Navštíveno 19917x

jsem H positive, přesněji Civic postižení, zkoušel jsem léčit Mazdou, P106, P806, Meganem ale je to marný ...
začalo to před pár lety zcela nevině 1,4 55kw

jak už jsem říkal, zkoušel jsem léčbu v podobě mazdy 323f ale marně ...
1,4 66kW

pak nastal vrchol postižení ...
1,6 vti 118kW a pár závodních úprav

následovala drastická odvykací kůra v podobě P106 a P806, rekonstrukce obydlí, svatba, založení rodiny, už se zdálo že jsem z toho venku ....
ale opět jsem podlehl a zase v tom lítám :o)
C5G coupe 1,5 74kW (pro letošek konečná podoba)

14.10.2009, 21:32 |
Komba Hotovej japonec koukam,doufám že máš taková jen auta:)
a nemáš japonské ,,doplňky,, i na sobě? :D
Skoda te barvy a ze to neni 1.6 VTI :-) Jinak toto coupino se mi moc libi .

14.10.2009, 23:02 |
Kesam LOWE STORY jako bejk:)))

15.10.2009, 06:06 |
Kamil Kesam - co to je LOWE?

15.10.2009, 06:33 |
Petura | Upraveno: 2009-10-15 06:37:04
cupra.165: no barva se mi taky moc nezdála, ale auto bylo pořízeno jako přibližovadlo do práce (a taky tak funguje), ale přišla oprava lemů a s tím nový celolak a nová fialová vypadá opravdu hezky, hlavně na slunci
VTI jsem si vyzkoušel a poznal jsem, že takový výkon nepotřebuju, na denní jízdu mi bohatě stačí těch 74kW, který se taky nechají slušně roztočit, když je potřeba
kral007: no takové myšlenky jsem už měl taky, ale to co by se mi z německé produkce líbilo, tak na to nemám, takže rozhodování v tomhle případě je jednoduché :o)

15.10.2009, 10:15 |
Zip to Petura: Já ti úplně rozumím
JJ take jsem nakazen...ne tedy konkretne Honda, ale jednou zkusis japonce a uz nic jineho...

15.10.2009, 15:26 |
Robo I já jsem nakažen,ale zkouším odvykat pomocí Golfa III TDI,ale bohužel s ním řeším pořád nějaký problém,takže když se chci uklidnit,skočím do manželčinýho Civica 1.8VTi a je mi zase dobře:o)
jsme na tom podobně..také mám postižení :D ale bez odvykačky Honda Civic 1.4 Anglán - Civic 1.4 3dv. - a teď Civic 1.6 VTI :)

15.10.2009, 19:57 |
Leke Hehehe :-D
Taky uz nechci nikdy nic jineho nez Hondici :)
Je to jakesi navykove
Petura: tenhle Civic se mi hodně líbí! Dá se udělat moc pěkně, ale to asi každý auto :)
nechceš ho udělat ve stylu FF?:D
Tanzen: ve stylu FF, jako do černý barvy a kola (jak s nima vykrádali kamiony?), nebo mega spojlery, obr alu lopatu na kufr a hodně samolepek? :o)
myslím, že asi ani jedno z toho neklapne, páč je to přibližovadlo do práce a víkendový výletník
samozřejmě jsem myslel to první, jak dělali ty loupeže :)
kdysi byl na autotuning.cz návod, jak ze sériovýho civica udělat toho z FF...

17.10.2009, 17:09 |
vypuk Včera známej prodal toto :) 1.6 VTI, motor trošku poladěn včetně svodů, při rozjezdech to mělo zvuk podobný trošku subaru :)

18.10.2009, 18:42 |
Prady vypuk: ted si kupuju tenhle typ civica, ale ve 3 dv. taky černej a poladěnej, když sem projížděl hondy, tak sem se nad timhle kouskem co se prodal dlouho přemejšlel ;-)
tak už to vypadalo, že mám pro letošek opravdu hotovo, ale včera ráno se do cesty přimotala srnka, takže je zase co dělat :o/

jediný auto co mám tak dlouho a z mazlíka se stává oslík ... :) neb nač tuning, když to musí fungovat