Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Čalouník Brno a okolí?

o Navštíveno 16339x o
o 05.03.2011, 21:02 | Augi
Ahojte, chci nechat předělat sedačky v O2 do kůže - máte nějaký tip na někoho kvalitního?

Děkuji, M.

o 05.03.2011, 22:57 | Katy
mam, Brno-Žebětín.
když pojedeš jakoby od Kohoutek (stary okruh), tak za cedulí v Zebetine po levé straně asi pátý barák. má ceduli na vratech calounictví. delal uz docela dost aut i z tuningu :))
o 05.03.2011, 23:35 | Akordýsek
Michale přímo u nás v Rudici,Pan Kunc,ceny velmi slušné a práce výborná,dělal hodně i veterány a třeba stará felicia v bílé kůžy přímo mistrovské to dílo..
o 06.03.2011, 00:41 | BMW_318iS
Katy: Augi je narocnej, takze kluk z zebetina opravdu ne. Ja bych si sedacky udelal jinde, pokud se nepletu tak cena za 2 sedacky kolem 5ti myslim ale garantuju ze je to od originalu z prvovyroby k nerozeznani, opravdu exklusivni prace. nejlepsi calounik na morave si troufam tvrdit. mesto si ted nevybavuju ale muzu zjistit pokud bude Michal chtit ;) jinak je to par km od slatiny
o 06.03.2011, 08:08 | Vasekkch
pokud chceš ultra OEM kvalitu, tak se budeš muset projet :)

[ Link ]
o 06.03.2011, 08:10 | Vasekkch
Naše stěžejní nabídka je směřována do oblasti oprav a úprav všech standardních sedadel montovaných do vozů Škoda. Již od typu Fabia nabízíme úpravu standardních sedadel do provedení Dynamic, do kůže či polokůže, nebo do sportovního provedení RS. Z původní sedačky je použita její kostra, která zůstává základem nového zvoleného provedení. Modely sedadel, potahové látky a kůže jsou totožné s modely, potahovými látkami a kůžemi dodávanými výrobcem Škoda. Nabízíme i výběr z jiných potahových látek a kůží, viz vzorník. Sedadla jsou vyráběna na stejné kvalitní úrovni jako dodávají výrobci závodu Škoda. Na upravená sedadla je poskytována záruka 24 měsíců. Jsme připraveni projednat s Vámi zcela individuální požadavky na provedení a také na potahový materiál.
o 06.03.2011, 08:10 | Vasekkch
Do normální kůže nebo alcantary to vychází na cca 27K s dph. Zavolej tam.
o 06.03.2011, 08:31 | Akordýsek
***kůži,ach ta češtin,jsem to trotl :-D
o 06.03.2011, 12:51 | xenonman
27tis to je dobrej vtip :-) za OII sedáky

augi nevymejšlej kraviny za 18tis máč funglovky komplet celé sedáky černá kuže originál RS nebo pak kuže + alcantara samo s výhřevem
o 06.03.2011, 20:00 | Augi
xenonman: woe, vždyť jsem Ti před 14 dny říkal, že mi je máš sehnat! Teda... Pěkně jsem Tě poprosil :-) Tak sem s nimi. Za 18 si pro ně i přijedu ;-)
o 06.03.2011, 20:06 | jasisoft
kusok odomna je vyborny calunik, mas to od brna sice cca 150km ale cena by nebol problem. skor je pre neho problem cas....
o 06.03.2011, 20:38 | xenonman
tak mi zitra zavolej dořešíme detajly ..

jaké přesně budeš chtit atd...
o 06.03.2011, 20:49 | Augi
Chci ty celočerný origo RS, v předu samo s bagem a výhřev minimálně vepředu, pokud bude i vzadu, nebudu se zlobit :)

Ale rád Ti zítra zavolám... Nebo mám raději napsat SMS? ;) :D
o 05.02.2014, 19:18 | AllInOne
Zeptám se....mám na boku promacklou sicnu z toho,jak tam nastupuji-bočnice toho sedáku.
Zmákne to čalouník vystlat,aniž bych vyndával sicnu z auta?
o 07.02.2014, 07:23 | Zdeny60
Poptával jsem to a někteří tvrdí ano, jiní ven. Jak kdo a jak u čeho. Cena za akci 3-5 tCZK.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3272 sekund.