda
02.09.2009, 20:54 |
cila to midnite: chcel som to hodit za hlavu ale ako sa poznam, nedalo by mi to vyjadrit sa. Hviezdou si ma nazval len ty. Nikde vo svojich prispevkoch nezverejnujem kolko penazi ma stoji tuning. U mna su peniaze v tuningu druhorade. Prvou je vasen a radost z toho co robim. Nie som profesional som len garazovi tuner co ma radost ked sa mi nieco pekne podari. Od toho ale ci to je pekne su druhy aby to posudili. Audio-tuning uz som to povedal je asi najtazsi tuningovy chlebicek. Ze clovek urobi chyby je asi viac menej v oblasti ktorej nerozumiem asi normalne v tom by som nevidel ziaden problem a preto nerozumiem tvojmu prispevku ...
nerad slysis kritiku a nazor nekoho kdo tomu ocividne rozumi tak jako ty ne-li víc. to co napsal midi ti psalo i par lidi v tvem tematu o prvni instalaci
03.09.2009, 11:00 |
cila to midnite:keby som vcera pisal odpoved asi by sa ti nepacila. Rano mudrejsie vecera je osvedcena metoda. Dnes sa na tvoje slova kritiky pozeram inymi ocami. Ano som "iny" ale urcite nie povysenecky alebo najmudrejsi. Pisanie prispevkov je aj o emociach v danej chvili ako je clovek naladeni, urcite by som z nich nesudil typ cloveka ako si to urobil ty. Pripustam ba naopak ziadam o kritiku ale musi byt konstruktivna a vecna. Nikdy som sa nad nikym nevystatoval ani to nikdy robit nemienim. Nie som firma som len "freak" ktory si buduje vlastny imidz mozno niekomu to je od zaciatku jasne iny to pochopia neskor. Je velmi tazke so mnou spolupracovat ale su ludia "priatelia" ktori mi pomahaju a som im pritom zato nesmierne vdacny a stastny, ze takych par priatelov mam! Vies ja uz nie som 20-rocny chalan mam uz nieco prezite, verim ze este nieco prezijem a znova sa budem opakovat v tuningu ma uz nic nemoze prekvapit ani pozitivne ani negativne reakcie. Ja zijem z tuningovej reality ktora je uplne niekde inde ako na diskusnych forach. Nikomu nic som zle svojimi prispevkami urobit nechcel, nikomu som nevinadal len si obhajujem svoj nazor ktory na druhu stranu pre druhych nemusi byt pozitivny. Zase na druhu stranu viem si spocitat, ze aj druha strana ma niekedy pravdu a nikdy som jej zato nekrivdil, ze ma na to upozorni. Popalil som sa na viacerych svojich chybach a rad by som uz postupoval len smerom nahor hoc pady patria k zivotu. Asi tolko ... a jedna rada Midnite nevypisuj nazory inych co o mne napisali to nechaj na nich ty pis iba svoje nazory sam za seba !
11.09.2009, 09:57 |
cila spominana prestavba dreva na carbon ...
to cila: clovece robis neskutocne pekne carbony - podelis sa s nami o skusenosti?
Aky pouzivas postup a materialy?
Kde ich kupujes?
To fakt vyrabas v garazi?
Koho sa ty chces este pytat na skusenosti?
Mozeme sa pytat my?
cila: dokazal bys podle plechove predlohy udelat airbox?
18.09.2009, 08:36 |
Kapka (M)
cila:hod sem nejake fotky z postupu..prosim
11.12.2009, 11:52 |
cila Disk O.Z. Racing 10Jx20 pred dokoncenim ...
12.12.2009, 12:33 |
cila
jako ty ostatní karbonové věci jsou uplně super, a dost se mi líbí, když někdo dělá nějaké "řemeslo" kvalitně, jako je tohle, nebo něco podobného, ale ty poslední kola jsou dle mě naprosto strašné, a osobně bych si je nedal na auto ani v garáži...jestli to dělá ten tvar středu, nebo ten karbon na nich :-/
14.12.2009, 09:42 |
Alííí crestik: Podle mě je to jen narychlo vyfocené, a v reálu to bude luxus.
14.12.2009, 16:44 |
Kesam Tak ten disc je hustej pane palec nahoru.
hnusný kola i bez karbonu
14.12.2009, 21:04 |
Kesam Pořád hezčí než škodovácký apola nebo jak se to jmenuje :-)
14.12.2009, 21:46 |
gizmi Neni tu nekdo z Plzne nebo Prahy kdo by tohle zvladl? Jednalo by se o 2 madla a ramecek stahovani oken do GIVka.. Je to asi jediny prakticky napad jak neco udelat s tim pogumovanim co se loupe..
30.01.2010, 18:41 |
cila
kua dodelavam hajzl a nemuzu nikoho najit, byl bys schopny udelat i tohle?
Je to dualni splachovaci tlacitko...
Psal jsem na ICQ ale neodpovidas...
30.01.2010, 21:19 |
cila Urcite ano ale az v dubnu (04/mesiac). Musime podokoncovat zacate zakazky. Musi tam byt ale minimalna medzera cca 2mm co podla obrazku by malo byt. ICQ som uz fakt dlho nemal zapnute :-(
Musis ho ale poslat rozobrate, nie ze ho poslem spolu z WC :-)
31.01.2010, 11:22 |
Evil Cau Cila take jsem psal na icq a nic:) jaka by byla cena potazeni kapoty na 6n polo? a za kolik delas disky kol? nejsou po tydnu obouchane od kaminku?? cena?
31.01.2010, 12:07 |
cila sorrac kapoty zatial nerobime, technologiou ktorou to robime sa nam osvedcili len veci do urcitych rozmerov... Vsetky veci ci interierove alebo exterierove su v konecnej faze lakovane kvalitnym UV lakom a vypalovane v peci ! Disky su zatial v stadiu testovania verim, ze MB na ktore idu to otestuje dokonale ... Skusame robit aj jedno dielny disk ale ten musel prejst malou upravou urobenia drazky a to asi kazdemu sa nebude pozdavat !!!
01.02.2010, 18:43 |
cila
01.02.2010, 18:44 |
cila
01.02.2010, 18:45 |
cila
01.02.2010, 18:47 |
cila
01.02.2010, 18:48 |
cila vyrobime volant aky tvar si len vymyslite so 100% zachovanim funkcnosti airbagu ...
01.02.2010, 18:49 |
cila
02.02.2010, 10:09 |
Syrup samozrejme chapu -nas zakazni,nas pan- .. ale ten posledni interier je des bes
03.02.2010, 21:35 |
Kesam Dobře ty máš tu zájemce na karbon hele new přispěvek chce sání na kapotu :-)
04.02.2010, 14:59 |
cila ... technicka prestavka od 24.02. do 31.3.2010 ...
13.02.2010, 13:13 |
cila ... snad to do toho 24.02. este stihneme ...
07.03.2010, 12:17 |
ZMIJA TO: cila. Prosim ta napis mi na mail michal@msj.sk, chcem nieco prebrat.
29.05.2010, 18:22 |
cila
29.05.2010, 18:23 |
cila
29.05.2010, 18:24 |
cila