Navštíveno 10173x

Už delší dobu ji u nís v Ústí potkávám. Nikdy jsem neměl ale možnost si tu bestii podrobněji prohlédnout. Co jsem jen vypozoroval že když sem za tim jednou jel tak je to široký jak autobus přez celej pruh na silnici. Teď jsem náhodně na tu ,,věc" našel inzerát a musim říct že když si to konečně mužu prohlídnout tak je to až nevkusný a hrozný. Že to má široký kola jsem si všiml ale všeho moc škodí. Pneu 345/25 je fakt děsná :-D Co na to ostatní? :)
[ Link ] 
Kromě toho,že je to hnus, tak to cenu má možná poloviční.

28.05.2012, 09:21 |
bafis Hmm, tak myslim ze klasika v pekny cerveny, nebo cerny barve je 100x hezci, jinak cena taky paradni.
Nelibi :(

28.05.2012, 09:22 |
bafis a ma to propadlou stk :D
předevčírem sem to zase potkal na silnici tak bud ma už novou nebo jezdi bez. Každopadně by mě ještě zajímalo jestli ty kola má zapsaný v TP když je to ,,originál uprava" Co to zakra muže bejt za šířku? 12J? :D
Takto dokurviť auto som už dlho nevidel...
To auto se tu zjevilo z čista jasna. Takže to současnej majitel musel už v této podobě koupit. Protože kdyby se jednalo o nějakou stavbu tak bych se to místníma drbárnama určitě dozvěděl. Takže si myslim že to takhle koupil s tim že s tím udělá díru do světa a nahrabe na tom nějaký prachy a ve finále myslim že bude hodně rád pokud to vůbec někdo koupí.. Bude teda muset dát ale výrauznou slevu :D
Máš holt asi špatný informace, stavěla se až tady, sám jsem zrovna na tohle sháněl kola s nějakým mínusovým ET, majitele taky znám :-) A náhodou to vypadá docela dobře, ale ty prachy :-D
Tak to pardon :D Tak to by jsi mohl vědět šířku ráfku která mě tolik zajímá? A dále proč to prodáva? Nevídám to tu moc dlouho takže předpokládám že to moc dlouho nemá
Perfekt : postaveny to bude minimalne roka pul, mozna o chlup dyl. Proc prodava, to netusim. Každopádně šířuku ráfku netuším, už si prd pamatuju, jen vim, že se tam řešilo nějak to ET a vyráběli se přímo na zakázku

28.05.2012, 22:03 |
FBS tyhle světla úplně nesnášim :-) žabák. Tu cenu aby to prodal bych stavěl tak čtvrtinovou, možná třetinovou. Tohle je nesmysl :-)
kola asi jo jinak hnus a kdyz daval tolik penez do auta tak pri foceni mel zavrit ten kufr nebot ta mega muzika v aute za mega budi dojem tesco produktu
Chudak vettka, proti gustu zadny, ale z jakekoli mrkacky udelat temato prznicema vzhledu nemrkacku je k placi, zrovna mrkacky sou na C5 jedna z nejhezcich vzhledovych veci
Cena je dost přehnaná :-) Jinak auto se mi docela líbí až na ten interiér. Ty kolesa schmidt s mega límcem jsou na tom autě asi to nejlepší. Našel jsem link kde prodávaj nové pneu 345/25:
[ Link ]
bastard: Pokud máš na auto za jedničku tak už tě nemuže trápit obutí celého auta za 60tis. :)))

01.06.2012, 19:23 |
Pajk Včera byl na Nově dobrej film. Zelenáč (Clint Eastwood, Charlie Sheen). A bylo tam Lambo s podobnou barvou... no a Clint k tomu měl rozumnou hlášku, která se hodí sem. :)