Navštíveno 17591x
29.05.2012, 14:54 |
MACH Zdravím všechny - mám dotázek ohledně zkušeností s různými přídavnými,ale výkonnými a účinnými klaksony nebo fanfárami.
Chci si auto dovybavit takovou ´´upozorňovací´´ technikou,jen nechci tápat a být zklamán z nějakých Čínských šmejdů - i když co dnes není z Číny,ale to už by byl jiný příběh...
Chtěl bych i vícetónové fanfáry - v tomhle výběru by nemusel být velký problém,ale chtěl bych i jednu fanfáru velmi se podobající tlakové houkačce co mají kamiony nebo vlak. Je mi jasné že tyhle houkačky jsou krmeny velkým tlakem ze soustavy auta přes elektroventil,ale určitě existuje nějaká rozumná náhražka s externím nevelkým kompresorem.
Nemáte někdo zkušenost do čeho jít v osobáku?
Díky za nápady a názory
asi bych hledal
elektrickou variantu
protože cokoli s kompresorem má drobnou prodlevu (pokud nemáš vzdušník )
a vzdušník má smysl jen když to myslíš hodně vážně nebo když máš i další výbavu na vzduch (u off roadů třeba uzávěrky ,časté dofukování kol po jízdě v terénu) (na terén upustit a pak dofoukat na cestu )
a tip na nějakou hodně hlučnou mrchu by mě taky zajímal
29.05.2012, 17:31 |
kasko zvonek ze šaliny. Kdyby byl menší, už jsem ho měl v autě :)
29.05.2012, 17:35 |
Link kakso a kde si ho sehnal?
29.05.2012, 23:32 |
Ravo Američani jsou na tohle dost úchylní, hledej na US webech, třebas HornBlasters
[ Link ]
30.05.2012, 16:40 |
kasko Link: zkus ČKD. Někdy se objeví i na bazaru.
30.05.2012, 22:15 |
Link kakso právě že v čkd sem se ani nedozvěděl jestli by mě to byli schopní prodat ... (moc příjemná paní) teď zkouším kamoša co u nich dělá ale trajfly :/
30.05.2012, 22:29 |
Tendr
31.05.2012, 07:28 |
Kamil Tendr - si koleduje o přesdržku nebo o cihlu do předního skla
naprosto luxusní, kdysi jsem neco podobneho shanel, ale nekonec jsem koupil obyc male hrajici fambarky ala slunce seno erotika...