Navštíveno 15894x

Tak jsem minuly rok zase trosku nyni uz finalne upravil esco. Pridam par fotek z prubehu :)

08.03.2013, 16:14 |
AR kurna carbon blinkry sou nej ;)
Diky, takhle jak to je tak uz to asi i zustane. Min rok jsem ho nabidl i k prodeji ale po 3 mesicich jsem to vzdal... normalni clovek nenapsal a prodavat ho za baksis se me taky opravdu nechce.

08.03.2013, 16:41 |
TROY dotaz - co tě stáli ty komponenty na potažení karbonem?
Mám něco podobnýho a rád bych to dodělal :)

Troyi, kdyz pominu ten silenej cas co jsem s tim stravil tak to 2x levne taky nebylo...nicmene porad to byla minimalne tretinova cena toho, kdybych si to nechal nekde delat.
Vse je z havel composites kde me i velmi ochotne poradili. Jestli chces, pisni me na honzas.soukup@gmail.com a poradim ti co presne koupit + postupy.
TROY : voe si děláš kozy ne ? :) že máš taky 3ku golfa to je ok, ale že tam máš uplně stejný rádio co my tak to už je moc :)

08.03.2013, 18:06 |
TROY NP
:D nj clownovina :D

08.03.2013, 21:34 |
dolph TROYi jestli potřebuješ mít jen carbon look tak jsem schopný udělat.. kdyžtak napiš na mail
Pecka jako vždy. Ten carbon look to je fólie a na tom lak a nebo jsou to pravá vlákna (nalepená?) a přes to lak?
Tam vidím jen mail/firmu a nechápu proč budu psát dotaz, když mě tady majitel určitě odpoví. Nepotřebuju to řešit teď ale třeba někdy časem a je to jen na rozšíření obzoru.

09.03.2013, 11:30 |
TROY je to origo uhlíková tkanina - to samý mám já :)
Dolph - nj jenže já chci origo karbon :)

09.03.2013, 12:30 |
dolph TROY: ok.. proto jsem se ptal :)
Tuner: Je chci podotknout, že pokud zalakuješ folii viz třeba od 3M tu matnou (mám vyzkoušeno), tak je po karbon looku a je to defakto jen černá. Ten efekt je tím že folie má drážky a pracuje s lomem světla.
Tweety_xx : Tak teď jsi mě ušetřil spousty práce k ničemu:)Dík
Ebeerman: Zkoušel jsem to už dávno chvilku po tom co se to objevilo. Chtěl jsem aby to vypadalo realističtěji, než jen folie. Už to že je to matné. A holt je to tak. Bude to podle mě u všech které jsou typově stejné jako ta od 3M. něco jiného to bude, když ten karbon look je na folii natisknutý. Ale tam zas většinou ten vzhled není moc reálný.
Ohledne carbonu odpovim do mailu zitra, mel jsem toho ted celkem dost. Jsou to plastove dily potazene uhlikovym vlaknem, na vyrobu bych si netroufl :)
carbon 1*** to mě zaujalo nejvíce!
šikula...

10.03.2013, 19:23 |
Kesam Chlape hodně brutál.Nakonec jsi neprodal jo?
Jo, kdo by to chtěl :D Dnes jsem odpověděl vše co se ptali na uhlík :) Omlouvám se ale nějak nebyl čas něco sesmolit :)

14.03.2013, 15:23 |
TROY :D HAVEL bude mit ted rekordní tržby :)
:D jsem zvědavej kdo se do toho pustí :)

18.03.2013, 11:45 |
TROY já jim už psal :) tak čekám na kalkulaci
Jediný čeho se bojim jsou oblý tvary který nebudou uplně přesně obepínat
Není to tak hrozné ale musíš dávat velkej pozor aby se ti nerozjeli vlákna....

18.03.2013, 12:49 |
TROY právě :(

23.04.2013, 23:22 |
Timbo | Upraveno: 2013-04-23 23:22:57
Ty vole fotky jak od reporteru z novy, na kazdy druhy se valej rukavice :-)
Sory musel jsem.
Cim jsi strikal tu termopasku na vyfuku? Normalne vypalovackou na vyfuky?
Mam s tim omotany svody na masine a kdyz to konecne docoudilo tak se to zabarvilo tak, ze uz se mi to nelibi tak premyslim co s tim.

24.04.2013, 22:16 |
CVakk kolem jakýho čísla se motá cenovka ?
CVakk: pokuď si dobře pamatuju tak v inzerátu byla cena 75 :-)
75 tam bylo a je, nicmene to je jen takovej hokus pokus spis ze zajimavosti. Striknuty je to klasickym vypalovacim sprejem cerne barvy, cena asi 180kc...a drzi to perfektne. Tak a ted me Rajdlos nebude mit rad :-D