Navštíveno 31309x
nema nekdo software treba pro Win XP apod. (uziti na notebooku) spolupracujici s nejakym BT modulem. Jde mi jen o monitoring nikoliv o nejake nastaveni.
Chtel bych si to vzkouset :-)
pripadne doporucit, kde levne koupit BT modul
BT modul bud ebay nebo dealextream, software ScanMaster, digimoto a spousta dalsich :)
to digimoto vypada, ze by mohlo fungovat ...
jdu si poschanet BT modul
bt modul z dealextreme, alebo ak to chces hned tak bazos.... na androide funguje vyborny free soft torque, presne ako na tom youtube videu hore
a jak to "funguje" prěs co je připojené ? díky
BT z DX a Torque v androidu a pecka kombinace !
bohuzel na subaru se mi nespoji s RJ.na fordu uplne v poho a na androidu to fachci :-(
08.08.2011, 11:58 |
Zbyna Kde sezenu tady v CR ten BT modul?? Nema nekdo starsi na prodej?
Diky
Předpokládám že to jde jen na novější auta? Mohl by mi k tomu někdo poslat nějaký link kde si o tom můžu něco přečíst ? díky
Existuje nějakej software pro koncern aby ukazoval kolik to třeba tlačí u turba a kde kolik by mělo ?
aplikace stazena, BT koupen a cekam si na postaka :-)doufam, ze to povali :-)
15.08.2011, 14:39 |
Zbyna Prodam adapter co je v linku od KaCzaba.
Pouze odzkouseny - nefunguje mi s autem (VW T4).
Kontakt:
KovarikZbynek@seznam.cz
15.08.2011, 14:44 |
Kapka (M)
na Iphona asi nic podobneho nebude?
15.08.2011, 18:13 |
JEF Kapka: Na jabko je Rev, ale adapter musi bejt Wifinovej, takze drazsi.
[ Link ]
Umožňuje Torque ukládání dat/hodnot z čidel? Něco jako na ose X čas, na ose Y hodnoty z čidla. Děkuju
Zbyna- a jakej rok máš T4? Mám 2002 a tak by mi to možná běhalo? Jestli ano, vzal bych ho.
Tak co, používá toto někdo, stále, pravidelně? Jak to šlape na jakém autě? :-)
Už používám -
[ Link ] , zatím jen v rychlosti, dobrá aplikace je
[ Link ] a placená je docela dost, 269,- Kč tuším, ale vypadá velmi nadějně a že bude stačit jen tato, ne další :-) Uvidíme, co a jak dál :-)
31.08.2014, 22:12 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-08-31 22:14:32
Aplikace Torque Pro a OBD 2 funguje dobře, aplikace je v češtině (detailnější nastavení v angličtině), plno možností, je to na pár hodin si s tím pohrát, kdo chce a nebo rovnou používat. Já si k tomu přidal plugin Racing Meter for Torque Pro v 1.5.7 - zde ke stažení (
[ Link ] ) Popis v rychlosti je třeba zde -
[ Link ] . Nastavení taky plno, různé vzhledy, fakt paráda. Data lze odesílat na web a tam po přihlášení mít uloženy (všechny vybrané data nastavená k odeslání z mobilu), ukazuje to trasu na google maps a pak ony data v grafu, je tam toho tak 60 možností dat (GPS, Tlak, KM, l/km, CO2...) S autem to funguje super, jen to tedy neukazuje zařazenou rychlost, jinak je to plynulé, alespoň na mém Galaxy S 3. Pokud se vypne plugin Racing meter během jízdy, pak ukazuje data od nuly, ovšem hlavní data v Torque jsou stále od začátku spuštění aplikace. Nahrávání videa jsem ještě nezkoušel, ale plugin mám nainstalovaný. Vřele tedy doporučuji, náklady jsou OBD 2 cca 200-250,- Kč a Torque Pro za 88,- Kč, se vyplatí :)
02.09.2014, 11:47 |
DaveF | Upraveno: 2014-09-02 11:47:31
nějaký tip od koho koupit ten BT adaptér ? např. na aukru toho jsou tři pr...
kupoval jsem od Riksy -
[ Link ] měl to o pár korun ještě levnější, došlo to sice po skoro 14 dnech, prý měl dovolenou, nikde nic nebylo psáno, to jsem řešil v jiném vláknu, takže nevím, zda to má opravdu skladem a hned posílá a nebo až podle počtu zakoupení, reference má OK, mě jen vadilo to zdržování. Adaptér mi funguje, nechal jsem si to poslat na dobírku...
hlavne si zjisti jestli ti to bude fungovat, kamos ma ted taky jeden na prodej, protoze mu to na O1 tdi 1999 nefunguje (na novejsim odzkouseno v pohode), takze to jde az nejakeho roku vyroby..
06.09.2014, 11:39 |
DaveF HT: jo přesně ne toho jsem koukal...doručení druhý den :-) ebay, DX apod. asi nemá cenu řešit v téhle ceně, od někoho to objednám
kiddhombre: je to VW rv.2014 tam to myslím fungovat bude, spíš má strach aby mi od toho neshořelo auto nebo něco takového :-)
06.09.2014, 13:54 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-09-06 13:54:50
Mám to teď š den v autě a auto zatím nehoří, vyhodnotil jsem to tak, že je to jemná elektronika, čip apod. a že kdyby něco, tak se to spíše jen spálí to, ale že by to začalo od toho hořet... Navíc případně to stále nandavat a sundavat taky není nejlepší. Případně tedy používat jen na diagnostiku, ovšem v tom případě člověk přichází o to hlavní no...
Jo a ani v horku a při použití to je jen takové vlažné, ne teplé...
Já to mam v autě zapojené pořád, vůbec to nevyndavam, když potřebuju něco zjistit, tak jenom zapnu aplikaci v mobilu a je to.
[ Link ] Tuhle bych koupil já kvůli tomu že se dá kdykoliv vypnout.
kdo používá Torque i s odesíláním dat na server, jde vám web a přihlášení se? Mě to stále načítá, načítá, ale tím to končí :-(
[ Link ]
21.03.2016, 20:07 |
Fašek Ukazuje vam Torque pro teplotu oleje? Jdou mi spustit jen zelene oznaceny pole - Octavia 2,0 tdi BKD
Záleží, co ECU podporuje. U Honda mi to neukazuje kolik mám paliva v nádrži, u bráchova Nissanu ano.
16.07.2018, 21:51 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2018-07-16 21:57:35
Aktuální dotaz: funguje vám odesílání záznamů na web, respektive zobrazuje se vám záznam cesty na webu po přihlášení?
Mě to ze dne na den bez nějaké úpravy nastavení či aktualizace přestalo fungovat, v aplikaci záznam je, ale na webu ne-e :-(
I test spojení na web píše, že je to bez problémů :-(