Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > lesteni hliniku

o Navštíveno 10495x o
o 16.01.2014, 19:45 | martan01
Potrebuji lehce přeleštit novy hlinikovy profil.
Kde v praze koupim Unipol pastu a patricny kotouc ?

Pripadne jakou barvu ?

foto k příspěvku  od martan01

o 16.01.2014, 22:05 | Rajdlos
Kupoval jsem v Uhrinevsi - LUKO.

[ Link ]
o 17.01.2014, 13:00 | Kesam
Dneska jsem valil s tou zelenou unipolkou používal jsem ji i na hliník

foto k příspěvku  od Kesam

o 18.01.2014, 18:05 | martan01
to Rajdlos dekuji.
Kesame jakou barvu mam pouzit ? Pripadne jse to nejak primastuje ?
o 19.01.2014, 22:39 | Kesam
No kdyz to budeš brousit do nějaké 800-1000 tak ti stačí ta zelená a bude to top.
o 26.01.2014, 17:35 | deywis
jakej kotouč na tu zelenou?

čekají mě límce ale kola předchozí majitel opískoval, mám začít klasicky 80kou nebo je něco lepšího na sebrání té první vrstvy?
o 26.01.2014, 17:43 | Jajinek
Ja limce jel-80,120,240,400 a pak vodou 800,1000,2000 a pak tempo na filcovej kotouc do vrtačky a finále pasta od megvard nebo jak se to jmenuje.
o 27.01.2014, 21:28 | soda
ja zkousel několik typu lesticich past a nejlepe se me osvědčila zminovana zelena lestici pasta. pokud se lesti hlinik a veme se to tvrdym filcovym kotoucem, tak není ani potřeba nejak vyrazne brousit (staci do cca 400) a zbytek se slesti (hlinik je maslo). nejlepších vysledku jsem dosahl na slestenem filcovem kotouci se zelenou lestici pastou. pote hadrovym kotoucem doleštit. dále jsem prisel na to, ze je lepsi lesteny materiál před samotnym lestenim prohrat. ja to resil vždy tak, ze jsem dany lesteny kus dal na chvili na kamna. lestil jsem na doutnikove brusce se sundanymi kryty. ono samotne lesteni zavisi na vice faktorech (teplota, obvodova rychlost, apod.) ale i v domacjch podmínkách se da dosáhnout dobrych vysledku. chce to ale davat bacha, protože jak se materiál kousne, leti přes pul dilny a bere vse kolem sebe, tzn. bryle a ochrany odev je na miste :-) at se dari
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3659 sekund.