Navštíveno 10127x

Mohu někoho poprosit. Tyhle kola BBS s barvou paprsků jak je druhá fotka. Díky

S velkym sebazaprenim tu to mas. Je to ale skoda take pekne disky prasit :-)
Radsej ich vylesti, alebo nechaj tak ako su.

díky moc, ale k bílému autu se stříbrné moc nehodí, tak volím nějakou barevnou kombinaci pro oživení, leštění určitě nee, to bude 2x dražší jak ty kola :-)
k bílýmu by mě sedly líp třeba nějaký tyrkysový - a navíc se případně budou líp prodávat :)
no když koupíš disky, co nové stojí 1200€ za 4500,- tak je určitě prodávat nebudu :-) a ikdyby, není pro mě problém je dát do originálního stavu ;-) a ta tyrkysová by určo nebyla špatná, ale jsem spíš na barvy od červeného odstínu ;-)

21.09.2012, 21:14 |
zipp hmm, No Respect má pravdu, tyrkysová by tomu sedla určitě moc pěkně

21.09.2012, 21:17 |
mishan | Upraveno: 2012-09-21 21:19:03
:-) no dnes sem se díval jen tak z prdele na odstín té tyrkysové a fakt na tom něco bude, nemuselo by to být zlé, zkusím udělat testovací lak ;-)
hm, hmmm :-) asi to bude fakt lepší

23.09.2012, 17:01 |
No Respect | Upraveno: 2012-09-23 17:03:15
pokud byly ty kola za takovou cenu, tak se ani nedivím, že je nemáš v plánu nějakej čas prodávat :D. Jako ono ta růžová není špatná, ale přijde mě, že to je poslední dobou taková móda, které je nějak všude moc. A s tou tyrkys by to mohlo být zajímavý - kór k bílé ;)! Hlavně ale aby se líbilo tobě :)
šak jasné, ale rád si nechám poradit, co by bylo lepší ;-) a tyrkysová bude asi taky pěkná
Takže budeš mít krásná stříbrnomodrá kola ke škaredému pomačkanému bílému autu, jo? :)
Jen ryju... ;)