Navštíveno 16339x

05.03.2011, 21:02 |
Augi Ahojte, chci nechat předělat sedačky v O2 do kůže - máte nějaký tip na někoho kvalitního?
Děkuji, M.

05.03.2011, 22:57 |
Katy mam, Brno-Žebětín.
když pojedeš jakoby od Kohoutek (stary okruh), tak za cedulí v Zebetine po levé straně asi pátý barák. má ceduli na vratech calounictví. delal uz docela dost aut i z tuningu :))
Michale přímo u nás v Rudici,Pan Kunc,ceny velmi slušné a práce výborná,dělal hodně i veterány a třeba stará felicia v bílé kůžy přímo mistrovské to dílo..
Katy: Augi je narocnej, takze kluk z zebetina opravdu ne. Ja bych si sedacky udelal jinde, pokud se nepletu tak cena za 2 sedacky kolem 5ti myslim ale garantuju ze je to od originalu z prvovyroby k nerozeznani, opravdu exklusivni prace. nejlepsi calounik na morave si troufam tvrdit. mesto si ted nevybavuju ale muzu zjistit pokud bude Michal chtit ;) jinak je to par km od slatiny
pokud chceš ultra OEM kvalitu, tak se budeš muset projet :)
[ Link ]
Naše stěžejní nabídka je směřována do oblasti oprav a úprav všech standardních sedadel montovaných do vozů Škoda. Již od typu Fabia nabízíme úpravu standardních sedadel do provedení Dynamic, do kůže či polokůže, nebo do sportovního provedení RS. Z původní sedačky je použita její kostra, která zůstává základem nového zvoleného provedení. Modely sedadel, potahové látky a kůže jsou totožné s modely, potahovými látkami a kůžemi dodávanými výrobcem Škoda. Nabízíme i výběr z jiných potahových látek a kůží, viz vzorník. Sedadla jsou vyráběna na stejné kvalitní úrovni jako dodávají výrobci závodu Škoda. Na upravená sedadla je poskytována záruka 24 měsíců. Jsme připraveni projednat s Vámi zcela individuální požadavky na provedení a také na potahový materiál.
Do normální kůže nebo alcantary to vychází na cca 27K s dph. Zavolej tam.
***kůži,ach ta češtin,jsem to trotl :-D
27tis to je dobrej vtip :-) za OII sedáky
augi nevymejšlej kraviny za 18tis máč funglovky komplet celé sedáky černá kuže originál RS nebo pak kuže + alcantara samo s výhřevem

06.03.2011, 20:00 |
Augi xenonman: woe, vždyť jsem Ti před 14 dny říkal, že mi je máš sehnat! Teda... Pěkně jsem Tě poprosil :-) Tak sem s nimi. Za 18 si pro ně i přijedu ;-)
kusok odomna je vyborny calunik, mas to od brna sice cca 150km ale cena by nebol problem. skor je pre neho problem cas....
tak mi zitra zavolej dořešíme detajly ..
jaké přesně budeš chtit atd...

06.03.2011, 20:49 |
Augi Chci ty celočerný origo RS, v předu samo s bagem a výhřev minimálně vepředu, pokud bude i vzadu, nebudu se zlobit :)
Ale rád Ti zítra zavolám... Nebo mám raději napsat SMS? ;) :D
Zeptám se....mám na boku promacklou sicnu z toho,jak tam nastupuji-bočnice toho sedáku.
Zmákne to čalouník vystlat,aniž bych vyndával sicnu z auta?
Poptával jsem to a někteří tvrdí ano, jiní ven. Jak kdo a jak u čeho. Cena za akci 3-5 tCZK.