Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Corner light s xenonem?

o Navštíveno 9894x o
o 30.12.2013, 22:10 | Alííí
Poradi nekdo, jestli muzu dat do mlhovek xenon HID sadu, i kdyz mi zaroven mlhovka funguje jako corner-light? Co to pak bude delat?
Nemam tam dalsi zarovku, je to jen ta jedna, myslim H1 nebo H3, a ta se rozzina a pohasina. Klasika VW.
Dik.

o 30.12.2013, 22:29 | Lukybond
Čágo na toyotě mámě dodělávaný rozsvícení mlhovek do zatáčky a bohužel když jsme na to dali xenony nešlo to dávalo to málo proudu a xenony neumí pomalé rozsvícení.. , musí tam být obyč žárovka :/
o 30.12.2013, 22:29 | Lukybond
Kdyžtak tu sadu máme zbyla nám proto :/ H3 to je :--)
o 30.12.2013, 22:43 | Alííí
Myslel jsem si to, ze to asi nenastartuje.. :-( Takze SMD zarovka bude muset stacit.
Nebo uvidime, jestli to nekdo jeste nevymyslel.
o 31.12.2013, 12:18 | tinky_linky
muze mi nekdo vysvetlit jak funguje xenonove pridavne dalkove svetlo kdyz se pri normalnich xenonech mu dlouho trva nez se nastartuje a navic mu hrozne skodi neustale zapinani a vypinani.. tak by me zajimalo jak je to vyreseny protoze se daji normalne koupit komplet svetla s xenonem sice je to docela garda za ne ale i tak..
o 31.12.2013, 17:11 | Alííí
tinky.linky: U xenonu je vetsinou dalkova houkacka resena druhou parabolou s normalni H7 zarovkou, takze no problema. I kdyz ja mam origo bixenony, a houkacku mam taky jen xenon (se zhasnutejma svetlama bliknu jen a pouze xenonem, zadna zarovka).
o 31.12.2013, 17:29 | tinky_linky | Upraveno: 2013-12-31 17:31:36
jo coz to je mi jasny.. ale mam´na mysli PRIDAVNY DALKOVY svetla ktery se daji do koupit ;) viz: [ Link ]
o 31.12.2013, 19:17 | AR
a co ti není na těch světlech jasné? Normál přídavky, jebneš na auto a jak chceš tak si je zapojiš ne?
o 31.12.2013, 22:15 | Transportérák
Luckybond-co za tu H3 xenon sadu? Jen bych potreboval videt jak je to reseny kabel od trafa k vybojce. Cca delka toho kabelu.Neni mi jasny jak zachovat tesnost mlhovky po instalaci. Alii- SMD H3 mam zase ladem jedny ja ;-) Nejak me to neoslovilo v mlhovkach. tinky-linky- ja mam v aute origo od projekt-zwo na dalkovy zvlast taky extra xenon D2S a prvni prepnuti na dalky se ceka nez se nazhavi a pak uz pri prepinani nabehnou v pohode rychle. Taky jsem se tomu nejdriv podivoval ale svetla uz mam v aute ctyri roky a najel jsem s nima vic jak 100 tis.km a zatim jsem vybojky ani trafa neresil. Jinak to sviti neskutecne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.