Navštíveno 13658x

zdravím vás tu... potřevuji někoho kdo mi rozleští límec na bbskách. mám je rozdělané, límec ja zalakovaný tvrdolakem, někde nějaký šrám, ten by nevadil kdyby tam zůstal nebo se zmenšil podle broušení. není to na soutěže.
měl by někdo zájem??
nebo poraďte jak odstranit ten lak, nejlépe chemicky protože dělat to ručo fučo je vopruz a já na to nemám nervy :) a pískovat to asi nenene:)
díky za rady

02.05.2012, 23:08 |
mishan | Upraveno: 2012-05-02 23:10:31
lak dostaneš dolů odstraňovačem starých nátěrů Hostivař, nebo Body-čkem 700 - ten má rychlejší nástup a sloupneš to pak jak nic, jednoduché, rychlé, bez nervů ;-)
jako bych ta kola odněkud znal :-)
Každopádně kvalitní barvožrout je opravdu nepostradatelný pomocník, ušetří velkou spoustu práce
mishan: ok jdu koupit :)
tykeev: jasné, tříce budou sedět..
nevřis: od litomyšle
to jardajuzik:
E30 má 4x100, ne?
Snad jen E30 M3 měla 5x120... že by? :-)
no mám třícu udělanou do Mka ;)

na autě ještě byla čtyřdíra, teď už je na špalkách a nevím kam dřív skočit :)

03.05.2012, 16:01 |
Kesam Kde si je koupil dneska jsem jednomu borcovy tyhle límce vracel že je prodal jak jsou ale ty byli už odlakované ale větší oxidaci jsem opravdu neviděl :-)
tykeeev =))))
já yhle udělám jsou docela ok, ted to jdu odbarvovat... a posílám středy na pískování... sháněl jsem bbs rs páč chci warsteiner polep ale tolik za kola se mi dávat nechtělo...
tyhle rk500 myslim že k tomu také půjdou :)
to Kesam:
kolečka jsou ode mě za, dle mého skromného názoru, hodně fajnovou cenovku

03.05.2012, 22:39 |
Kesam Kolik je fajne cenovka? Ten borec povídal že je dal za 12t ale ten límec ti povídám tam nebyla oxidace ale mechovina už :D A byli to 18ky na nějaké BMW
to Kesam:
tak snad to není tajemství, cenovka byla 7700,- za komplet sadu
yes man... minimun zavazi, minimum poskrabani. takze max spokojenost :)
zde foto jak kola dopadly... už je nemám

nyní mám tyto rcčka, 8" a 9" :)
v zimě asi nechám vyleštit límec a střed nejspíš do zlatý. jinak poklička je plast, a tu jakoby matku bych chtěl dát do chromu, šlo by to?

nema nekdo k prodeji pekne krabice na velikost 18"