Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > zapojení otáčkoměru??

o Navštíveno 10694x o
o 15.07.2012, 18:29 | Hráďa
mam točkometr od FK - nevíte náhodou někdo nějaké schéma jak to nabastlit?
Google vyhodil jen tuto:
[ Link ]
ale mě se to moc nezdá, jsou tam 4 kabely a když sem to rozhodil tak sem našel že černej je zem to sedí, dle tady návodu je signál ale nechápu zbylý 2
červená a žlutá - to je plus spínanej plus - proč? chcápu kdyby byl jeden spínanej a jeden spínanej na podsvícení ale takhle?
dál pokud to má 7 barev (píčovina jak svině) tak při každym zapnutí je barvy jiná? nebo to de obejít?

prosím o názory a rady, už sem z toho uplně v prde.., myslim až se ze mě kouří a nic, nebo kdo je šikovnější než já a něco vygoogli

předem děkuji za rady

o 15.07.2012, 18:39 | Rajdlos
cervenej a zlutej, to je prave ten duvod, ze se Ti neuklada pamet barvy, jeden je stalej a druhej spinanej, je to popsaný jako facka v tom návodu
o 15.07.2012, 18:45 | Hráďa
to jo to chápu - asi sem špatně popsal mě vadí že se to hned rozsvítí to je prostě na prdel a svítí to jak baterka v noci to bude na pikačua přes den zas nebude moc vidět rafička
o 15.07.2012, 18:48 | P.E.T.R
Vždyť v tom tvým odkazu je to jasně popsaný.
Červený - spínané plus, černý - kostra, žlutý - stálé plus (paměť pro shiftlight), zelený - zapalování (přesný místo si musíš najít podle typu auta).
o 15.07.2012, 18:56 | Hráďa
chlapi tohle chápu jen mi neleze do lebky že je to udělaný tak debilně že to hned jde i do podsvícení...
Rajdlos mi trochu otevřel oči s tou pamětí pro podsvícení to zkusim jestli to tak opravdu je...
o 15.07.2012, 19:20 | Rajdlos
Dá se to zapojit na stmivac a nebo ho použít z jiného auta
o 15.07.2012, 20:29 | P.E.T.R | Upraveno: 2012-07-15 20:29:47
Teoreticky by to šlo napojit místo na spínaný plus na plus od parkovaček, ale záleží, co všechno to spíná, aby to pak fungovalo i bez světel. Ale tak dneska se stejně svítí furt, tak by to bylo jedno.

Se stmívačem může bejt problém, pokud je to podsvícený LEDkama.
o 15.07.2012, 22:24 | Hráďa
P.E.T.R. - to by nešlo pak by fungoval jen při svícení a to je blbost...
Rajdlos - asi nešlo protože to je na jeden kabel jak spínání osvětlemí tak spínání funkce
- musel bych to rozeprat a rozletovat a napojit tam někde kabel navíc
- ono to právě svítí jako svině i za dne...
- jinak samo že ledky protože to je 7 barev...
- přemejšlel jsem je i vyštípat ale to by to zas nesvítilo vůbec...
- ale je tam zas led pro přeřazení takže v noci by se vždy jen rozsvítila...
no uvidim jak to ještě pořešim
o 15.07.2012, 23:48 | 1kw
Co ty ledky nějak zatmavit..?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3684 sekund.