Navštíveno 14483x
13.08.2012, 14:36 |
Zbyna Ma nekdo zkusenosti s touto firmou? mistni servis mi nabizi cip do me T4 2,5Tdi 111kw, formou stahnuti dat z RJ, ty posle to do zminovane firmy xtuning.cz a ty poslou zpet upravena data, a vykon by mel byt 132kw.
Me s timhle postupem nekdo zkusenost?
Diky
jakej je benefit toho někam něco posílat ??? to dělaj jako na míru s tim že jim řekneš že mám : černá t4,folie na sklech,tlučou čepy na ramenech a vzadu mám nalepenýho potápěče tak podle toho mi upravte výkon na těch 132...... chápal bych kdyby ladily přimo s autem na brzdě a přizpůsobily se konkrétnímu motoru ale takhle pošleš data do ABC který se jen ujistěj že ta mapa pochází z T4 aby ti tam náhodou neposlaly mapu z oktávky a pošlou dokurvený data zpět.....
nemusim s tim mít zkušenost abych ti řek že to je píčovina :)
Bratránek mi říkal to samý, chce načipovat Passat 3BG 1.9 74kW nebo 77kW a v servisu mu taky řekli, že stáhnou mapu a pošlou k nějakýmu renomovanýmu úpravci v Praze a ten pak pošle upravenej čip nazpátek :).
Taky se mi to zdálo nějaký divný.
Blbost.Když čip, tak firem, kde jednak u toho můžeš být a jednak ti zálohují data a jednak to to odbrzdí je na trhu hromada. A proč živit překupníka, když to můžeš udělat na přímo?
ty woe to jsou zase nazory se musím smát :-)
pač třeba i překupník mi udělá čip, funkční čip timto způsobem za 4tis oproti jiné firmě :-)
k tématu, pokud by se jednalo o VW koncern asi bych se toho moc nebál, záleží na ceně jakou ti dají a jeslti mají dobré reference, včera mi přišel zakazník co jsme timto způsobem čipovali a6, že byl na bzrdě a spokojenost...
15.08.2012, 16:00 |
Zbyna nabidli mi to za cenu cca 3500Kc. A zabejvaji se tim uz delsi dobu.
Samozrejme ze puvodni data zalohuji, a popripadne vrati vse zpet.
16.08.2012, 10:59 |
Rudi já si říkal, jak se tydle rádoby čipeři můžou uživit a on k tomu stačí hezkej příběh a poloviční cena a lidi vlastně ani nezajímá reálnej výkon, jenom ten dobrej pocit, že mám načipováno a "ušetřil" sem :-)