Navštíveno 12217x

Zdravím, koupil jsem si Octavii I.Dokoupil jsem zadní ty krystalové světla,chtěl bych to osadit led žarovkami.Je schopná mě někdo poradit? Vyrábějí se dvouvlákna??Protože obyčejné žárovky v tom svítí růžově. Předem děkuji za odpovědi.

06.09.2012, 13:22 |
Pajk Moje první rada je vrátit světla a koupit si buď bílý originály (asi je ale neseženeš) nebo klasiku, protože tyhle zežloutnou během pár měsíců.
Dvouvlákna se dělají, ale ne s paticí, co potřebuješ. To ovšem nevadí, obrousíš na patici jeden čudlík nebo jak to nazvat a máš vyřešeno.

06.09.2012, 13:25 |
Pajk [ Link ] Tohle je to, co hledáš. Jinak najdeš ji určo i levněji, já jsem dal první odkaz, na který jsem narazil.
já jsem si zapojil i druhou mlhovku.Na normálních když jsem obrousil tu pacičku tak to nesvítilo jak mělo..Tak kolik jakých žárovek bych teda měl zakoupit? Hlásí to tu chybu jak píšou všude na na netu? Má stím někdo zkušenosti?

06.09.2012, 14:35 |
Pajk Nebude Ti to hlásit nic. Potřebuješ 2 do obrysů(mlhovek) a 2 jednovláknový do brzd.
S tou pacičkou by neměl být problém. Osobně jsem obrousil tu spodnější a žárovka sedí jak má.
A pak bys tusim mel mit cervenou odrazku nekde, protoze tyhle ji nemaj.
Jinak jako Pajk a jeho prvni rada :o)