Navštíveno 13600x

nezkoušel někdo už sundat to pogumování co rád dává koncern a jiné značky na části v interieru. Jako jsou madla dveří atd... Chtěl bych to šetrně sundat aby se nepoškodil ten spodní plast. Díky
když vidím, jak rychle to slízá z různých míst našich služebáků, tak bych tipoval, že bude stačit se na to chvíli dívat, a je to dole...
Jinak tatík kdysi na něco takového používal něco s obecným názvem "rubber remover"

06.06.2012, 18:30 |
gizmi Kindlik: zkousel jsem vse mozne i nemozne a nakonec jsem zustal u nehtu :( Normalne jsem do odkrabal nehtem :(

07.06.2012, 09:46 |
clown jako gizmi ...,
a za 14 dni jsem sel koupit nova madla :)
hele tohle byl snad problem 2000 - 2004 ? u 2005 modelu to tak nevidim .. to jsou ty super mekcene plasty, co jsou jsou z nich vsichni vysrany a kdyz to nema korejec, je to srac :))

07.06.2012, 10:45 |
gizmi clown: proc nova madla? V palubce jsem to potahl karbonovou folii (drzi 3. rokem) a ovladani oken jsem sloupal, ocistil a vratil zpet :)
Jinak mam 98 golfa, takze 98 - 2004 :D
tak to jste mi neudělali radost .... to sem bral jako hotovou věc že někdo napíše kup to a to a bude to samo dole :D dloubat mě to už nebaví, to asi nechám potáhnout folii
Tiez som mal tento problem na Megane CC. Islo to jedine nechtom oskrabat :-)
....výborný rady :o) Mám Supa 2004 jako služební a ten samej problém - myslím že jsem viděl na skodahome.cz že tam na něco v rubrice Superb I. přišli jak to sundat aniž bys měl pak měsíc pod nehtama gumu.

07.06.2012, 18:05 |
clown tak ja do kremovyho SuperBlba kupoval madla tusim za 500 na cely auto, takze to nebylo tak desny ..
clown: no myslím že měkčené plasty, nejsou plasty potažený tenoučkou vrstvou gumy. Celé madlo je prostě měkké, vyrobené z nějaké pěny a s kostrou uprostřed.
zkoušel ! normálně nechat otryskat
nebo mám teď nově kontakt v jedné nejmenované továrně
a dokážu zařídit znovu "pogumování"
pouze černý odstín
bohužel je to neoficiální cestou, takže celá palubka nejde !

09.06.2012, 22:01 |
fredh já to dělal jemným šmirglem pod vodou.

10.06.2012, 09:34 |
gizmi pokud to potahnes folii, tak kazda nerovnost vytvorena drapancem do toho pogumovani ti vyleze = potreba to stejnak sundat :D zvazoval jsem i poFLOCKování (fuj to je ale slovo) ale precijen tam cpu ruce a asi by to dlouho nevydrzelo. Nakonec opravdu po tydnu u TV nehtem odloupano a klid :D
Newman: mel bych strach ze otryskanim ten plast rozmlatim.. taky me to napadlo, ale mel jsem strach :D
nerozmlatis a bude to krasne rovnomerne a takove polohrubé