Navštíveno 19529x
čau
neznáte někdo někoho kdo zlatí a chromuje? potřeboval bych pár věciček z motoru
19.03.2012, 21:57 |
Kesam železo nebo plasty??
Kesam: oboje potřebuju víčka a šrouby + nějaký držáky
20.03.2012, 22:29 |
RON Taky se přidám - potřebuju nachromovat několik dílů na staré Jawy - vč nádrží. Neví někdo o někom, kdo chromuje na jihu a má rozumné dodací lhůty?
do budoucna by mě to taky zajímalo na youngtimera -až koupím
někdo říkal že v kostelecké strojírně ( v kostelci nad orlicí ) se to nechalo a někdo to svozem někam vozil
ale vím prd kdo a kam
Hele nikdo z chromovačů (platí u obojího ale plast je horší) nemá rozumný dodací lhůty... ;-)
21.03.2012, 19:37 |
Piskoteek | Upraveno: 2012-03-21 19:43:28
přesně jak říká Luke..proste vím že budu chtít někdy chromovat tak si to naplánuji na podzim a bude mi u pr*** že to do jara bude ležet někde v továrně..
21.03.2012, 22:02 |
RON OK, i tak doporučte, kde chromujete?
zlaceni a cromovani KOVU je ranec napred musis pochromovat a nato zlatit jinak je to matne a neni to pekny a to nemluvim otom ze to musis mit vylestene co to jen jde bez rezu a necistt jinak kazda nerovnost se ti projeví. treba jen v prumeru ta sponka stoji nova 10kc/kus plus 10kc/kus chromovani a 30/50kc zlaceni je to silene drahe. jinak Chromovani PLASTU jedine Bilek (u Prahy)
Luke Jeep - ty dodací lhůty jsou problém u lidí co to dělají jako fušku, v tom je ten problém. + vše nachystat, vyleštit atd atd..no a pak když někomu řekneš cenu tak jsi za p***
Nejde jen o fusky... Ver mi. Navic ted mi prisly veci z chromovani a 3 pecka a jedna CISTA HRUZA :-( bohuzel ta co je nejvic videt:-(
jo jo neni nad to si to nachystat sam a sam si to zaridit... cenu mas primo od firem a je klid kdyz neni cas tak holt kazda sranda neco stoji
25.03.2012, 16:16 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2012-03-25 16:16:53
A proc ty si sam nelaminujes nebo nepotahujes palubku?. Proste to neumim. A je mi jedno cena - jen bych to chtel chromovy a ne flekaty. Ale to bych chtel v tehle zemi asi moc
nebud chytlavej :-) jen ti to zmrvil a ted to budes muset koupit nove a udelat znova ten chrom z toho a znova lestit pro opetovne chromovani ti neudala
Koupit nové se to nedá, jinak bych to neřešil.
27.03.2012, 19:04 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-03-27 19:05:49
Jo, dyt co, o nic prece nejde, jen si vyhodil love kanalem nejakymu kriplovi ze? Tak to prece muzes koupit novy, utratit dalsi love, dat to dalsimu kriplovi kterej ti to bude dva mesice slibovat, tri mesice chromovat a pak ti to doda zase zkurveny :) Tak se nevztekej, to je uplne normalni postup v tehle zemi ne?
Asi jako prófa... Bohuzel nemam ted moznost mu to omlatit o hlavu a potrebuju s autem jezdit, ale ten cas prijde :-)
Asi jako prófa... Bohuzel nemam ted moznost mu to omlatit o hlavu a potrebuju s autem jezdit, ale ten cas prijde :-)
27.03.2012, 22:56 |
ldk no hlavně, že za zhotovění chromu někdo platí ;-) proč sem nehodíš zbytek toho co máš v chromu??? za tohle 900 asi někomu přijde moc...
27.03.2012, 23:24 |
J-B Za tohle 900?? to je fakt malo, když vemu kolik to muselo dát práce. Když vemu to chromování obecně jak to L - J trvalo mu to zhotovit ?
Pokud to ekdo zkurvil, i 1,- je moc! O tom bych se s nikym vubec nebavil, pokud ten clovek tvrdi ze to delat umi a pritom je schopen odevzdat zakaznikovy smejd, pak nema na trhu co delat a mel by penize vratit, alespon tu cast inkasovanou za spatne zhotoveny kus. Popripade to predelat.
28.03.2012, 16:05 |
Piskoteek | Upraveno: 2012-03-28 16:11:24
L-J - normálně se to stáhne a udělá znovu nic na tom není..Popřípadě vyrobit z hliníku(vyleštit) pokud to nění nějakej brutus(to můžu osobně udělat)
ldk - osobně mě to přijde že to stálo dost ale bude to asi tím že mám jiné ceny a leštím si to sám a je to neoficiálně dělané.. člen s fiatem 125p potvrdí.
Chrom co nevypadá jako chrom a jde ten kus vidět se nemůže přece odevzdat jako hotové to je asi jasné..poslat z5, chromař to stáhne v lázni a udělá repeté.
