Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > problém s řazením

o Navštíveno 10352x o
o 09.09.2012, 13:03 | kucik
Ahoj, řešil jste už někdo problém s těžkým řazením? Vyložřeně se s řadící pákou peru,aby tam padla rychlost, přitom to nejde přes zuby. Myslel jsem si, že řazení bude zatuhlé, tak jsem to trozebral, promazal a chodí to krásně, ale řadí se špatně. Jedná se o 626 GD 2.0 16v. Zkrátil jsem řadící páku asi o 10 cm nad kuličkou a 16mm pod kuličkou přidal, ale to nemůže mít takový vliv na sílu řazení, nebo? Říkal jsem si, jestli to nebudou synchrony nebo něco se spojkou, ale vůbec se v tomhle nevyznám. Díky za rady. Nechtěl jsme to dávat do ostatních, protože tam by to za chvíli bylo až dole.

o 09.09.2012, 18:05 | Rajdlos
Me se tohle stalo, kdyz jsem vymenil prave razeni za zkracene
o 09.09.2012, 20:45 | kucik
Dělalo mi to i před tím, proto jsem to rozebral a zároveň udělal i zkrácené řazení a jde to pořád stejně blbě, takže tím to nebude.
o 10.09.2012, 20:00 | Komba
možná jsem to překoukl,ale máš řazení lanovodama? jestli jo,tak bude problém vnich.Když je vypojíš,tak jsou skoro rovný a půjdou hladce,ale jakmile se někde nahrbí,tak to bude váznout.Tohle jsem řešil jak blbej se spojkovým lankem jak idiot.Zapojený to nešlo ušlápnout a odpojený to bylo jako nový ;) ... možná se pletu,ale viděl bych to tak.
o 10.09.2012, 20:14 | kucik
Bohužel (bohudík) mám řazení řešený tyčí.
o 13.09.2012, 09:00 | Supafly666
určite na tom bude mať podiel aj skrátenie radenia. Aj mne po inštalácií "shortshiftu" ide radenie ťažšie ako OEM. Hold pákový efekt-fyzika nepustí :P
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.306 sekund.