Navštíveno 14195x
Tak v lakovně máme hotovo...
....a tak nastal čas se pustit do hromadění dílů, aby nám skládání šlo od ruky...
Přední světla a blinkery - opět čirá záležitost - stejně jako na broukovi... Na cestě jsou už i stejná mračítka...
Brzdový systém jsme zvolili anglický ;-)
A pak krabica železa... Copak to tak může být? ;-)
...á! Už vím... Jó holt když chcete snižovat auto, který nemá vinutý pružiny, ale torzní tyče, je potřeba na to jít kapku jinak... U brouka jsme rozřezali nápravu, pootočili uložení a vsadili štelovací prvky... U busíka uděláme něco podobného, jen pro zachování větší pohodlnosti vsadíme ještě i snížené náboje - torzky nemusí být o tolik pootočené, Busík bude pohodlnější... Základní snížení cca 10-12cm... Další možnost až cca -20cm ;-) předek...
18.02.2015, 14:49 |
sekec Neskutcne ti fandím :-) doufám ze přijedeš v lete na brouk sraz do Hosína u Českých budějovic abych okoukl nazivo :-)
Šílenost, krásná práce Luku...
Předpokládám, že v tomhle stadiu už se ta nemoc asi léčit nedá, viď? :-)))
18.02.2015, 17:27 |
Alííí Uf, kde jsou ty casy kdyz jsem byl mladej blazen a takhle jsem taky skladal auta... :-) THUMBS UP !
Pecka, a to to ještě není hotové. Co kola, budou taky jako na broukovi?
18.02.2015, 19:14 |
Lubak Tak to vypadá čím dál líp !!!
Dělo - to se nedá ani jinak než pozitivně komentovat! Fakt paráda pane...
Alííí: Nějak si nevybavuju auto, které by jsi od píky takhle renovoval? Pokud vím, vždy to bylo o kolech, podvozku a muzice od Králíka což chce jen trochu peněz a "umí" to každej :)
Luke: Je to parádní, sleduju na FB, jen nevím zda ty sedačky je to to pravé. To mě nějak k busíku nejde.
18.02.2015, 20:35 |
Alííí T#2: Je pravda, ze se nehrabu v rezavejch srotech s rokem vyroby starsim, nez ja sam, ale treba zrovna 206ka nebyla v uplne dobry kondici, kdyz jsem si ji po vojne koupil se trema kolama a bez 1/4 auta... :-) A k muzice od kralika to tenkrat taky melo hodne daleko. :-))))
Jinak ano, jak pises - dneska asi kazdej "umi" auto komplet odstrojit, kazdej dil auta nejak upravit, rozklepat blatniky, zamracit kapotu, zacinovat, vse pripravit pod lak, nechat nalakovat, komplet nastrojit a udrzovat pri zivote... Mozna bych byl vetsi tuner, kdybych jezdil od autoskoly v jednom a tom samem aute, ale neni to muj styl.
Sedačky z 924? Ten vrch je nějakej kulatej.
18.02.2015, 22:03 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2015-02-18 22:07:52
Nene ;-) sedačky jsou z 996/Boxster... Ale rozhodně nezůstanou v tomhle designu...
Možná, že až to bude hotový, mi dáš i ty Tunere za pravdu ;-)
dávám je hlavně i proto, že porsche sedačky - obecně všechny - jsou to nejpohodlnější v čem jsem jezdil ;-)
Kolesa: ano co nejvíc podobné broukovi... Řeším je už 4 měsíce - delají se jen ve zhulených roztečích a naprd ET... Ale snad už máme vyřešeno....
Hosín asi letos opět neklapne... Špatnej termín :-(
DÍKY VŠEM! ;-)
21.02.2015, 23:07 |
Kesam Parádička už sem na to zvědavej na živáka. To snížení 20 cm bude nářez.
Přiložení prvního dílu přímo k autu ;-)
A jedna reklamní s poděkováním chevron-racing.com za skutečně nečekaně rychlé dodání těch správných brzdových komponentů z anglie ;-)
28.02.2015, 12:50 |
soray Nádherný!
To už by si zasloužilo na finiš něco lepšího než Megs, ne? :-)
...no nic, aspoň jsem to zkusil :-D Máš to moc pěkný, sleduju celou dobu.
Soray: dej pokoj., stačí že lakýra bude brousit 3Mkem ;-) :-D
Joke... Nicméně po přechodu na "profi řady" už nemám vůbec od Megu důvod odcházet ;-)
koukám i zajímavej audio aparát - ten by zasloužil vlastní téma
busík nádhernej
Midi: určitě bude ;-) už jen proto, že opět nebude žádná HU - stejně jako v Broukovi ;-)
jak to je v broukovi ? vím že jsi měl oldschool multimedia
pak že zlobilo nebo odešlo clarion 928(938) rádio )
a dopadlo to jak ?
Oldschool multimedia byly odsunuty s přestavbou... Pak 928rx a když začala blbnout došlo mi, že ju tam vlastně vůbec nepotřebuju... Tak jsem Na Hulváta (R) flákl drát cinch-jack přímo na vstup aktivní vyhýbky a píchl do toho ajfoun... A vono to funguje ;-)
tak šup skládáme ať máme na co koukat :o) kdo to má vydržet do dalšího dílu.... :o)
na takovým projektu by byla škoda uspěchat něco
takže s rozvahou kupředu , držím palce