28.03.2012, 16:10 |
Kesam Mě toho jde krapet více tedka zlato chrom :-) Plkasty mi děšlal Bílek u prahy a ještě jedna věc pánové ted ty termíny jsou v prdely jelikož mají natřískáno máte to řešit už na podzim a ne ted :-) V letě to je hned ted tak 1 měsíc minimálně budete čekat.
28.03.2012, 16:47 |
J-B Hele koukám že jste tady samí odborníci viz piskoteek a profesor a ohledně toho chromu co vím já to zase není tak levná záležitost, leštění před chromem cca 600 kč / h a chromování 250kč / dm2 a podle fotek to vypadá docela slušně a tech 900 stovek je fakt směšná cena.
Kazdy ma hold k chromovani sveho cloveka,svuj pristup a sve ceny.Zalezi i na tom,jestli si to vse chysta zakaznik sam,nebo si necha vse udelat.Pokud si necha vse udelat,je jasne,ze jestli to neni stoprocentni,tak se dil vraci a dela se znova bez naroku na dalsi penize.Chapu,ze ted Luke uz nebude nic vymyslet a menit,cesta se blizi,ale pak bych urcite spatne pochromovanou vec vratil a nechal udelat znovu a lepe.
Take jsem potreboval neco chromovat. 1 dilna - spatne odvedenqa prace skoro vse hrube. 2 dilna na predelani . Cena totozna ale dodaci doba katastrofalni. Prace ok.
28.03.2012, 17:17 |
J-B Hele chápu že lidem se nikdo nezavděčí,znám to ze své profese, ale když vemu co jsem si nechal chromovat tak normální dodaci doba okolo 2 - 3 měsíců
28.03.2012, 21:27 |
Piskoteek | Upraveno: 2012-03-28 21:28:42
suma sumárum není chromovaní jak za totáče..
J-B - odborník nejsem ale v okolí se kterým spolupracuji tak mají za sebou asi pět čtyřtaktních motorek(k750,ariel500,Nsu apod) a xx jaw a vše se chromovalo na místě kde píšu(luxus +cena)..
dál to nehodlám řešit, výsledek prostě je ten že za týden nikdo nic neudělá...každej at počítá min. měsíc +
Psal jsem to i LJ prostě je potřeba dopředu to řešit protože se stane že to na poprvé neklapne...
Ldk: jak jsem psal uz vejs...: 24.03.2012, 14:42 | Luke-Jeep
Nejde jen o fusky... Ver mi. Navic ted mi prisly veci z chromovani a 3 pecka a jedna CISTA HRUZA :-( bohuzel ta co je nejvic videt:-(
Tak teda opakuju: Tri veci moc pekny... Cenu jsem nikde neresil ta je hodne slusna...
28.03.2012, 22:35 |
Kesam JB- jdi spát :D
...za ty tři pěkný věci ;-)
bohužel ta čtvrtá vypadala líp jen vyleštěná... Na téhle fotce je z dálky a z rubové strany. I ten rub je ale hrubej - bavíme se o té řemenici. Zbytek je peknej
29.03.2012, 16:37 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-03-29 16:38:59
To opravdu musim byt odbornik kdyz za penize ktery zaplatim chci aby vec byla odvedena tak jak ocekavam a jak bylo dohodnuto? Pokud ty na tohle potrebujes byt odbornik tak fakt nevim. To je snad absolutni samozrejmost ne? Nebo ty si chodis do obchodu kupovat spaleny rohliky? Cenu vubec neresim a nikde jsem neresil. Nemam problem osobne zaplatit za dobre odvedenou praci. Ale musi byt odvedena a ne odflaknuta. Co je na tom odbornyho? Nebo je snad neco nesrozumitelneho na tom co rikam? Ocekvam jednoduchou rovnici: Pozadavek + penize = odvedena prace + spokojenost.
Prof: naprostej souhlas...
16.03.2015, 12:32 |
Nora Petr-a3: kdo to dělal? Můžeš postnout kontakt na firmu?
16.03.2015, 17:45 |
Etien (M)
mate někdo nekoho na plasty?
mel jsem ale skoncili...
dik za info
Trochu OT, ale zajímalo by mě, když je to takhle krásně pochromované, nebo pozlacené, tak jak se to utahuje? To se na to normálně nasadí ořech nebo klíč a utáhne? Nebo je na to nějaké speciální nářadí? Díky za info
17.03.2015, 08:29 |
Jozzo pěkně se to chytne starýma sikovkama a poďme :D
18.03.2015, 10:06 |
FBS chromují i v Oplu v Břeclavi, stříkatelný chrom, takže plasty, dřevo, cokoliv...
Kontakt dohledejte na jejich stránkách...
[ Link ]
19.03.2015, 18:30 |
Etien (M)
FBS - dik za doporuceni... koukam na kontakty.. teda Vendula ta je ma... a to neni z Dejvic ;-)))