Navštíveno 9894x

30.12.2013, 22:10 |
Alííí Poradi nekdo, jestli muzu dat do mlhovek xenon HID sadu, i kdyz mi zaroven mlhovka funguje jako corner-light? Co to pak bude delat?
Nemam tam dalsi zarovku, je to jen ta jedna, myslim H1 nebo H3, a ta se rozzina a pohasina. Klasika VW.
Dik.
Čágo na toyotě mámě dodělávaný rozsvícení mlhovek do zatáčky a bohužel když jsme na to dali xenony nešlo to dávalo to málo proudu a xenony neumí pomalé rozsvícení.. , musí tam být obyč žárovka :/
Kdyžtak tu sadu máme zbyla nám proto :/ H3 to je :--)

30.12.2013, 22:43 |
Alííí Myslel jsem si to, ze to asi nenastartuje.. :-( Takze SMD zarovka bude muset stacit.
Nebo uvidime, jestli to nekdo jeste nevymyslel.
muze mi nekdo vysvetlit jak funguje xenonove pridavne dalkove svetlo kdyz se pri normalnich xenonech mu dlouho trva nez se nastartuje a navic mu hrozne skodi neustale zapinani a vypinani.. tak by me zajimalo jak je to vyreseny protoze se daji normalne koupit komplet svetla s xenonem sice je to docela garda za ne ale i tak..

31.12.2013, 17:11 |
Alííí tinky.linky: U xenonu je vetsinou dalkova houkacka resena druhou parabolou s normalni H7 zarovkou, takze no problema. I kdyz ja mam origo bixenony, a houkacku mam taky jen xenon (se zhasnutejma svetlama bliknu jen a pouze xenonem, zadna zarovka).

31.12.2013, 17:29 |
tinky_linky | Upraveno: 2013-12-31 17:31:36
jo coz to je mi jasny.. ale mam´na mysli PRIDAVNY DALKOVY svetla ktery se daji do koupit ;) viz:
[ Link ]

31.12.2013, 19:17 |
AR a co ti není na těch světlech jasné? Normál přídavky, jebneš na auto a jak chceš tak si je zapojiš ne?
Luckybond-co za tu H3 xenon sadu? Jen bych potreboval videt jak je to reseny kabel od trafa k vybojce. Cca delka toho kabelu.Neni mi jasny jak zachovat tesnost mlhovky po instalaci. Alii- SMD H3 mam zase ladem jedny ja ;-) Nejak me to neoslovilo v mlhovkach. tinky-linky- ja mam v aute origo od projekt-zwo na dalkovy zvlast taky extra xenon D2S a prvni prepnuti na dalky se ceka nez se nazhavi a pak uz pri prepinani nabehnou v pohode rychle. Taky jsem se tomu nejdriv podivoval ale svetla uz mam v aute ctyri roky a najel jsem s nima vic jak 100 tis.km a zatim jsem vybojky ani trafa neresil. Jinak to sviti neskutecne.