Navštíveno 24415x

01.09.2010, 13:19 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-01 13:35:00
Majitel tohoto skvostu sem sice občas chodí, ale určitě by se sám nepochlubil, tak to udělám za něj :-)
Ani ve snu mě v neděli při focení jeho auta nenapadlo...

...že tohle auto najdu na jednom z nejsledovanějších světových webů :-O
[ Link ] Koukám na to pořád s otevřenou pusou :-)

01.09.2010, 13:25 |
Veva pěkněěě!!!
Ano, tak to je nádhera!!!

01.09.2010, 13:27 |
Alííí Slyším o tomhle "nejsledovanějším světovém webu" poprvé, ale budiž. :-) Pěknejch veteránů je tam hodně.

01.09.2010, 13:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-01 13:50:58
Alííí: Podívej se kolik aktualizací mají na blogu za týden... Jsou tam téměř vždy jako první velmi kvalitní fotky z LeMans, Pikes peak, Drift serie, IMSA, srazů všude po světě od Japan, přes Ameriku a třeba Worthersee tour konče, atd. atd.

01.09.2010, 22:24 |
zazaa ja to taky slysim poprve :)
jinak Rko samozrejme vypiplane, fotka pekna narozdil od te znasilnene tady v prvnim prispevku :) neber to osobne jen me tyhle omalovanky nejak nesedi ...

01.09.2010, 22:35 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-01 22:48:20
Zazaa: Pokud neznáš, tak málo čteš virt, hlavně pozadí už tam od mnoha členů proběhlo :-) Jinak si nic osobně neberu, viz. diskuze u fotogalerie opět na virtu a speciálně pro Tebe i origo ;-)

01.09.2010, 22:37 |
zazaa T#2> to vis ... neni cas :(
momentalne tak akorat nez padnu do postele prokliknu par temat ...
zazaa: Tak je jasné, že máte o zábavu postaráno ;-)

02.09.2010, 07:53 |
Eidy Tuner#2: Tak ty mi děláš takhle promotion jo? No tak dík ;o)

02.09.2010, 08:37 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-02 08:49:07
Eidy: Jasný, tak ty si takový skromný hoch a sám bys to sem nedal :-) Myslím si, že Tvé auto za to stojí ;-)

02.09.2010, 09:12 |
choze jako ChN :)
ps. pecka..
JJ tuhle stavbu sleduju, krásná práce.
My jsme teď dodělali toto (teda hlavně kolega, já si jen hrál občas s ním):
[ Link ]
SilverGhost: Teda pane paráda. Už jen rám, lyžinu a hurá na RZ. Krásná "Škoda 120S"
No, to asi nedopadne. Ale bude se stavět další, takže pokud někdo víte o nějaké zachovalé stovečce, byl bych za ní moc rád.
Eidy pekna prace erko muzu, kdyz uz mas hotovo neuvazujes zas o Porsche
SilverGhost: Takže to bude spíš na srazy? Inzerci moc nesleduju, ale kdybych narazil dám vědět.

03.09.2010, 07:34 |
Eidy martinz: Fakt neuvažuju. 924 jsem si koupil, když jsem měl osobní problémy a řešil je tímhle způsobem. Pak jsem zjistil, že je to pikačovina a pustil Porsche zase do světa. Stejnak mi nikdy nepřirostlo k srdci narozdíl od Kóči. A taky mělo motor na špatnym místě :oD
Ne, původně měla být na vrchy, ale je už prodaná. Takže proto se bude stavět nová.
tuner a dalsi co s zajimaji o techniku podvozku:
ta stavba RTR.. ta predni naprava... kdyz si propojim cep na hornim a dolnim ramenu tak mi na rovine kde se styka pneu s vozovkou vyjde bod otaceni do kraje pneu... to me teda prijde docela nic moc ne? me prijde ze kdyby to vychazelo doprostred kola ze se to bude chovat lip, nebude to tahat za volant atd... ale zase sem to nikdy moc nezkoumal a tohle asi nestavi zadnej blbec....nevite jak to s tim je?
assassin: Ano máš pravdu obecně to tak lze říct. Sleduju to dost dobře na mém autě, kde svislák taky nemám na střed kola a tahání za volant tam je i díky větší zbíhavosti a odklonům, ale třeba mě to tak vyhovuje, mám krásnou odezvu v zatáčce a volant se i rychleji vrací do přímého směru. Nepříjemné je to jen ve vyjetých kolejích na delší cestě.
tuner: dik za info, ja mel obuto 225/55 misto 225/50 ktery tam maji byt a to prani se s volantem mi moc nevyhovalo, koleje presne jak rikas, na 225/50 je to ok... ale je otazka kam vychazi bod otaci na origo setupu, kdyby do stredu pneu tak vyssim profilem bych se dostal na opacnou stranu nez to maji na tom RTR...
no jeste to nejak podrobne prostuduju az poridim jiny tlumice a horni ulozeni se stelovanim odklonu, v serii jsou podle me odklony maly aby ztratil adhezi driv predek nez zadek a lidi si v tom nerozbili hubu:)
to RTR uz podle zadni pevny napravy stejne stavi jako draka nebo na okruhy s rovnym povrchem takze tam asi o naky chovani v kolejich apod asi moc nepujde...
assassin : podle rejdu a celkoveho designu bych rekl drift ...
lukaash: jj mas pravdu, i ta rucka o tom svedci...

20.08.2012, 22:09 |
Kesam Safra to už je dlouho :-)
A hele. Zlutku dali pred NSX. Pekna poklona:)
heh a ten příspěvek o škodě :-)
Díky pánové ;) Potěšilo mě to...
Lucni.konik: Myslím, že na ten post jsou správné reakce ;)

22.08.2012, 07:27 |
Kamil blahopřeju
jj :-)), ale píše se "here" a né "hier" - to je německy.
Díky ;)
Lucni.konik: To by mě zajímalo kdo to psal? Musel to být někdo odsud nebo virtu, protože pochybuju, že si někdo bude pamatovat eRko před dvěma lety ;)
Gratuluji
Ma nekdo v merku pekny svetovy web ?

29.08.2012, 10:12 |
Rudi Dodám snad jen "konečně!" bo šáde je fakt krásná!
Díky.
Myslím si, že právě speedhunters patří mezi nej weby s docela širokým záběrem.
Nezna nekdo podobne weby ? Sem s nima